Dodaj do ulubionych

Liczę na Tuska

14.06.07, 14:15
bo oryginalny Kaszuba jest. Tacy nie zapominają Kaczorom i ich podręcznemu
ścierwu Kurskiemu przerobienia dziadka z polskiego patrioty na szkopa z
Wehrmachtu. I zachwytów tych chamów nad powyższym tematem. I skutecznością
tego.

Tusk tych sqrwieli dopadnie wcześniej lub później. Ja będę mu kibicował.
Obserwuj wątek
    • jdbad Ja bym nie liczyła. 14.06.07, 14:18

• caria-caria Re: Ja liczę na siebie i zawsze wychodzę na plus 14.06.07, 14:49
        n/t
    • incognitto jak brat z bratem............... 14.06.07, 14:20
      haen1950 napisał:

> Tacy nie zapominają Kaczorom i ich podręcznemu

> ścierwu Kurskiemu

uważaj, bo redaktor Kurski może tobie nie zapomniec tego 'ścierwa'
      i cie wylać jako nadwornego, piszącego każdą brednię, forumka,
      byleby dowalić Kaczorom:)

przerobienia dziadka z polskiego patrioty na szkopa z
      > Wehrmachtu. I zachwytów tych chamów nad powyższym tematem. I skutecznością
      > tego.
      >
      > Tusk tych sqrwieli dopadnie wcześniej lub później. Ja będę mu kibicował.
      • haen1950 Re: jak brat z bratem............... 14.06.07, 14:59
        Wiesz, ja to takich, jak Qrski to ciepłym moczem. Lepiej go nie spotkać, bo od
        razu więzienie.
        Nie wiem, czy zauważyłeś, ale facet ma pełno w gaciach i nigdzie publicznie się
        nie pokazuje. Po prostu - każdy ma ochotę przywalić mu w pysk. Ja też.
    • niepismienny_niepoczytalny Re: Liczę na Tuska 14.06.07, 14:56
      wywalczy odpowiednie zapisy w euorkonstytucji? zeby ulatwic sobie sprawe?
      • haen1950 Re: Liczę na Tuska 14.06.07, 15:06
        Spokojnie. Powoli. Jak słoń, co mrówkę...

• weissensee Re: Już nie liczę na Tuska 14.06.07, 15:29
          Wydawało mi się dwa lata temu, że Tusk to jest TO! Mimo paskudnej wpadki
          Miodowicza z Jarucką, od czego się do dziś nie odciął. Ale już mi się nie
          wydaje. Po dwóch latach w opozycji sflaczał i nie potrafi się podnieść. Szkoda.
          • jacekm22 Re: Już nie liczę na Tuska 14.06.07, 16:19
            To na kogo liczysz ???
            Fakt po 2 krotnej przegranej Tusk powinien ustapic ....
            • elfhelm Re: Już nie liczę na Tuska 14.06.07, 16:25
              > Fakt po 2 krotnej przegranej Tusk powinien ustapic ....

Może. Ale wbrew pozorom te 2 lata były nie najgorsze. Wygrane wybory samorządowe
              - 10 marszałków, współrządzenie w 14 na 16 sejmików, większość prezydentów w
              dużych miastach z własnych lub sojuszniczych komitetów, sporo koalicji.
              Przełamanie stereotypu o braku zdolności koalicyjnych. Utrzymana jedność mimo
              podejść ze strony PiS. Kilka trafnych wniosków do TK (wkrótce kolejny odnośnie
              sędziów). Przygotowany program. W miarę zrozumiały sojusz z PSL.

Platforma nie będzie drugą Unią Wolności, co mimo wszystko mnie jako dawnego
              wyborcę UW (jeszcze w 2005 r.) cieszy.
              • jacekm22 Re: Już nie liczę na Tuska 14.06.07, 16:31
                Tak te lata nie byly moze i najgorsze , a le tez mogly by byc o wiele lepsze dl
                PO ..... Moim zdaniem Platforma troche przespia , a tu trzeba kazdy glupo
                pomysli ustawz szambo koalicji wypunktowac i tlumaczyc tzw ciemnej polskiej
                masie najprostsze prawa ekonomi np zeby komus dac trzeba komus zabrac ,
                zdecydowana wiekszosc polakow to ekonomiczni a
                • jacekm22 Re: Już nie liczę na Tuska 14.06.07, 16:33
                  jacekm22 napisał:

> Tak te lata nie byly moze i najgorsze , a le tez mogly by byc o wiele lepsze
                  dl
                  >
                  > PO ..... Moim zdaniem Platforma troche przespia , a tu trzeba kazdy glupo
                  > pomysli ustawz szambo koalicji wypunktowac i tlumaczyc tzw ciemnej polskiej
                  > masie najprostsze prawa ekonomi np zeby komus dac trzeba komus zabrac ,
                  > zdecydowana wiekszosc polakow to ekonomiczni analfabeci , ktorzy lykaja
                  socjalistyczno populistyczny belkot braci K.
                  Platformie bardzo by sie przywodca w stylu ienergia N.Sarkozy ....
              • weissensee Re: Już nie liczę na Tuska 14.06.07, 16:41
                Jak Tusk bez sensu popiera kaczorstwo w beznadziejnej walce o pierwiastek, to
                rzygać się chce! Przecież Polska wyrabia sobie opinię nienasyconych
                awanturników. Na dodatek jest to wymierzone przeciw Niemcom, którzy najwięcej
                dokładają do wspólnej kasy. Nawet jeśli Platforma dostanie o parę procentów
                więcej od PiSu, to i tak nie będzie rządzić, chyba w upokarzającym PoPisie.
                Nieustanne odcinanie sie Platformy od LiDu służy tylko kaczorom.
    • anitka221 Re: Liczę na Tuska 14.06.07, 16:29
      Jak przyjemnie sie czyta kiedy POwcom i komuchom puszczaja nerwy. Zaraz komus
      chyba peknie cos, pewnie gowna zylka.
    • wlodzimierz.ilicz Tusk to lider PO. A PO dla kasy zrobi wszystko 14.06.07, 16:42
      Przecież dla kasy miała byc koalicja POPiS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka