haen1950 26.09.07, 14:02 Czy Tusk, skopany i sponiewierany przez Kaczora i Kwacha powinien przyjąć łaskawą zgodę Kaczora na debatę? Jak ten się nad nim pochyli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Pytanie do platfusów: 26.09.07, 14:06 To Donek się pochyli a premier pocałuje go w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
masuma TUSK czeka na zwycięzcę eliminacji, jak powiedział 26.09.07, 14:07 A to, że lokaj Leppera nazwał go pomocnikiem Kwacha, nie zrobiło na nim najmniejszego wrażenia, jak widzisz. I dobrze. A Kwach wygra i sobie wtedy pogadają he he Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: TUSK czeka na zwycięzcę eliminacji, jak powie 26.09.07, 14:13 Debata jest już ustawiona i autoryzowana. Z miesiąc przecież to układali i na pamięć się uczyli. Ja uważam, że tylko w jednym przypadku - gdyby Kwachu nie dotrzymał słowa i naprawdę wgniótł Kaczora w ziemię. O co nietrudno. Wtedy i owszem, ale Tusk tylko z Kwachem zwycięskim. Ale na to jest mała szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: TUSK czeka na zwycięzcę eliminacji, jak powie 26.09.07, 14:15 Za dużo pesymizmu w Tobie, Haen... CZAS pracuje na NASZĄ korzyść, wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pytanie do platfusów: 26.09.07, 14:08 Długo czekano aż Donaldu pokaże kły,aż wreszcie pokazał gdy zadzwonił zębami przed kaczorami(ze strachu).Tuska skala:od małej improwizacji do wielkiej kompromitacji.Bo cieniasy już tak mają! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Kaczyński nie jest w stanie nikogo sponiewierać. 26.09.07, 14:14 Może krzyczeć, pienić się, oczerniać, kłamać, kręcić, zmyślać. Ale czy ktoś taki może kogoś sponiewierać? Jedynie na tyle, na ile sponiewierać może koleś z bejsbolem. Jak to mówił śp Jacek Kuroń: mogą mnie zabić, ale mnie nie zjedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Powinien dążyć do debaty 26.09.07, 14:14 Z oboma komunistami - byłym Kwaśniewskim i mentalnym Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Powinien dążyć do debaty 26.09.07, 14:17 Eee... wątpie. Powinien konsekwentnie podtrzymywać deklarację debaty ze "zwycięzca ELIMINACJI" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Powinien dążyć do debaty 26.09.07, 14:32 Mówisz? Mam poważne watpliwości. Ale za dobre wyjście uważam jednostronny wyrok Tuska wskazujący na Kwacha zwycięzcę i zaproponowanie mu imprezy w pierwszej kolejności. Kaczora szlag w międzyczasie może trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Powinien dążyć do debaty 26.09.07, 14:34 > Mam poważne watpliwości. Ale za dobre wyjście uważam > jednostronny wyrok Tuska wskazujący na Kwacha zwycięzcę i > zaproponowanie mu imprezy w pierwszej kolejności. Dobre, dobre :) A ćwoki z PiS będą tłumaczyły, że Kaczyński zajął zaszczytne drugie miejsce, a Kwaśniewski był przedostatni. Swoją drogą w debacie Kaczyński-Kwaśniewski na Polsacie najbardziej merytoryczną częścią będzie losowanie lotka o 21.55. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Powinien dążyć do debaty 26.09.07, 14:35 Kto będzie moderował? Gugała? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Powinien dążyć do debaty 26.09.07, 14:46 haen1950 napisał: > Mówisz? Mam poważne watpliwości. Ale za dobre wyjście uważam > jednostronny wyrok Tuska wskazujący na Kwacha zwycięzcę i > zaproponowanie mu imprezy w pierwszej kolejności. > > Kaczora szlag w międzyczasie może trafić. To Tusku rozdaje jeszcze karty?Śmiech na stypie! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Pytanie do platfusów: 26.09.07, 14:17 haen1950 napisał: > Czy Tusk, skopany i sponiewierany przez Kaczora i Kwacha powinien > przyjąć łaskawą zgodę Kaczora na debatę? z tym sponiewieraniem - to nie zartuj. kaczka po prostu pokazuje swoja malosc. zachowuje sie jak stara lafirynda. > Jak ten się nad nim pochyli? do tego pochylania to tusk musialby wejsc pod stol problem debaty jest sztuczny. kaczka z kaczorkiem mysla jak by tu w polsce obronic socjalizm i wyciac rozsadne centrum. ok. ich gangsterkie prawo. mysle ze po nie powinna sie juz debata zajmowac. jak kaczor poprosi - to debata powinna byc. pod warunkiem ze wczesniej przeprosi za swoje fochy. niech po realizuje swoje inicjatywy nie ogladajac sie na tych dwu postkomuszkow Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pytanie do platfusów: 26.09.07, 14:26 Donaldu daję ci plat fuchę wyborczą.Załóż na bose platfusy ostrogi i dzwoń nimi na swoją mszę żałobną.Niejeden ponosi konsekwencje czynów,przed którymi się cofnął.Miał już kaczki na widelcu,ale podarował im życie za 4 butelki wina i fatamorganę przyszłej prezydentury.Miałeś chamie czapkę z kaczymi piórami,miałeś złoty róg i nóż na kaczki,teraz ci się został jeno sznur do dzwonów,więc już możesz nimi obdzwonić swoją klęskę! Odpowiedz Link Zgłoś