marcus_crassus 01.10.07, 21:38 poszedlem sobie na fajny spacer :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: a ja nie ogladalem 01.10.07, 21:40 Niewiele straciles. Olejnik sie zblaznila na maksa. Kwach i Jarkacz nie wyszli z okopow. Marne widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: a ja nie ogladalem 01.10.07, 21:42 Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Tak było:-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Chciałabyś! :-) 01.10.07, 22:00 masuma napisała: > Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. > Tak było:-) Nieobecni nie mają racji, to oczywista oczywistość! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: a ja nie ogladalem 01.10.07, 21:46 marcus_crassus napisał: > poszedlem sobie na fajny spacer :P zaluj. uslyszabys unikalna zaiste kwestie w rozmowie miedzy prezydentem i premierem: `prosze sie nie przedrzezniac' swoja droga kwestie nawet uzasadniona zachowaniem kwasniewskiego taki to byl tandetny poziom Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus znajomi mowia ze nieznacznie wygral kaczor 01.10.07, 21:48 a tak naprawde po komentarzach sadze ze wygral Tusk :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: znajomi mowia ze nieznacznie wygral kaczor 01.10.07, 21:50 marcus_crassus napisał: > a tak naprawde po komentarzach sadze ze wygral Tusk :) A moi znajomi mówią, że pójdą głosować na Pawlaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: znajomi mowia ze nieznacznie wygral kaczor 01.10.07, 21:58 to dobrze :) pawlak to porzadny chlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nic nie straciles kazdy gadal swoje. A Olejnik 01.10.07, 21:50 oczywiscie usilowala zrobic sie na trzecia "gwiazde" show .... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nic nie straciles kazdy gadal swoje. A Olejni 01.10.07, 22:00 frank_drebin napisał: > oczywiscie usilowala zrobic sie na trzecia "gwiazde" show .... Tyle, że dwa razy się pogubiła, bidulka... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Najbardziej to blondi pogubila sie na koniec cos 01.10.07, 22:03 bredzac o tym, ze w NATO zostal jakims bosem Wloch a my w Iraku siedzimy i nic z tego nie mamy. Niech ktos jej powie, ze Irak to nie jest operacja wojskowa NATO. taziuta napisał: > frank_drebin napisał: > > > oczywiscie usilowala zrobic sie na trzecia "gwiazde" show .... > > Tyle, że dwa razy się pogubiła, bidulka... Odpowiedz Link Zgłoś