pies_na_czarnych 11.10.07, 13:17 Tak sie zastanawiam o czym my bedziemy na FK po 21.10 dyskutowac? Kaczek nie bedzie, PiS'u nie bedzie. Normalnosc nastapi. Co my bidoki calymi dniami robic bedziemy :o(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Huston we have a problem! 11.10.07, 13:24 bedziemy znosic nieszczesliwych zwolennikow pisu, ktorzy beda opowiadac bajki mchu i paproci Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Huston we have a problem! 11.10.07, 13:30 Oni szybko sie przefarbuja i dalej wladzy beda sluzyc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
moszegiertych URM przejdzie do podziemia. 11.10.07, 13:32 pies_na_czarnych napisała: > Tak sie zastanawiam o czym my bedziemy na FK po 21.10 dyskutowac? > Kaczek nie bedzie, PiS'u nie bedzie. Normalnosc nastapi. > Co my bidoki calymi dniami robic bedziemy :o(( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30304806&a=30304806&wv.x=2 > Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Huston we have a problem! 11.10.07, 14:23 pies_na_czarnych napisała: > Tak sie zastanawiam o czym my bedziemy na FK po 21.10 dyskutowac? > Kaczek nie bedzie, PiS'u nie bedzie. Normalnosc nastapi. > Co my bidoki calymi dniami robic bedziemy :o(( Cisnienie niektorym opadnie , nie ktorym tak zostanie , a frau jak jej tam pran... obojetnie i kikus , zmienia nicki i beda opiewac sukcesy PO . Niektorzy odjada w nieznanym kierunku z nieznanymi osobami . Prawdziwe kaczki beda dumne ze tak je czlowiek nazwal i nie bedzie to juz obraza . Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja Re: Huston we have a problem! 11.10.07, 14:35 będzie jeszcze wesoło i to nie raz jak sie np taka frau nelly do sejmu dostanie i na mównice wejdzie albo jak na komisjach ds Blidy i podsluchów kaczka i ziobru zeznawac będa pod przysięgą toż będzie radocha większa niz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Huston we have a problem! 11.10.07, 15:56 mordo_ty_moja napisała: > toż będzie radocha większa niz teraz Jedynie ta nadzieja utrzymuje mnie przy dobrym samopoczuciu :o) Odpowiedz Link Zgłoś