kersste 08.12.01, 10:27 Wschodzace gwiazdy polskiej sceny filmowej: posel Sebastian Florek, posel Rutkowski no i oczywiście eks wicemarszałek Lepper. Lepper na koniec sceny spojrzał sie przenikliwie w oko kamery. Ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: An Re: Lepper w Filmie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.12.01, 10:57 kersste napisał(a): > Lepper na koniec sceny > spojrzał sie przenikliwie w oko kamery. i szepnął "ależ kurcze jestem wspaniał!!!! Brando ,kurcze z przenikliwą inteligencją Koguta. \Sorry wszystkie kogutki\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr* Re: Lepper w Filmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.01, 11:12 Gość portalu: An napisał(a): > kersste napisał(a): > > > > Lepper na koniec sceny > > spojrzał sie przenikliwie w oko kamery. > i szepnął "ależ kurcze jestem wspaniał!!!! > Brando ,kurcze z przenikliwą inteligencją Koguta. \Sorry wszystkie kogutki\ Jakiego koguta??? BURAKA i to cukrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Kersste 08.12.01, 11:05 Kersste,uprzedziłeś mnie:)!Właśnie myślałem założyć dzisiaj na "informacjach" taki wątek.Ty jednak byłeś szybszy.Uśmiałem się,że hej! Ciekawe kiedy Gudzowaty wystąpi w filmie w roli obrońcy ruskiego gazu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Lepper w Filmie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 13:44 I tak Rewinskiego nie przebili :-) Odpowiedz Link Zgłoś