paczula8 19.09.07, 09:33 www.polskajestkobieta.org/wp-content/uploads/2007/09/nago-plakat.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Alea iacta est. ;)))))) 19.09.07, 11:16 paczula8 napisała: > www.polskajestkobieta.org/wp-content/uploads/2007/09/nago-plakat.jpg Właśnie.... ! A nie wściekło cię, że - mimo peanów - znieważa ten :aruti kobiety ?? Wyrażając się o nich per "kobitki" ?? "... Widać, że kampanię Kobitki planują ostrą i kontrowersyjną,..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Alea iacta est. ;)))))) 19.09.07, 12:08 sclavus napisał: > paczula8 napisała: > > > www.polskajestkobieta.org/wp-content/uploads/2007/09/nago-plakat.jpg > > Właśnie.... ! > A nie wściekło cię, że - mimo peanów - znieważa ten :aruti kobiety ?? > Wyrażając się o nich per "kobitki" ?? > "... Widać, że kampanię Kobitki planują ostrą i kontrowersyjną,..." > ;) Nie wiem czyje to słowa, ale w określeniu 'kobitki' nie widze nic znieważajacego:) Zreszta te golaski na zdjeciu same sie prosza o to, zeby nie traktowac ich powaznie ...;) Poza tym zauważ Sclavi, że juz na wstepie swojej kampanii te panie kłamią ... piszą, ze nie maja nic do ukrycia, po czym skrzętnie ukrywaja to i owo ... nie razi Cię to? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Alea iacta est. ;)))))) 19.09.07, 12:33 paczula8 napisała: > sclavus napisał: > > > paczula8 napisała: > > > > > www.polskajestkobieta.org/wp-content/uploads/2007/09/nago-plakat.jpg > > > > Właśnie.... ! > > A nie wściekło cię, że - mimo peanów - znieważa ten :aruti > kobiety ?? > > Wyrażając się o nich per "kobitki" ?? > > "... Widać, że kampanię Kobitki planują ostrą i kontrowersyjną,..." > > ;) > > Nie wiem czyje to słowa, ale w określeniu 'kobitki' nie widze nic > znieważajacego:) Zreszta te golaski na zdjeciu same sie prosza o to, > zeby nie traktowac ich powaznie ...;) > > Poza tym zauważ Sclavi, że juz na wstepie swojej kampanii te panie > kłamią ... piszą, ze nie maja nic do ukrycia, po czym skrzętnie > ukrywaja to i owo ... nie razi Cię to? ;))) > > ;) Czy naprawdę uważasz, że skoro "nie mają nic do ukrycia" to muszą odrazu "wszystko pokazywać" ??? Dla mnie, żadne kłamstwo.... może kokieteria?? Kaczor Ważniejszy uważał, że kokietuje społeczeństwo a przecież ordynarnie kłamał... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Alea iacta est. ;)))))) 19.09.07, 12:40 > Dla mnie, żadne kłamstwo.... może kokieteria?? a moze chęć ukrycia poprzez pokazanie? napisałam o tym przed chwila do Taziuty ...:) > Kaczor Ważniejszy uważał, że kokietuje społeczeństwo a przecież > ordynarnie kłamał... tak robił? no popatrz ... a kobiety podobno sa bardziej przebiegłe niz meżczyźni ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nareszcie prawdziwy wybór! 19.09.07, 12:06 paczula8 napisała: > www.polskajestkobieta.org/wp-content/uploads/2007/09/nago-plakat.jpg Nie będziemy musieli już więcej wybierać między różnymi macho! Jeśli masz dość dulszczyzny czy konserwatystów, co to dla kobiet mają tylko program KKK, to głosuj na mądre kobiety! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Nareszcie prawdziwy wybór! 19.09.07, 12:14 taziuta napisał: > paczula8 napisała: > > > www.polskajestkobieta.org/wp-content/uploads/2007/09/nago-plakat.jpg > > Nie będziemy musieli już więcej wybierać między różnymi macho! no sorry , ale kierujac sie Twoimi kryteriami, ja wole macho :)) a poza tym skoro polityków dzielimy wg płci, proponuje dokonac równiez podziału wg koloru skóry i narodowości ... zgadzasz sie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 i jeszcze jedno :) 19.09.07, 12:33 kazda kobieta, która posiadła chociaz w stopniu minimalnym sztuke ubierania sie , wie, że żeby zatuszować pewne mankamenty urody najlepiej jest podkreślic/pokazać inne ... to taka 'zabawa' w zasłaniania poprzez odsłanianie ... i tu mam pytanie: co te panie chca zatuszować pokazując sie nago? braki czego chca ukryć ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś