douglasmclloyd 09.09.07, 18:16 Głupie mohery nie wierzyły, że na placówkę do Budapesztu komuna wysyłała tylko agentów. wiadomosci.onet.pl/1602612,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 18:20 A w tę listę wierzą tylko wybiórczo www.polonica.net/Lista_zydow_w_zniewalanej_Polsce.htm Odpowiedz Link Zgłoś
s_berkowicz Re: zatem do czasu gdy ktos sie 09.09.07, 18:21 do teczuszki geremka dokopie mozemy na 100% (a nie na 99) uznac ze tez byl kapusiem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Przeszedles na diete Berkowicz? 09.09.07, 18:24 Zrezygnowales z zydozerstwa? Przeciez wg. polonicy.net Nowak to komuch, SB-ek i zyd, hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
s_berkowicz Re: o czym ty marudzisz bolszewiku?? 09.09.07, 18:26 chyba mnie z jakims geremkiem pomyliles ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: zatem do czasu gdy ktos sie 09.09.07, 18:29 s_berkowicz napisał: > do teczuszki geremka dokopie mozemy na 100% (a nie na 99) uznac ze tez byl > kapusiem :):):) Dokladnie tak. Instytut Kultury w Paryzu byl o wiele wazniejsza placowka. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj [...] 09.09.07, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 18:30 douglasmclloyd napisał: > Głupie mohery nie wierzyły, że na placówkę do Budapesztu komuna wysyłała tylko > agentów. > To mozna sobie wyobrazic kto jezdzil na placowke do imperialistycznego Paryza:) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Coś jak Rajmund K. na dwuletni "staż" do Holandii 09.09.07, 18:35 we końcowych latach czterdziestych, no nie, koleżko? pla_cebo napisała: To mozna sobie wyobrazic kto jezdzil na placowke do > imperialistycznego Paryza:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Coś jak Rajmund K. na dwuletni "staż" do Hola 09.09.07, 18:37 A kto to jest Rajmund K? To jakis aktywny polityk, komentator, publicysta, autorytet??? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Coś jak Rajmund K. na dwuletni "staż" do Hola 09.09.07, 18:43 pla_cebo napisała: > A kto to jest Rajmund K? > To jakis aktywny polityk, komentator, publicysta, autorytet??? Nie, to stalinowiec, ojciec i wychowawca dóch braci bliźniaków Kaczyńskich, którym zaszczepił miłość do Lenina i komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Coś jak Rajmund K. na dwuletni "staż" do Hola 09.09.07, 18:45 > Nie, to stalinowiec, ojciec i wychowawca dóch braci bliźniaków > Kaczyńskich, którym zaszczepił miłość do Lenina i komuny. To ciekawe co piszesz. Z tego wynika, ze Rajmund powinien byl byc przyjacielem "drogiego Bronislawa". A na jakiej placowce byl w tej Holandii? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Coś jak Rajmund K. na dwuletni "staż" do Hola 09.09.07, 19:57 Co z ta placowka w Holandii? Mozna jakies dane zrodlowe? Odpowiedz Link Zgłoś
s_berkowicz [...] 09.09.07, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Niektórzy winią wnuków za dziadka. 09.09.07, 18:52 Ale to nie ludzie tylko szmaty, świnie i OSZUŚCI... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 [...] 09.09.07, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek [...] 09.09.07, 18:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek [...] 09.09.07, 22:25 Uprzejmie informuję, że wycięta została moja wypowiedź powtórzona wskutek jakiegoś problemu technicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Do oskarzenia swojego "gÓru" sie odnies, hehe:) 09.09.07, 18:56 ...to jak, Nowak dwojga imion Robert Jerzy, dalej wiarygodnym jest Polakiem-Katolikiem-Prawdziwym? Nawet zdziebko mu nie ubylo z wiarygodnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Do oskarzenia swojego "gÓru" sie odnies, hehe 10.09.07, 04:06 marouder napisał: > ...to jak, Nowak dwojga imion Robert Jerzy, dalej wiarygodnym jest > Polakiem-Katolikiem-Prawdziwym? > Nawet zdziebko mu nie ubylo z wiarygodnosci? Nazywam śię Nowak. Rober Nowak, agent IPN BU 001043/1742. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 [...] 09.09.07, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Zawsze go uważałem za szmatę bez honoru 09.09.07, 20:03 a jaki miał ładny pseudonim...Tadeusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Antycypowal przyszlosc skorkowany:)) 09.09.07, 20:05 zoro_wieczorowo_poro napisał: > a jaki miał ładny pseudonim...Tadeusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zawsze go uważałem za szmatę bez honoru 09.09.07, 22:11 Jakim cudem Maciora nie znalazła jego SBeckiej teczki? Swoich nie lustrują? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Zawsze go uważałem za szmatę bez honoru 09.09.07, 22:25 Lustrują i właśnie dzięki temu nie znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:11 douglas a co z Geremkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:14 A dokad bedzi trwalo to grzebanie sie w teczkach ???!!! Nasi sasiedzi maja inne pryncypia - PRZYSZLOSC , i wszyscy maja lub beda mielo podatek liniowy , u nas kato-bolszewicy strasza caly czas liberalizmem ..... GOSPODARKA GLUPCZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:17 jacekm22 napisał: > A dokad bedzi trwalo to grzebanie sie w teczkach ???!!! > Nasi sasiedzi maja inne pryncypia - PRZYSZLOSC To dobre, bo w Czechach, Na Slowacji i Wegrzech rozliczyli sie z komunizmem, a u nas nie. , i wszyscy maja > lub beda mielo podatek liniowy , u nas kato-bolszewicy strasza caly > czas liberalizmem ..... > GOSPODARKA GLUPCZE !!! Gospodarka misiu galopuje. 7% wzrostu i przyrost miejsc pracy w tym roku o 800 tys.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:27 Misiu z Pisiu , gospodarka powinna galopowac z dwu cyfrowym wzrostem .... Jak u naszych sasiadow ! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:38 Misiu z sitwy a u ktorych galopuje z dwu cyfrowym? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:40 Na przykład na Łotwie 11,2% Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:49 pla_cebo napisała: > Gospodarka misiu galopuje. 7% wzrostu i przyrost miejsc pracy w tym > roku o 800 tys.:) Bezczelnie łzesz, pistalinizm wyprodukował nowe co najmniej nowe 0,5 mln bezrobotnych. 800 tysięcy, to te miejsca, które zwolniło 2 mln młodych ludzi, którzy uciekli z tego pistalinowskieo raju? Wygnajcie jeszcze ze 3-4 miliony i problem bezrobocia sie rozwiąże sam... Bo póki co, pistalinizm wyprodukował minimum 500 tysięcy nowych bezrobotnych. Jakieś dwa lata temu było 3 mln bezrobotnych. Co najmniej 2 mln ludzi wyjechało za granicę, jeżeli nawet nie bezrobotnych, to zwolniły sie po nich miejsca pracy. Powinno zostać maksimum 1 mln bezrobotnych (gdyby nie przybywało miejsc pracy). A tu masz babo placek - jest 1,5 mln. Cud nad Wisła? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:27 pla_cebo napisała: > douglas a co z Geremkiem? Zapytaj Maciory, on jest na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:34 "Głupie mohery nie wierzyły, że na placówkę do Budapesztu komuna wysyłała tylko agentów." Ty jestes maciora GW??? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:41 wiadomosci.onet.pl/1602612,11,item.html Tu dalsze szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:58 A ten tez niezly. Ale Geremek byl lepszy. Nie uwazasz, ze mial lepsza placowke? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 22:57 Widac, ze narazil sie komus za pisanie prawdy o starszych "braciach" :) Poza tym wiadomo, ze najlepsza obrona (m.innymi Geremka) jest atak. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:23 Nie wiem co z tymi bracmi. Ale na forum prof. cenzuruje, to fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:20 Douglasie, usuneli moj watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=68776115 Ale mam nadzieje, ze mi odpowiesz. Czy Geremek wedlug twoich kryteriow nie jest agentem KGB? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:28 Hallo, douglasie co sie z toba stalo? Geremek w Paryzu? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 04:04 pla_cebo napisała: > Douglasie, usuneli moj watek > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=68776115 > Ale mam nadzieje, ze mi odpowiesz. Czy Geremek wedlug twoich > kryteriow nie jest agentem KGB? A u was murzynów biją! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:41 Glupie mohery musza uwierzyc ci na slowo, ze w czasach stalinowskich wszyscy zostawali szefami Insstytutu Kultury polskiej w Paryzu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:52 pla_cebo napisała: > Glupie mohery musza uwierzyc ci na slowo, ze w czasach stalinowskich > wszyscy zostawali szefami Insstytutu Kultury polskiej w Paryzu:))) Kłamiesz na temat prof. Geremka, ale nie o to chodzi. Wątek jest na temat tego, że szmata nowak był SB-ckim kapusiem i szpiclem. A ty bez przerwy o Geremku. Napisz coś o prawdziwym patriocie polskim, wzorze katolika i obywatela dla "katolickiego" radia, TW Tadeuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 09.09.07, 23:51 Douglas jako gazetowy nick pokazal dzisiaj cala oblude gazetowego towarzystwa. Mozna bylo lustrowac Giertycha, ale naszych nie wolno ruszac. I to pomimo, ze najbardziej ohydne przypadki donosicielstwa sa zwiazane z tym dziwnym srodowiskiem. Przypadek Szczypiorskiego jest dobitny, to rodzina w ktorej kazdy donosil na kazdego, ale Szczypiorski byl zwiazany z GW wiec trzeba go bronic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwon placebo: zaprzeczasz , ze Nowak to kapus SB? 10.09.07, 02:46 chyba to jasne, chyba ze IPN sie myli. heheh. Akcja IPN na polecenie Jareczka, bo jak on powiedzial, nawet Giertych robil wszystko z polecenia PiSu (czyli jareczka niepewnego seksualnie). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: placebo: zaprzeczasz , ze Nowak to kapus SB? 10.09.07, 15:27 kaczkiwon napisała: > chyba to jasne, chyba ze IPN sie myli. heheh. PiS obsadził IPN wrogami RM i agenta Nowaka. "Nowak: atakują mnie, bo jestem z Radiem Maryja, bastionem wolności" wiadomosci.onet.pl/1603016,11,item.html > Akcja IPN na > polecenie Jareczka, bo jak on powiedzial, nawet Giertych robil > wszystko z polecenia PiSu (czyli jareczka niepewnego seksualnie). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 04:02 pla_cebo napisała: > Douglas jako gazetowy nick pokazal dzisiaj cala oblude gazetowego > towarzystwa. Mozna bylo lustrowac Giertycha, ale naszych nie wolno > ruszac. I to pomimo, ze najbardziej ohydne przypadki donosicielstwa > sa zwiazane z tym dziwnym srodowiskiem. Przypadek Szczypiorskiego > jest dobitny, to rodzina w ktorej kazdy donosil na kazdego, ale > Szczypiorski byl zwiazany z GW wiec trzeba go bronic:) Ty lepiej się zastanów nad lustracyjną skutecznością szajbniętego Antka. Takiego asa SB nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwon w Polsce umaczani sa ludzie z kazdej opcji 10.09.07, 04:40 prostytucja wszelkiego rodzaju to polaka metoda na przezycie wparszywej historii przegrancow losu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 16:11 to samo pisał gniot wprost o Herbercie. Tylko sie ośmieszyli. IPN biegał i głośno wyjasniał, ze to kłamstwo. Były przeprosiny, kwiaty, czekoladki ale gniot dał sie poznac jako esbecki szmatławiec tym, którzy wierzyli w jego prawicowe przekonania. Tym razem jest tak samo. Węgry tkwiły w Układzie Warszawskim nie trzeba było byc agencina, zeby tam pojechać. W przeciwieństwie do Paryża, który moze wiesz, nie był elementem żelaznej kurtyny, a wasza docencina, łapał na jego ulicach dziwki i prowadził z nimi rozmowy (ciekawe dlaczego tyko rozmawiał, czy stad takei jego poparcie parad równości) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 16:17 webaholic napisał: > W przeciwieństwie do Paryża, który > moze wiesz, nie był elementem żelaznej kurtyny, a wasza docencina, łapał na jeg > o > ulicach dziwki i prowadził z nimi rozmowy (ciekawe dlaczego tyko rozmawiał, czy > stad takei jego poparcie parad równości) O paryskich dziwkach najwięcej wie ojciec bokser. Sam słyszałem, jak na falach RM opowiadał o swoich wizytach w Paryżu, jak zatrzymała go żandarmeria. W/g ojca boksera żandarmi to byli komunistyczni agenci. Nie pozowlili ojcu bokerowi na zabawę z dziwkami. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 16:20 douglasmclloyd napisał: > > O paryskich dziwkach najwięcej wie ojciec bokser. Sam słyszałem, jak na falach > RM opowiadał o swoich wizytach w Paryżu, jak zatrzymała go żandarmeria. W/g ojc > a > boksera żandarmi to byli komunistyczni agenci. Nie pozowlili ojcu bokerowi na > zabawę z dziwkami. > > Wiedziałem, że Generał to prawdziwy mężczyzna!! Dlatego go te lewe szuje tak nie lubią, ta zawiść... Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 16:22 Wyobrażam sobie popłoch w siedzibie telewizji PLWAM! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 16:26 webaholic napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > > > > O paryskich dziwkach najwięcej wie ojciec bokser. Sam słyszałem, jak na f > alach > > RM opowiadał o swoich wizytach w Paryżu, jak zatrzymała go żandarmeria. W > /g ojc > > a > > boksera żandarmi to byli komunistyczni agenci. Nie pozowlili ojcu bokerow > i na > > zabawę z dziwkami. > > > Wiedziałem, że Generał to prawdziwy mężczyzna!! Kolejny zaślepiony wielbiciel Jaruzela. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 17:44 już nnic lepszego nie wymyślisz, oprócz wciskania ludziom w usta słów m, których nie powiedzieli?:) O Jaruzelu powiem tylko, ze on gorszy dla mnie od Stoltzmana bo Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent, prof. Jerzy Robert Nowak 10.09.07, 18:22 webaholic napisał: > już nnic lepszego nie wymyślisz, oprócz wciskania ludziom w usta słów m, któryc > h > nie powiedzieli?:) > > O Jaruzelu powiem tylko, ze on gorszy dla mnie od Stoltzmana bo Polak. Przepraszam, nie wiedziałem, że chodziło ci o Kiszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś