ewa9823 15.09.07, 20:19 wygryzł Rokitę, a teraz gra rolę przyjaciela, który współczuje Rokicie "głupiej" żony. Nie lubię Rokity, beznadziejny bufon, ale zazdroszczę jego żonie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skin.polskii Re: beznadziejny Tusk 15.09.07, 20:24 kampania przeciw obłudzie... klasyczny hipokryta! idealny materiał propagandowy dla kolejnego pisowskiego spotu.. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: beznadziejny Tusk 15.09.07, 23:48 skin.polskii napisał: > kampania przeciw obłudzie... klasyczny hipokryta! idealny materiał > propagandowy dla kolejnego pisowskiego spotu.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To było wczoraj i nieprawda. 15.09.07, 23:50 Dziś Tusk w Gnieźnie był bezbłędny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Dziś Tusk w Gnieźnie był bezbłędny. :) 15.09.07, 23:55 "Premier dał się przebrać w czapkę i szalik, stanął na czele komitetu (organizacyjnego Euro2012) i myśli, że z tego wyrosną stadiony" - dodał. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4491552.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Hanka też! :-) 15.09.07, 23:56 bufetowa.pl/2007/09/przerwane-wystpienie-hgw.html Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Hanka też! :-) 16.09.07, 00:06 Trzeba było pojechać do Gniezna, zobaczyłbyś całość;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Hanka też! :-) 16.09.07, 00:10 trzymilionowy.post napisał: > Trzeba było pojechać do Gniezna, zobaczyłbyś całość;) Pojechałem kiedyś. Wrót (portalu) nie zobaczyłem bo klechy zdemontowały. Gniezno - pagórek o znaczeniu symbolicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 jedna wypowiedź Tuska mnie bardzo ucieszyła...:))) 16.09.07, 00:39 Też zacznałem wątpić czy zdążymy z mistrzostwami do 2012, widząc tego calego Lipca itd... Ale dzisiaj Tusk rozwiał moje wątpliwości... obiecał, że pod rządami Kaczorów na pewno się spóźnimy... i mistrzostw nie będzie:))) Pamiętam jak niedawno obiecywał dolary po 6 złotych i benzynę po 10...;))) dzieki o Donaldu! hehehehe...;))) zabawny gość z tego Tuska, robi wszystko by byc w opozycji;)) Nie wiem czy zauważyliście, ale dla mnie to taki typ który zawsze wie lepiej jak należy cos zrobić, ale nigdy nie weźmie za nic odpowiedzialności... Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Re: jedna wypowiedź Tuska mnie bardzo ucieszyła.. 16.09.07, 00:43 bard333 napisał: > hehehehe...;))) zabawny gość z tego Tuska, robi wszystko by byc w opozycji;)) Nie wiem czy zauważyliście, ale dla mnie to taki typ który zawsze wie lepiej jak należy cos zrobić, ale nigdy nie weźmie za nic odpowiedzialności... --- To taki menel z bramy, który zna się najlepiej na medycynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anitka221 Re: jedna wypowiedź Tuska mnie bardzo ucieszyła.. 16.09.07, 07:15 Mam dziwne przeczucie, ze jak PO z Tuskiem wygra to i dolar moze byc po 6 zl i benzyna po 10, i dopiero wtedy sie spelnia przewidywania Tuska. Tusk robi wrazenie czlowieka bez programu, jedynym ich programem jest to,ze bedzie lepiej. Na dzisiaj mam wrazenie, ze jedyny program PO to dojscie do wladzy. Ale byc moze sie myle. W kazdym badz razie Tusk robi sporo, aby PO nie wygralo. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: jedna wypowiedź Tuska mnie bardzo ucieszyła.. 16.09.07, 22:47 anitka221 napisała: > Mam dziwne przeczucie, ze jak PO z Tuskiem wygra to i dolar moze byc po 6 zl i benzyna po 10, i dopiero wtedy sie spelnia przewidywania Tuska. Tusk robi wrazenie czlowieka bez programu, jedynym ich programem jest to,ze bedzie lepiej. Na dzisiaj mam wrazenie, ze jedyny program PO to dojscie do wladzy. Ale byc moze sie myle. W kazdym badz razie Tusk robi sporo, aby PO nie wygralo. --- Przegrają Oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany program PO masz na ich stronie 16.09.07, 22:53 cala "Biala ksiega" z negocjacji z PiS, to tez byl program PO. PO przyszlo przygotowane, wiedzac czego chce - PiS nie. Ale liczyla sie szopka z 444 (czy ile ich tam w PiS bylo) stronami, ponumerowanymi. I spietymi. Z okladka! Papier wszystko z niesie. Ile tam bylo konkretow i ile zrealizowano? :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick A tu jest program POLiDu :-) 16.09.07, 22:58 Wiatr odnowy muska szczęsne, miłe twarze. Mają wybrać Tuska angielscy murarze! Będzie zaraz lepiej, milej i zasobniej. Powrót naszej trzeciej RP przenadobnej. Każdy w słońcu kroczy gdzie wczorajsze słoty. Donald. On nie zboczy jak wraże hołoty. Historią podatki, państwo nocnym stróżem. Bentley Polki matki jedzie poprzez róże. Emigracja wraca śpiewając Hosanna Po kaczorach kaca leczy bezą Hanna Benzyna za grosze VAT nieznaną plagą Kroczysz ulicami z cud modelką nagą. Oligarchia znowu całkiem miło pachnie Poseł, pan u żłobu ustawę im machnie Złodzieje łagodni nie biorą wszystkiego O tym właśnie marzysz POLiDzki kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: beznadziejny Tusk 16.09.07, 00:38 ewa9823 napisała: > wygryzł Rokitę, a teraz gra rolę przyjaciela, który współczuje > Rokicie "głupiej" żony. Nie lubię Rokity, beznadziejny bufon, ale > zazdroszczę jego żonie Czego zazdroscisz ? Posady czy męża ? Męża przecież nie lubisz. A jeżeli zazdrościsz posady to musisz głębiej włazić bez mydła Kaczorom w d... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: beznadziejny Tusk 16.09.07, 22:50 Co trzaba zrobić zeby posłać dzieci do prywatnej szkoły:zostać radnym. he he he he he..... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick1 Re: beznadziejny Tusk 17.09.07, 10:50 ewa9823 napisała: > wygryzł Rokitę, a teraz gra rolę przyjaciela, który współczuje > Rokicie "głupiej" żony. Nie lubię Rokity, beznadziejny bufon, ale > zazdroszczę jego żonie --- Nie masz czego zazdrościć - ona u nich nosi spodnie. Tusk jest kosmicznym hipokrytą i durniem politycznym. Teraz jeszcze może stracić Gowina i zostanie z pryszczatymi, podobnie jak on szczerbatymi gó..arzami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: beznadziejny Tusk 17.09.07, 11:09 Lumpenliberał z komuchami się zbrata. Odpowiedz Link Zgłoś