bu2m 11.07.07, 07:24 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52215 Wojtek w odróżenieniu od Lecha i Jarosława Kaczyńskiego, nie musieli powoływać się na nauki Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen3 za to wiedze o UB ma w jednym palcu ;) 11.07.07, 07:26 bu2m napisał: > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52215 > Wojtek w odróżenieniu od Lecha i Jarosława Kaczyńskiego, nie musieli powoływać > się na nauki Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 a co ma Kaczka do tego? 11.07.07, 07:30 jola_iza napisała: > Czy Lech od mamy? > Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: a co ma Kaczka do tego? 11.07.07, 07:31 Do doktoratów czy do Lenina?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 do wiedzy Wojtka o UBekach :) 11.07.07, 07:33 jola_iza napisała: > Do doktoratów czy do Lenina?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Popytaj jego znajomych ze studiów 11.07.07, 07:37 co oni sądzą o edukacji Wojtusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 po znajomości zdał ? :))))))))))))))))))))) 11.07.07, 07:39 a-siek napisała: > co oni sądzą o edukacji Wojtusia :) > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Ponoć nie matura lecz chęć szczera 11.07.07, 07:47 i wiem to od osób, co go ze studiów magisterskich pamiątają goldenwomen3 napisała: > a-siek napisała: > > > co oni sądzą o edukacji Wojtusia :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Ponoć nie matura lecz chęć szczera 11.07.07, 08:00 znaczy się normalnie na uczelniach ;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ponoć nie matura lecz chęć szczera 11.07.07, 08:02 goldenwomen3 napisała: > znaczy się normalnie na uczelniach ;))))))))))))))))))) > Normalnie dla tych co w NZSie działają :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Ponoć nie matura lecz chęć szczera 11.07.07, 08:10 a-siek napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > znaczy się normalnie na uczelniach ;))))))))))))))))))) > > > > Normalnie dla tych co w NZSie działają :) To teraz Wojtek pełna gębą " wykształciuch" :)))))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ponoć nie matura lecz chęć szczera 11.07.07, 09:22 a-siek napisała: > Normalnie dla tych co w NZSie działają :) Chyba miałaś na myśli zsyp (ZSP, d. SZSP)... ? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ponoć nie matura lecz chęć szczera 11.07.07, 09:33 Mogłam coś pokręcić. Ja generalnie antyzrzeszeniowa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Tylko ja wciaż nie mogę pozbyć się wrażenia 11.07.07, 08:32 że jak kamera zjedzie na dół Wojtka to okaże się, ze do drogiego gajerka ma założone gumofilce :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 he he he he he he he celna uwaga :) 11.07.07, 08:41 a-siek napisała: > że jak kamera zjedzie na dół Wojtka to okaże się, ze do drogiego gajerka ma > założone gumofilce :) > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Łelkam ewrybady :) 11.07.07, 08:49 ... zna angielski, zrobi pewnie w niedługim czasie habilitację, to może i gumofilce przestaną mi się z nim kojarzyć. W końcu skoro z Kwacha w pewnym momencie zrobili OMC Playboy`a ... a Wojtek ponoć ładniejszy jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Tylko ja wciaż nie mogę pozbyć się wrażenia 11.07.07, 09:20 a-siek napisała: > że jak kamera zjedzie na dół Wojtka to okaże się, ze do drogiego gajerka ma > założone gumofilce :) > To zrozumiałe - przecież został doktorem od zalesiania ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Tylko ja wciaż nie mogę pozbyć się wrażenia 11.07.07, 09:31 gniewko_syn_ryba napisał: > a-siek napisała: > > > że jak kamera zjedzie na dół Wojtka to okaże się, ze do drogiego gajerka > ma > > założone gumofilce :) > > > To zrozumiałe - przecież został doktorem od zalesiania ! ;))) Zawsze w inżynierach imponowała mi prostota skojarzeń :) Powinien jeszcze do swojego image dodać szyszki we włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Brawo Wojtek! 11.07.07, 09:29 PiSiaki się wściekają! Zaraz poślą CBA żeby stwierdziła, że doktorat nieważny! Wojtek nie daj się g.arzom! Odpowiedz Link Zgłoś