jola_iza 18.08.07, 19:01 mi To już wiemy kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Kaczyński: prosiłem, aby Blidy nie skuwać kaj 18.08.07, 19:04 w kazdym razie zeby nie skuwali od razu, ale dopiero, jak wejdą z kamerą.I to jest oczywista oczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pumper Istota sprawy tkwi w innej materii 18.08.07, 19:46 Ziobro i Premier zaprzeczali jakoby odbyło się spotkanie w Urzędzie Rady Ministrów poświęcone przygotowaniom do aresztowania Blidy. Na spotkanie zostali wezwani odpowiedni prokuratorzy, co potwierdzają były minister MSWiA oraz Komendant Główny Policji. W związku z tą "bojową" naradą jest jeszcze parę "drobnostek" o których się dowiemy niebawem. I teraz pytanie : Czy w normalnym demokratycznym kraju premier i minister sprawiedliwości mają takie uprawnienia aby sterować prokuratorami w trakcie prowadzonego śledztwa ? PS. Pomijając reżim Polpota i jeszcze reżimy paru złoczyńców ja się z czymś takim nie spotkałem. J.Kaczyński oraz nadgorliwy podsłuchujący Ziobro narobili sobie bigosu, za który będą musieli ponieść odpowiedzialność polityczną i karną. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Kaczyński: prosiłem, aby Blidy nie skuwać kaj 18.08.07, 20:06 Czyli ma krew na rękach:( Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A co go to interesowało? 18.08.07, 20:09 To sprawa innej władzy. Po to występuje podział. Po za tym po co Ziobro Wassermann jaśli Kaczyński prosi - Tanie państwo? Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Kaczyński: prosiłem, aby Blidy nie skuwać kaj 18.08.07, 20:15 Będą wisieć. Nie wiem gdzie, ale w którymś wątku był wywiad z prokuratorem z Katowic, który miał przygotować wszystko na konferencję prasową Zi00bry, tuż po aresztowaniu Blidy. Dzięki Bogu jest internet i z pewnych faktów już się nie wykręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Kaczyński chciał kary śmierci 18.08.07, 20:18 gryziec napisała: > Będą wisieć. Nie wiem gdzie, ale w którymś wątku był wywiad > z prokuratorem z Katowic, który miał przygotować wszystko > na konferencję prasową Zi00bry, tuż po aresztowaniu Blidy. > Dzięki Bogu jest internet i z pewnych faktów już się nie wykręcą. Wprowadzi się wyjątek jak dla Nicolae Czauczesku. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Potwiedzam słowa Kaczmarka o ręcznym 18.08.07, 20:19 sterowaniu prokuraturą - Jarosław Kaczyński. Ale ja steruję dla dobra oskarzonych - każę ich nie zakuwać! Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski [...] 18.08.07, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kaczyński łże jak pis? 18.08.07, 20:37 Przecież zero w sejmie mówiło że nie zna sprawy. kto tu łże Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 No to się kaczor podłożył 18.08.07, 20:40 kłamstwo jest trudniejsze od mówienia prawdy bo trzba pamiętać co się wcześniej mówiło i jeszcze pamiętać co inni mówili Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Komisja wszystko wyjaśni 18.08.07, 20:42 zoo24 napisała: > kłamstwo jest trudniejsze od mówienia prawdy bo trzba pamiętać co > się wcześniej mówiło i jeszcze pamiętać co inni mówili Dlatego się jej tak moją. Art. 151 KK. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Ludzki dziedzic: kazał zakuć w dyby bez batożenia 18.08.07, 21:07 A to, że niewinną kobitkę, to szczegół Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ludzki dziedzic: kazał zakuć w dyby bez batoż 18.08.07, 21:22 wislok1 napisał: > A to, że niewinną kobitkę, to szczegół Niewinne kobiety w dyby bez batożenia zakuwali dziedzice-gwałciciele. Co by im ani nie uciekły, ani nie osłabły. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Ludzki dziedzic: kazał zakuć w dyby bez batoż 18.08.07, 23:27 Perwersja, jak zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jak ktoś jest "drapieżnym Kaczorem". :) 18.08.07, 23:29 wislok1 napisał: > Perwersja, jak zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 watpliwa uczciwość 18.08.07, 21:25 kataryna.salon24.pl/22564,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: watpliwa uczciwość 18.08.07, 22:27 i tu masz rację . przytaczając swoje wpisy na blogu, wystawiasz sobie cenzurkę pseudo uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 doczekam sie minuty ciszy? ona miała ;) 19.08.07, 00:24 hrabia.m.c napisał: > i tu masz rację . > przytaczając swoje wpisy na blogu, > wystawiasz sobie cenzurkę pseudo uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I zle zrobil - jakby na dzien dobry walneli nia o 18.08.07, 22:34 glebe i skuli kajdankami to by sie nie zastrzelila. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 No, ale tu chodziło o popisówkę w TV,nie o walenie 18.08.07, 23:36 Bo dowodów jej winy nie było i takie walenie o glebę niewinnej kobitki to pewny proces o odszkodowanie. Więc chcieli ja delikatnie wyprowadzić za drzwi,a tam sfilmować i puścić w TVPiS z okrzykiem: Ziobro złapał złodziejkę, ciemny lud by kupił Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No masz widziales akt sprawy widze. Jesli piszesz: 18.08.07, 23:46 Ja nie, wiec sie nie wypowiadam o podstawach do przeszukania lub o ich braku czy popisowce ,,,, wislok1 napisał: > Bo dowodów jej winy nie było i takie walenie o glebę niewinnej kobitki to pewny > proces o odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A niby dlaczego? 18.08.07, 23:53 właśnie dlatego ,ze Ziobro UKRYWA akta' to możemy sobie spekulować i gdybać. a,ze ukrywa to ma coś do ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Pytaj wisloka - on nie spekuluje on wie ..... 18.08.07, 23:57 W koncu napisal: "Bo dowodów jej winy nie było i takie walenie o glebę niewinnej kobitki to pewny proces o odszkodowanie." hrabia.m.c napisał: > właśnie dlatego ,ze Ziobro UKRYWA akta' > to możemy sobie spekulować i gdybać. > a,ze ukrywa to ma coś do ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 To jasne jak 2+2=4 19.08.07, 00:13 Gdyby mieli coś twardego na Blidę, to by to ujawniono aby pokazać, że zastrzeliła się złodziejka Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spoko jakby ujawniono sam bys pierwszy krzyczal, 19.08.07, 00:16 ze to sfabrykowano. Na razie sledztwo sie toczy .... Wiec ktokolwiek je prowadzi za duzo ujawnic nie moze. wislok1 napisał: > Gdyby mieli coś twardego na Blidę, to by to ujawniono aby pokazać, > że zastrzeliła się złodziejka Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: no i co z tego ,ze bym krzyczal 19.08.07, 00:22 PRAWDZIWE ?.prawdziwe dowody krzyku się nie boja! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To bylo do wisloka ;) Zapomniales sie przelogowac 19.08.07, 00:25 hiehie. No to dosc pocieszne widziec jak ktos sam sie zdradza pod iloma nickami chodzi ;) hrabia.m.c napisał: > PRAWDZIWE ?.prawdziwe dowody krzyku się nie boja! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: To bylo do wisloka ;) Zapomniales sie przelog 19.08.07, 00:34 przenikliwość twa jest porażająca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Z nerwow az widze zanim napisales juz kliknales 19.08.07, 00:38 wyslij ;) hrabia.m.c napisał: > przenikliwość twa jest porażająca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte żadne śledztwo się nie toczy 19.08.07, 00:39 zostało umorzone dziesięc lat temu z BRAKU DOWODÓW po zeznaniach oskarżonej B. Kmiecik na nowo podjęte i znów umorzone Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: A niby dlaczego? 19.08.07, 00:10 Z popędu ludzkiej natury chętniej wierzy się temu co ciemne(Tacyt).A teoria pomaga uporać się z nieznajomością faktów.A te fakty i fakciki jednak wyjdą,jeżeli PO nie skrewi,by pomóc swym przyjaciołom(?)z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A niby dlaczego? 19.08.07, 00:16 PO raczej skrewi. odważnych tam nawet na lekarstwo brak tak uważam i już. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nawet gdyby mieli coś na Blidę 19.08.07, 00:45 To w jakim kraju my żyjemy?Premier się naradza z ministrem sprawiedliwości? Kaczki już srają po łapkach, pisdziaki będą teraz zganiać jeden na drugiego, Kornatowski też zaczyna sypac. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Kaczyński: prosiłem, aby Blidy nie skuwać kaj 19.08.07, 00:56 Kaczyński jeszcze się durnowato tłumaczy:prosiłem!!Prosił prokuratorów i Ziobrę.Premier i prezes partii któremu nawet prezydęt RP składa meldunek o wykonaniu zadania!! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaczyński: prosiłem, aby Blidy nie skuwać kaj 19.08.07, 07:02 A ja bardzo wątpię w te słowa Kaczora. Bo taki ciekawy szczegół podali by w wywiadach i Kaczmarek i Kornatowski. Kaczor robi sobie publicity wykorzystując fakt, że Blida była przecież w szlafroku i bieliźnie. Trzeba było pozwolić się jej ubrać i skorzystać z toalety. Potem dopiero zakuć i filmować. Jedyne, co skrewili, to zabezpieczenie broni i przeszukanie łazienki. Usunięcie stamtąd zawartości apteczki i ostrych przedmiotów. Nawet nie wiadomo, czy tego nie zrobili, bo Blida mogła mieć broń przy sobie. Nie przeszukali jej przecież. Tak twierdzi mąż. Odpowiedz Link Zgłoś