socjalliberal 01.10.07, 20:46 Najpierw z Bartoszewskim, a na końcu o tym jak to Polskę jak gó..arzy nawet w NATO traktują:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Monisia dowaliła Kaczyńskiemu:))) 01.10.07, 20:47 Dla mnie cierpiała na słowotok pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post "Chociaż Włosi opuścili Irak już 2 lata temu" 01.10.07, 20:48 Rozjechanie WSI nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 20:53 To jest mit... Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 20:58 Sadzisz, ze dziennikarz powinien "trzymac" czyjakolwiek strone? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:00 A widziałeś red. Żakowskiego w akcji? Ppatrz i masz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:02 Czego to ma dowodzic? Bezstronnosci Monisi? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:03 Nie, masz wtedy klasyczny przykład, jak wygląda dziennikarz, który nie potrafi być niezależy, bezstronny. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:07 I Monisia jest przykladem takiego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:02 nelsonek napisał: > Sadzisz, ze dziennikarz powinien "trzymac" czyjakolwiek strone? > Tak przecież jest w praktyce, nie znam bezstonnych. Olejnik akurat wyraziła swoją opinię na temat posługując się faktem dlatego moim zdaniem to nie jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:06 Ja sie nie pytam jak jest - to kazdy widzi. Pytanie brzmialo nieco inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A dziennikarz powinien byc neutralny... 01.10.07, 21:12 nelsonek napisał: > Ja sie nie pytam jak jest - to kazdy widzi. Pytanie brzmialo nieco inaczej. > Nie liczę na to aby się to zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Kaczynski coraz gorzej wygląda 01.10.07, 21:04 I to jest pozytyw. Mam nadzieję, ze długo nie pożyje. Nie odpowiadać na pytania, kluczyć i kłamać. To jest jego sposób. Nawet afery w jego rządzie, to jego zdaniem sukces PiS. Nawet z ekranu TV czuję smród. A Kwaśniewski? Taki sam jaki zawsze był. M. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Byl usmiechniety i wyluzowany 01.10.07, 21:08 mariner4 napisał: > I to jest pozytyw. Mam nadzieję, ze długo nie pożyje. > Nie odpowiadać na pytania, kluczyć i kłamać. To jest jego sposób. > Nawet afery w jego rządzie, to jego zdaniem sukces PiS. > Nawet z ekranu TV czuję smród. > A Kwaśniewski? Taki sam jaki zawsze był. > M. A ja mam nadzieje ze podobny koles Oles przejedzie po drinie twoje dziecko. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 taka sama napuchnięta morda wasza ja zawsze..:)))) 01.10.07, 21:20 i niezły z ciebie debil, jesli komus zyczys śmierci, ale niestety po lewactwie nie ma co sie spodziewać jakiejkolwiek dyskusji merytorycznej... wyją tupają i mordują w imie swojej chorej ideologii.. kolejny tępy przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t stara i na dodadek glupia 01.10.07, 21:06 Czy dowalanie bylo elementem niezaleznego dziennikarstwa ? Pani Olejnik cos sie popie..lo, to byla debata Kwasniewskiego i Kaczynskiego a nie jej autorski program. he he he Odpowiedz Link Zgłoś