bard3333
18.10.07, 12:20
Winnetotu i Trylogii, na Tomku Wilmowskim i Panu Samochodziku...;) Ale dla mnie jest oczywiste, że to złodziej jest bandytą, a nie ten który tego złodzieja złapie!!!
poseł sawicka okazała sie bardzo małym człowieczkiem, która gdzies ma swoich wyborców, między innymi mnie i jej obrońców... cynicznie wykorzystała swoje publiczne stanowisko i powinna ponieść surowe konsekwencje...
I nie bredźcie mi zaraz o sądach! Za to co zrobiła, sąd powienien ja skazać na 20 lat i będzie miała uczciwy proces! Ale społeczeństwo ma prawo wiedzieć, co wybraniec narodu myśli i robi nie pod publiczke ale na prawdę!!!
Akurat wróciłem z Austrii i z moimi austriackimi przyjaciółmi rozmawiałem o takiej hipotetycznej sytuacji w ich kraju, tamtejszy poseł bierze dużą łapówkę, jest łapany za rękę i do tego nagrywany...
Byli w szoku... nie mogło do nich wogóle dotrzeć, że cos takiego może mieć miejsce!!! A jeśliby juz miało, poseł do paki na długie lata, a jego partia traci wiekszość poparcia, wódz idzie w odstawkę... ogólna krytyka i nikogo nie obchodzi, czy to wybory, czy nie!
A tu słysze jaka ta pani biedna (sic!!!) że należy myslec o jej rodzinie!!! Ludzie! a czemu ta pani biorąc łapówkę nie myślała o mnie i milionach takich jak ja???!!!!
Nienawiśc do Kaczorów zamyka Wam oczy... Wybierzcie PO, głaskajcie i usprawiedliwiajcie dalej łapówkarzy, a po kilku latach to juz dzieci po gimnazjach bedą z Polski wyjeżdżać...
Ech... nie moja wina, że autorzy książek o których wspomniałem preferowali zupełnie inne wartości moralne niz te, głoszone przez pretendentów do naszego tronu...:)))
hough...;)