Dodaj do ulubionych

DLACZEGO NAS E NAWIDZICIE??????

22.06.03, 18:00
Dlaczego nas Gejów nie nawidzicie????Co wam zrobiliśmy???Dlaczego jesteście
tacy zawistni???Wiem ,że najchętniej posłaliście by nas do gazu,żyjecie
nafaszerowani stereotypami,jedyną madroscia kościoła ,boicie sie przemian
obyczajowych,otwartego mówienia o wolności wyboru.Myslicie,że kontynując
zaściankowy i pro katolicki sposób myślenia staniecie sie lepsi.zmiany
obyczajowe w tym zapóżnionym cywilizacyjnie kraju są nieuchronne.Im póżniej
one nastapia będą dla wielu szokiem kulturowym,ale za zapóżnienia trzeba
płacić.tzreba odłożyć własne kompleksy i zacząc czerpać wszystko co najlepsze
z kulturowego dorobku zachodu.Zakopać miecz a zaczać współpracować nie
pytajac z jakiej parti się wywodzisz,z kim sypiasz ile masz na koncie,gdzie
mieszkasz ile masz dzieci.Sam nie chcesz by ktos wchodził z butami w twoje
życie nie interesuj się życiem innych.Jeżeli potrafisz kochać kochaj nawet
INACZEJ takie jest Twoje prawo i nikt ci nigdy tego nie może tego
zabronić.Ludzie tak szybko odchodzą nauczmy się ich kochać obojętnie kim
są.Jestem homoseksualistą-pedałem jak wy poprawni nas nazywacie,ale pragnę
kochać swego faceta tak jak wy kochacie( JEŻELI KOCHACIE uczuciowo) swoją
zonę ,męża i proszę o spokój o wolność wyboru.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pytak Mnie jestescie obojetni, panowie IP: 130.94.123.* 22.06.03, 18:25
      Bez przesady. Nienawidzi was katolicka ciemnota,
      podsycana do agresywnosci przez czarnych pederastow.
      • rocco.69 Re: Mnie jestescie obojetni, panowie 22.06.03, 18:28
        I z tym sie z Toba zgadzam,bo sam znam w miejscu swego zamieszkania kilku gejów
        księży z nazwiska i osobiście,dlatego tak mnie wkórwia ta ich podwójna
        moralność inna do łóżka i dupy inna dla ciemnoty ,która ich słucha co niedziela.
        • Gość: Pytak Re: Mnie jestescie obojetni, panowie IP: 168.143.113.* 22.06.03, 18:35
          Trzymaj sie zdrowo. Jezeli masz dosc to musisz
          emigrowac, bo w Polsce zawsze bedziesz ofiara
          prymitywnych agresji.
          • Gość: Pytak Re: Mnie jestescie obojetni, panowie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 18:39
            Dopoki nie nabawicie sie aidsa albo rozleglych infekcji od-odbytniczych
            (nie mowiac o nowotworach odbytnicy), dopoty jestescie mi obojetni.
            Jednak jak poprosicie o leczenie to ja poprosze o profilaktyke.
            Wtedy to bedzie dyskryminacja jak walka z paleniem tytoniu, narkomanstwem,
            alkoholizmem i innymi nienatuarlnymi zachowaniami.
            • Gość: Pytak [...] IP: *.gen.twtelecom.net 22.06.03, 18:41
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wielki_czarownik Mi zwisacie 22.06.03, 18:36
      Jeżeli nie będziecie zmuszać mnie do AKCEPTACJI swoich zachowań, a zadowolicie
      się TOLERANCJĄ to problemów nie będzie. Mam nadzieję, że różnica pomiędzy
      akceptacją a tolerancją jest wyraźna? Jeśli nie, to wytłumaczę. Akceptacja
      polega na uznaniu jakiegoś zachowania za normalne, tolerancja polega na
      przyjęciu go do wiadomości i nieingerowaniu w nie (mimo nie akceptowania go).
      Czyli tolerancyjny człowiek przejdzie obok geja bez słowa (nawet jeśli pomyśli
      sobie "zboczeniec"). Tyle wam musi wystarczyć.
      • Gość: Pytak Nalezy zaakceptowac fakt IP: 130.94.107.* 22.06.03, 18:46
        ze nie wszyscy ludzie maja podobne upodobania i
        uszanowac te innosc poprzez traktowanie ich jak
        wszystkich innych. Nie jestem natomiast za stwarzaniem
        innym specjalnych przywilejow ani za traktowaniem par
        homoseksualnych jak rodzin.
        • wielki_czarownik To jest tolerancja 22.06.03, 18:48
          Tak samo jak toleruję palaczy. Przyjmuję do wiadomości ich zachowanie, ale nie
          uznaję go za normalne i porządane.
        • Gość: chello Re: Nalezy zaakceptowac fakt IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 18:51
          Czyli jednak chcesz dyskryminowac

Gość portalu: Pytak napisał(a):

> ze nie wszyscy ludzie maja podobne upodobania i
          > uszanowac te innosc poprzez traktowanie ich jak
          > wszystkich innych. Nie jestem natomiast za stwarzaniem
          > innym specjalnych przywilejow ani za traktowaniem par
          > homoseksualnych jak rodzin.
          • rocco.69 Re: Nalezy zaakceptowac fakt 22.06.03, 19:50
            Chcemy normalności w traktowaniu pod względem prawnym,nie chcemy super
            przywilejów.Chce by mój partner wspólnie ze mna dorabiający się w razie mej
            śmierci miał prawnie zagwarantowane prawo do dziedziczenia.By nie akceptujaca
            mnie czy jego rodzina nie zawłaszczyła sobie prawa do wspólnego dorobku.Nie
            wiecie jak boli gdy matka mówi do Ciebie pedał.Nie chce stat emigrować,chcę
            walczyć o godne traktowanie takich jak ja.My nie zawłaszczamy waszego prawa do
            małżeńskiej celebry do adopcji.Nie chcemy tego,nie interesujemy się waszym
            prywatnym życiem,tym co robicie czy macie kochanki czy kochanków jezeli chodzi
            o kobiety.To wasze intymne prawo.Pozwólcie tylko nam życ godnie.Dość było
            milczenia i udawania,ze nas nie ma a jest co 10 polak i polka
            homoseksualna.Jest twój sąsiad,sąsiadka,brat,siostra,kuzyn
            kuzynka,kuzyn,kolega,koleżanka,kolega z pracy lub koleżanka,bliski przyjaciel
            czy przyjaciółka.Tylko wy do cholery tego nie wiecie bo strach pzred
            powiedzeniem wam prawdy na to nie pozwala.Uświadomcie sobie to,otwórzcie
            szerzej oczy i nie traktujcie nas jak zboczeńców.Nigdy nie będziecie pewni czy
            czasem wasz syn czy córka nie powie wam kiedys ,mamo tato jestem homo!!!! I co
            wtedy zrobisz wywalisz go na bruk w czasie deszczu zabronisz powrotu do
            domu,wykreślisz z życia.Zastanów się co zrobisz tu i teraz,bo naprawde nigdy
            nie mozesz być pewien pewna tego co mozecie Ciebie spotkać.Czy jako
            ojciec,matka potrafisz stanać w obronie swego syna , czy córki w kraju w którym
            złodziej,morderca,gwałciciel aferzysta ma większe prawa do godnego życia od
            Homoseksualisty.Jestesmy Kochającymi Inaczej ale kochającymi tak samo jak wy
            prawdziwą miłością,bez małżeńskich kłótni i bijatyk.Sa wsród nas
            lekarze,prawnicy,aktorzy inżynierowie,prawnicy,ludzie różnych profesji nie
            jacyś zafajdani alkoholicy czekający wśród dworcowych pisuarów.Pragniemy mówić
            otwarcie o tym co nas trapi i o waszych lękach.Jestesmy obok was tylko wy nas
            nie chcecie dostrzec lub udajecie ,że nas nie ma wsród was.A nawet nie wiecie
            czy przypadkiem za jakiś czas gej lekarz nie uratuje twego życia lub twego
            dziecka,wtedy nie będziesz zastanawiał się jaki on jest pomoc będzie
            najważniejsza.On Ciebie nie odrzuci nie odrzucajcie więc nas.Jestesmy wśród
            was,jesteśmy zdani na siebie czy tego chcemy czy nie.Udawanie i obojetność nic
            nie zmieni.
            • Gość: chello Bo to sie tylko tak zaczyna... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 20:05
              POtem chca legalizacji marihuany ktora jest dobra na aids, adopcji dzieci (tak
              na pokaz) i oczywiscie malzenstw (vide Kanada). Zaczyna sie od tolerancji,
              konczy sie na frontalnym ataku na heteroseksualistow, koscioly etc. Zaczyna
              sie od legalnego partnera, konczy na setkach. Palenie jest nienaturalne tak
              jak narkotyki i naduzywanie odbytnicy od celow innych niz ona ma sluzyc.

Partnerowi zawsze wszytko mozesz zapisac w testamencie. Idz jutro do notariusza
              i napisz testament. Boje sie jednak ze ty masz inna agende.

rocco.69 napisał:

> Chcemy normalności w traktowaniu pod względem prawnym,nie chcemy super
              > przywilejów.Chce by mój partner wspólnie ze mna dorabiający się w razie mej
              > śmierci miał prawnie zagwarantowane prawo do dziedziczenia.By nie
              akceptujaca
              > mnie czy jego rodzina nie zawłaszczyła sobie prawa do wspólnego dorobku.Nie
              > wiecie jak boli gdy matka mówi do Ciebie pedał.Nie chce stat emigrować,chcę
              > walczyć o godne traktowanie takich jak ja.My nie zawłaszczamy waszego prawa
              do
              > małżeńskiej celebry do adopcji.Nie chcemy tego,nie interesujemy się waszym
              > prywatnym życiem,tym co robicie czy macie kochanki czy kochanków jezeli
              chodzi
              > o kobiety.To wasze intymne prawo.Pozwólcie tylko nam życ godnie.Dość było
              > milczenia i udawania,ze nas nie ma a jest co 10 polak i polka
              > homoseksualna.Jest twój sąsiad,sąsiadka,brat,siostra,kuzyn
              > kuzynka,kuzyn,kolega,koleżanka,kolega z pracy lub koleżanka,bliski
              przyjaciel
              > czy przyjaciółka.Tylko wy do cholery tego nie wiecie bo strach pzred
              > powiedzeniem wam prawdy na to nie pozwala.Uświadomcie sobie to,otwórzcie
              > szerzej oczy i nie traktujcie nas jak zboczeńców.Nigdy nie będziecie pewni
              czy
              > czasem wasz syn czy córka nie powie wam kiedys ,mamo tato jestem homo!!!! I
              co
              > wtedy zrobisz wywalisz go na bruk w czasie deszczu zabronisz powrotu do
              > domu,wykreślisz z życia.Zastanów się co zrobisz tu i teraz,bo naprawde nigdy
              > nie mozesz być pewien pewna tego co mozecie Ciebie spotkać.Czy jako
              > ojciec,matka potrafisz stanać w obronie swego syna , czy córki w kraju w
              którym
              >
              > złodziej,morderca,gwałciciel aferzysta ma większe prawa do godnego życia od
              > Homoseksualisty.Jestesmy Kochającymi Inaczej ale kochającymi tak samo jak wy
              > prawdziwą miłością,bez małżeńskich kłótni i bijatyk.Sa wsród nas
              > lekarze,prawnicy,aktorzy inżynierowie,prawnicy,ludzie różnych profesji nie
              > jacyś zafajdani alkoholicy czekający wśród dworcowych pisuarów.Pragniemy
              mówić
              > otwarcie o tym co nas trapi i o waszych lękach.Jestesmy obok was tylko wy
              nas
              > nie chcecie dostrzec lub udajecie ,że nas nie ma wsród was.A nawet nie
              wiecie
              > czy przypadkiem za jakiś czas gej lekarz nie uratuje twego życia lub twego
              > dziecka,wtedy nie będziesz zastanawiał się jaki on jest pomoc będzie
              > najważniejsza.On Ciebie nie odrzuci nie odrzucajcie więc nas.Jestesmy wśród
              > was,jesteśmy zdani na siebie czy tego chcemy czy nie.Udawanie i obojetność
              nic
              > nie zmieni.
            • wielki_czarownik Rocco 22.06.03, 20:12
              Możesz mieszkać obok mnie ze swoimi 30 kochankami. Mi to zwisa, bylebyście nie
              hałasowali. Możesz przepisać w testamencie swojemu partnerowi wszystko co
              chcesz - mi to zwisa. Ale nie możesz wymagać od ludzi by zaakceptowali twój
              sposób życia. Możesz wymagać od nich tylko TOLEROWANIE tego. A że ludzie nie
              chcą mieć przyjaciół homosiów, wołają na was pedały, to co? Chcesz prawnie
              nakazać miłość do homoseksualistów? Co mają w takim razie zrobić łysi? Rządać
              zakazu nazywania ich łysymi pałami? Rządać ustawowego nakazu podobania się
              kobietom? Przestań wymyślać! Powinienneś być traktowany tak jak każdy inny. Na
              mnie czasami mówią kudłaty i się nie obrażam. Jedna dziewczyna powiedziała mi,
              że jestem za niski (mam 180 cm a ona woli 190). I co? Mam im się narzucać?
              Obrażać? To, czy ktoś chce mieć kolegę pedzia to jest tylko i wyłącznie jego
              sprawa i tobie nic do tego - nie możesz tego zmienić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka