douglasmclloyd 20.06.07, 19:35 Rząd PiSiorów atakują: Biskupi Lekarze Pielęgniarki Nauczyciele Górnicy Solidarność I lista dalej rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz Podsumujmy Fakty: 20.06.07, 19:39 Prawie się wzruszyłem tymi wstrząsającymi relacjami z dramatycznych wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Podsumujmy Fakty: 20.06.07, 19:40 goniacy.pielegniarz napisał: > Prawie się wzruszyłem tymi wstrząsającymi relacjami z dramatycznych wydarzeń. Wydarzenia, wydarzeniami ale faktem pozostaje, iż PiSiory mają przeciwko sobie praktycznie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Podsumujmy Fakty: 20.06.07, 19:43 niedługo sam PiS wystąpi przeciw PiS-owi Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Podsumujmy fakty 20.06.07, 19:44 douglasmclloyd napisał: > Rząd PiSiorów atakują: > > Biskupi Część biskupów. > Lekarze > Pielęgniarki > Nauczyciele > Górnicy > Solidarność > > I lista dalej rośnie. Związki zawodowe, uprawiające własną politykę. Znowu prawie się wzruszyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Podsumujmy fakty 20.06.07, 20:17 Pielęgniarzu, ty przeciwko pielęgniarkom? :) Odpowiedz Link Zgłoś