Gość: dan IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 12:42 Wzruszający hymn przed walką,porywający pojedynek,Szaranowicz,Szpakowski,Skrzecz...zrzygać sie można było,publiczna tv na równi z polsatem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gomez Re: Michalczewski... IP: *.solutions.net.pl 16.12.01, 18:45 niby wiedzialem co mu zagraja.czekalem na te walke.ale jak uslyszalem wstalem i wyszedlem.wrocilem na ostatnia runde.mimo wszystko jego prawy prosty to absolutne mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Michalczewski... IP: 192.168.6.* 16.12.01, 19:46 Dan - jesteś chorym człowiekiem. O co Ci chodzi? O jaki hymn? W Berlinie stolicy Niemiec a nie Polski, obywatel z podwójnym niemiecko-polskim obywatelstwem ale zawodnik niemiecki a nie polski, trenowany przez niemieckiego a nie polskiego trenera, mieszkający w Niemczech a nie Polsce, żyjący w Niemczech a nie Polsce, zarabiający w markach a nie złotówkach toczy walkę w obronie tytułu mistrza świata jednej z wag. I Ty w dalszym ciągu uważasz że co, że powinni grać Mazurka Dąbrowskiego. To ja Ci radzę pójdź dziecię do ojca Rydzyka, weź ze sobą młodszego Giertycha a po drodze Wrzodaka, pójdźcie do hali Gwardii i pośpiewajcie trochę znanych pieśni. Człowieku Tobie się pewnie po nocach śni EUROPA - taka w gumiakach, ze słomą i nie rzucim ziemi. Ratunkuuu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Michalczewski... IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 20:34 taaa...prawie mnie przekonałes że jestem chorym człowiekiem. Jednak staje w swojej obronie. Najlepszym komentarzem do zwycięstwa Michalczewskiego było zachowanie niemieckiej publiczności - gwizdy. I nie mów ,że publika była niezadowolona z decyzji lekarza.Jemu kompletnie wisi jaki mu hymn grają przed walką , więc sie pytam po jaki chuj TVP publiczna próbuje go przedstawić jako naszego narodowego bohatera.I o to mi chodzi.A na przyszłość zostaw ocene mojego stanu zdrowia komu innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Michalczewski... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.01, 21:03 Gość portalu: dan napisał(a): > taaa...prawie mnie przekonałes że jestem chorym człowiekiem. Jednak staje w > swojej obronie. Najlepszym komentarzem do zwycięstwa Michalczewskiego było > zachowanie niemieckiej publiczności - gwizdy. I nie mów ,że publika była > niezadowolona z decyzji lekarza.Jemu kompletnie wisi jaki mu hymn grają przed > walką , więc sie pytam po jaki chuj TVP publiczna próbuje go przedstawić jako > naszego narodowego bohatera.I o to mi chodzi.A na przyszłość zostaw ocene > mojego stanu zdrowia komu innemu. Po pierwsze to Michalczewski ma dwa obywatelstwa i gyby mu obojetne bylo jak piszesz jaki mu hymn graja to by zrezygnowal z polskiego przyjmujac niemieckie /zgodnie z zaleceniami niemieckich wladz/.On tego nie zrobil i na kazdym kroku mowi skad pochodzi i gdzie w przyszlosci bedzie mieszkal! Przyjecie drugiego obywatelstwa w sporcie jest w obecnych czasach rzecza normalna. Wiaze to sie z ekonomia a nie polityka. Jezeli Darek bedzie walczyl w Polsce i pieniadze na zorganizowanie walki wylozy polska firma to napewno mu zagraja POLSKI HYMN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Jeśli Michalczewskiego przedstawia sie jako Polaka IP: 192.168.42.* 16.12.01, 21:03 to co z Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata nie mylić dladźctwa z mieżdunarodnoj politykoj IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata nie mylić dladźctwa z mieżdunarodnoj politykoj IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Michalczewski... IP: 212.160.238.* 16.12.01, 22:15 riposta do "dan" Człowieku po bardzo dogłębnej analizie można stwierdzić, że nadajesz się tylko do psychiatry !!! Odpowiedz Link Zgłoś