Dodaj do ulubionych

Michalczewski...

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 12:42
Wzruszający hymn przed walką,porywający
pojedynek,Szaranowicz,Szpakowski,Skrzecz...zrzygać sie można było,publiczna tv
na równi z polsatem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gomez Re: Michalczewski... IP: *.solutions.net.pl 16.12.01, 18:45
      niby wiedzialem co mu zagraja.czekalem na te walke.ale jak uslyszalem wstalem i
      wyszedlem.wrocilem na ostatnia runde.mimo wszystko jego prawy prosty to
      absolutne mistrzostwo
    • Gość: TOYA Re: Michalczewski... IP: 192.168.6.* 16.12.01, 19:46
      Dan - jesteś chorym człowiekiem. O co Ci chodzi? O jaki hymn?
      W Berlinie stolicy Niemiec a nie Polski, obywatel z podwójnym niemiecko-polskim
      obywatelstwem ale zawodnik niemiecki a nie polski, trenowany przez niemieckiego
      a nie polskiego trenera, mieszkający w Niemczech a nie Polsce, żyjący w
      Niemczech a nie Polsce, zarabiający w markach a nie złotówkach toczy walkę w
      obronie tytułu mistrza świata jednej z wag. I Ty w dalszym ciągu uważasz że co,
      że powinni grać Mazurka Dąbrowskiego. To ja Ci radzę pójdź dziecię do ojca
      Rydzyka, weź ze sobą młodszego Giertycha a po drodze Wrzodaka, pójdźcie do hali
      Gwardii i pośpiewajcie trochę znanych pieśni. Człowieku Tobie się pewnie po
      nocach śni EUROPA - taka w gumiakach, ze słomą i nie rzucim ziemi. Ratunkuuu !!
      • Gość: dan Re: Michalczewski... IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 20:34
        taaa...prawie mnie przekonałes że jestem chorym człowiekiem. Jednak staje w
        swojej obronie. Najlepszym komentarzem do zwycięstwa Michalczewskiego było
        zachowanie niemieckiej publiczności - gwizdy. I nie mów ,że publika była
        niezadowolona z decyzji lekarza.Jemu kompletnie wisi jaki mu hymn grają przed
        walką , więc sie pytam po jaki chuj TVP publiczna próbuje go przedstawić jako
        naszego narodowego bohatera.I o to mi chodzi.A na przyszłość zostaw ocene
        mojego stanu zdrowia komu innemu.
        • Gość: Logik Re: Michalczewski... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.01, 21:03
          Gość portalu: dan napisał(a):

> taaa...prawie mnie przekonałes że jestem chorym człowiekiem. Jednak staje w
          > swojej obronie. Najlepszym komentarzem do zwycięstwa Michalczewskiego było
          > zachowanie niemieckiej publiczności - gwizdy. I nie mów ,że publika była
          > niezadowolona z decyzji lekarza.Jemu kompletnie wisi jaki mu hymn grają przed
          > walką , więc sie pytam po jaki chuj TVP publiczna próbuje go przedstawić jako
          > naszego narodowego bohatera.I o to mi chodzi.A na przyszłość zostaw ocene
          > mojego stanu zdrowia komu innemu.

Po pierwsze to Michalczewski ma dwa obywatelstwa i gyby mu obojetne bylo jak
          piszesz jaki mu hymn graja to by zrezygnowal z polskiego przyjmujac niemieckie
          /zgodnie z zaleceniami niemieckich wladz/.On tego nie zrobil i na kazdym kroku
          mowi skad pochodzi i gdzie w przyszlosci bedzie mieszkal!
          Przyjecie drugiego obywatelstwa w sporcie jest w obecnych czasach rzecza normalna.
          Wiaze to sie z ekonomia a nie polityka.
          Jezeli Darek bedzie walczyl w Polsce i pieniadze na zorganizowanie walki wylozy
          polska firma to napewno mu zagraja POLSKI HYMN!

• Gość: prowokat Jeśli Michalczewskiego przedstawia sie jako Polaka IP: 192.168.42.* 16.12.01, 21:03
      to co z Olisadebe
    • Gość: Tata nie mylić dladźctwa z mieżdunarodnoj politykoj IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 21:55
    • Gość: Tata nie mylić dladźctwa z mieżdunarodnoj politykoj IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 21:55
    • Gość: leo Re: Michalczewski... IP: 212.160.238.* 16.12.01, 22:15
      riposta do "dan"
      Człowieku po bardzo dogłębnej analizie można stwierdzić, że nadajesz się tylko
      do psychiatry !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka