piort 11.10.07, 16:22 Kaczyński domaga się od Tuska, aby ogłosił że nie zawrze koalicji z LiD. Tusk może odpowiedzieć, że Kaczyński zarzekał się iż nie zawrze koalicji z Samoobroną i to nawet dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masuma Re: PO a LiD 11.10.07, 16:24 Kaczor do doopek. Śmieszny doopek. I TAK będzie do wyborów traktowany. Howgh! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PO a LiD 11.10.07, 16:29 A jakim to prawem Kaczor komukolwiek jakies warunki stawia? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-biskup Re: PO a LiD 11.10.07, 16:33 kaczor prowadzi do państwa totalitarnego. jest jeden wódz. mam nadzieje, że zdejmą tego obłudnika ze stołka. spieprzaj dziadu jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO a LiD 11.10.07, 16:37 A ja domagam się,żeby tych dwóch smarkatych bęcwałów zapakować w rakietę i wystrzelić w kosmos - Kargul i Pawlak, jak słowo daję, tylko znacznie mnie zabawni. POlska prawica - kłótnie,głupoty i epitety. Wybierzcie ich, a będziemy mieli ten małpi gaj przez kolejne dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś