auchan.z.rm1 01.07.03, 11:48 www.ojczyzna.pl/ - niech te zjawy zginą i przepadną raz na zawsze w czeluściach i bezkresnych odmętach piekieł!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: O politycznych trupach z AWS raz jeszcze IP: *.chello.pl 01.07.03, 12:39 a ja mam nadzieję że Jerzy Buzek wróci na scenę polityczną, zasługuje na to bo ci niby lepsi z prawicy skompromitowali się jako opozycja i choć rząd ma bardzo marne poparcie sld nadal prowadzi w sondażach Odpowiedz Link Zgłoś
elojka odważny Łabędzki... 01.07.03, 13:33 niech wraca do kraju i tutaj będzie mądry... z daleka to każdy w gębie mocny... na razie to nie robi nic innego jak tylko wietrzy wszędzie spiski, zdrady... i oczywiście wydaje mu się, że jest najmądrzejszy i on jednyny wie co trzeba zrobić... z resztą daje doskonały przykład 'polityki' negatywnej - neguje wszystko i wszystkich a sam nic nie proponuje... a przez to, że wsiedli tak mocno na Giertycha to go (Giertycha znaczy sie) zaczęłam lubić... banda krytykantów się zebrała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCJ Re: odważny Łabędzki... IP: 130.94.107.* 01.07.03, 13:38 Nie mialas juz kogo, glupia kobieto ? Odpowiedz Link Zgłoś