Gość: kos IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 23:26 pic na wode fotomontaż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seller Tak pieknie zamachowcow juz wczesniej IP: *.acedsl.com 24.07.03, 00:31 zlapala policja albo sami zgineli w wypadkach .Fantastycznie ukartowane przez politykow SLD. again... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tak pieknie zamachowcow juz wczesniej IP: *.hrl.com 24.07.03, 00:48 ciekawe co bulwarowka GW nie wymysli, albo naczytali sie sensacyjnych ksiazek, przez trzy lata milczal, i "rozpoznal z kilku tysiecy fotografii, panowie redaktorzy nie osmieszajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Ale jaja ( jaka ta policja skuteczna) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 10:39 Gość portalu: gosc napisał(a): > ciekawe co bulwarowka GW nie wymysli, albo naczytali sie sensacyjnych ksiazek, > przez trzy lata milczal, i "rozpoznal z kilku tysiecy > fotografii, panowie redaktorzy nie osmieszajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietruszka Re: Tak pieknie zamachowcow juz wczesniej IP: 217.97.140.* 24.07.03, 00:54 Gość portalu: seller napisał(a): > zlapala policja albo sami zgineli w wypadkach .Fantastycznie > ukartowane przez politykow SLD. > again... A skąd wiesz że to politycy SLD??? może to twoi prawicowi koleżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchewka Re: Tak pieknie zamachowcow juz wczesniej IP: *.acedsl.com 24.07.03, 06:24 wrozka ,moj chlopcze, mi powiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o| Pietruszka,a kto przypisze sobie sukces???? IP: *.acn.pl 24.07.03, 07:46 No chyba nie Mazowiecki..., matołku. Gość portalu: Pietruszka napisał(a): > Gość portalu: seller napisał(a): > > > zlapala policja albo sami zgineli w wypadkach .Fantastycznie > > ukartowane przez politykow SLD. > > again... > > > A skąd wiesz że to politycy SLD??? może to twoi prawicowi koleżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Tak pieknie zamachowcow juz wczesniej IP: *.parkowe.pol 24.07.03, 13:25 Patyk poszedł na wspołpracę i przyznałby sie do napisania Pana Tadeusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick kolejny nawiedzony IP: 212.69.77.* 24.07.03, 14:01 Gość portalu: seller napisał(a): > zlapala policja albo sami zgineli w wypadkach .Fantastycznie > ukartowane przez politykow SLD. > again... kolejny bażant się w głowę uderzył. stary w jakim ty świecie żyjesz??? PS: a tak poza tym mam dowody, że maczali "oni" palce w zabójstwie Kennedy'ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di stefano Re: kolejny nawiedzony IP: *.pl.abb.com 24.07.03, 16:36 Gość portalu: maverick napisał(a): > Gość portalu: seller napisał(a): > > > zlapala policja albo sami zgineli w wypadkach .Fantastycznie > > ukartowane przez politykow SLD. > > again... > > kolejny bażant się w głowę uderzył. stary w jakim ty świecie > żyjesz??? > PS: a tak poza tym mam dowody, że maczali "oni" palce w > zabójstwie Kennedy'ego SLD ? pewnie ze maczali... przeciez Kennedyego zalatwili radzieccy agenci, a z nimi mocno zwiazani byli ludzie z PZPR (dawna nazwa SLD jakby kto nie pamietal) ;-) to oczywiscie zart, ale SLD to i tak organizacja przestepcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany COSIK URODZAJ NA TE KORONNE GZYBKI? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.07.03, 00:54 Ciekawe - kogo jescze tam widzieli, kto zyw? pewnie wszyscy dziwnie poumierali, a tacy bronic sie nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Ad. "zlodziej" - chodzi o millera vel. "leszek"? IP: *.geol.uni-heidelberg.de 24.07.03, 01:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 01:56 Akurat znany złodziej samochodów kradł auta na tym samym parkingu gdzie mordowali generala. Potem uciekl do Klewek, gdzie skorumpowani policjanci pomagali Talibom zaladowac polskie krowy do helikopterow, w celu przeprowadzenia badan nad bronia biologiczna dla Al Kaidy. CBS kompletuje liste pozostalych spraw, ktore Igor moglby pomoc wyjasnic. Troche sie boje tych antymafijnych policjantow, bo nie wiadomo co potem im przyjdzie do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pershing Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.client.attbi.com 24.07.03, 03:07 Jakos tak sie sklada , ze wszyscy , ktorzy sa podani do wiadomosci, jako mordercy Papaly, juz siedza , albo nie zyja ?! Czy te podstawy do mianowania kogos do rangii swiadka koronnego , to nie za grube nici ? Jeszcze powinien powiedziec , ze zleceniodawcami byli Pershing z Nikosiem , to juz wtedy zostanie wypuszczony na wolnosc , jako najbardziej wiarygodny swiadek koronny w historii polskiego sadownictwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouimet Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.sympatico.ca 24.07.03, 04:06 w takie CUDOWNE zbiegi okolicznosci,oraz wspaniala blyskotliwosc umyslow Ludzi zCBS /w tym wypadku /troche nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.nas9.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 24.07.03, 05:24 kupa śmiechu, takie bajki opowiadajcie w przedszkolu. po 5 latach a może zdjęcie jeszcze zrobił? baranina i sasza też popełnilin"samobójstwo" wiadomo - prokuratura się wykaże i będzie "sukces" powodzenia - w przedszkolu lub żłobku pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 141.2.200.* 24.07.03, 22:41 to nie ludsyie z cbs, to politycy z sld... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3&8 PACHNIE MI TO SPRAWĄ JAROSZEWICZÓW IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 06:02 Policyjne polowanie jest niby sprawą chonoru.Ale wszystko ma swoje granice.Wszystkiego dobrego z okazji Świeta Policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl A ja wam mówię ,ze to Miller i spółka IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 06:30 Michnik idzie w zaparte-nadal chroni tych cweli komuchów. Ciekawe jaką zapłaci za to cenę. Wymyśłił teraz sobie chistoryjkę o złodzieju samochodów który widział akurat tych co już nie żyją ,albo siedzą.obniża coś poziom wybiórcza. Albo dostosowuje się do poziomu odbiorców. Narodek nasz poczciwy i głupawy ,po takich aferach z udziałem partii rządzącej jak u nas odkryto, na zachodzie przestałaby ona istnieć ,a u nas -proszę 30%poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o\ Nowy standard inteligencji... w Kolnie. IP: *.acn.pl 24.07.03, 07:55 Gość portalu: jadl napisał(a): > Michnik idzie w zaparte-nadal chroni tych cweli komuchów. > Ciekawe jaką zapłaci za to cenę. > Wymyśłił teraz sobie chistoryjkę o złodzieju > samochodów który widział akurat tych co już nie żyją ,albo siedzą.obniża coś po > ziom wybiórcza. > Albo dostosowuje się do poziomu odbiorców. > Narodek nasz poczciwy i głupawy ,po takich aferach z udziałem > partii rządzącej jak u nas odkryto, > na zachodzie przestałaby ona istnieć ,a > u nas -proszę 30%poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały gość Re: A ja wam mówię ,ze to Miller i spółka IP: hpcache:* 24.07.03, 09:13 To akurat mnie nie dziwi. Zauważ, że ten kto dał np. łapówę nie chce innej władzy, bo jak załatwi swoje ciemne interesy, a tu sprawdzony partner, do którego zawsze może przyjść z dowodem wdzięczności. Poza tym zobacz ilu jest rodowitych komuchów, jeżeli wierzyć millerowi, że jest ich 100 tys licencjonowanych komuchów to dodaj ich rodziny mniej więcej razy 4 i wynik może oscylować około 30% wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
halama_oklasky Re: A ja wam mówię ,ze to Miller i spółka 24.07.03, 12:16 > wdzięczności. Poza tym zobacz ilu jest rodowitych komuchów, > jeżeli wierzyć millerowi, że jest ich 100 tys licencjonowanych > komuchów to dodaj ich rodziny mniej więcej razy 4 i wynik może > oscylować około 30% wyborców. Pajacu, 4 x 100 000 wynosi 400 000. Ludzi uprawnionych do glosowania jest 28milionow. 30% z tego to okolo 8 milionow wyborcow. Kurwa, jesli Ci 400 000 oscyluje wokol 8 000 000, to sie chyba razem z Handke matematyki uczyles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clown Re: PACHNIE MI TO SPRAWĄ JAROSZEWICZÓW IP: 213.134.140.* 24.07.03, 08:47 Jestem ciekaw, jakiego argumentu użył prokurator, że złodziej, który bał się tyle lat, nagle odzyskał odwagę i zaczął "mówić"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.nas38.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.03, 06:40 tO JUZ NIE JEST GRYBYMI NICMI SZYTE TO JEST SZYTE DRATWA.ALE BELKOT! I JAK WSZYSTKO PASUJE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cietrzew Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 169.254.10.* 24.07.03, 07:05 tak,tak, zapomnieli jeszcze o tej panience co tam ponoc by ła,blondynka.a jeszcze potem byli tam.....a pineiro powiedział..a lepper mówi ....dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PRAWDZIWY ZLECENIODAWCA MA SIE SUPER!!!! IP: *.insad.pl 24.07.03, 07:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..:MIRWAis:.. Re: PRAWDZIWY ZLECENIODAWCA MA SIE SUPER!!!! IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 24.07.03, 10:51 Moim zdaniem nic w przyrodzie nie ginie ,lecz w Naszej Polsce to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikos Re: PRAWDZIWY ZLECENIODAWCA MA SIE SUPER!!!! IP: *.va.shawcable.net 24.07.03, 16:06 Nie tylko super, ale nawet oboje z jolcią mają już kolejny sukces ante portas. Ino patrzeć. Viva "magister". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek AKURAT AKURAT IP: *.crowley.pl 24.07.03, 07:54 Acha - znowu znalezli jakiegos "Świadka" , który wskaże fałszywy trop , a za 2 lata biedaczysko "Powiesi sie" w celi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Ale jesteście mądrzy IP: *.sawan.com.pl 24.07.03, 08:16 Gość portalu: bronek napisał(a): > Acha - znowu znalezli jakiegos "Świadka" , który wskaże fałszywy > trop , a za 2 lata biedaczysko "Powiesi sie" w celi. ----------------- Widzę z waszych wypowiedzi, że to czego nie potrafił rząd Buzka a teraz Millera wy byście dawno rozpracowali.Metoda prosta: "wszystkiemu winne SLD". Szkoda że tacy wspaniali prokuratorzy marnują sie na tym forum. Macierewicz czeka na następców.Trochę świrów jeszcze Polska przetrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Ale jesteście mądrzy IP: *.crowley.pl 24.07.03, 08:43 Widze ze znalazl sie Adwokat dla Lesia, Za rządów Buzka nie było przynajmniej takiego złodziejstwa i korupcji o jakiej czyta się teraz w gazetach (bo telewizja tez w rękach czerwoniaków) - Nawet Lesio wyslal swojego Tobra Bobra do Ministerstwa Kultury , zeby ten łatwo przepchnął Lesiowi ustawe - gdzie Ty żyjesz człowieku ???? nie widzisz co dzieje sie wokoło ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THOMMEE Re: Ale jesteście mądrzy IP: 195.75.83.* 24.07.03, 09:03 Dobry czlowieku! No bo tak jest! winne jest SLD ktore pcha sie do wladzy (koryta) bez zadnej koncepcji co bedzie robic. Jedyna koncepcja to odpuscic w negocjacjach z Unia prawo do pracy dla Polakow i Zlikwidowac kasy chorych a reszta zalatwi sie sama. Kolego! SLD na prawde jest umoczone w mafie. Wszyscy to wiedzieli tylko po Rywinie przestali bac sie pisac. Nie pamietasz Leszka Millera Ministra Spraw Wewnetrznych ktory mowil ze w Polsce nie ma mafii? Za mafie wziol sie dopiero AWS. Przy calej ich nieudolnosci to im nawet niezle wyszlo. Kto zalozyl mafie? cinkciarze. A kto na to przymyka oczy? SB-ecy ktorzy ich monitorowali za Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justus Złodziek uczestników zamachu gość Thommee IP: *.lublin.mm.pl 24.07.03, 15:34 Panie Thommee. Z Twej wypowiedzi wynika że jesteś wyjątkowym odludkiem, albo obracasz się wyłącznie w środowisku bisnesu i polityków. Inni dla Ciebie nie istnieją skoro znasz wyłącznie ustawionych i bogatych, a tych biednych nie raczysz zauważać.Właśnie ja należę do tych niebogatych i nieustawionych. Jestem emerytem, nie mam nieruchomości, ani samochodu. Konta w banku nie mam, ani książeczki oszczędnościowe,bo i po co. Skromna suma, którą co miesiac przynosi mi listonosz czesto nie wystarcza na pokrycie miesięcznych potrzeb. Najbliższa rodzina, za którą czuję się odpowiedzialny utrzymuje się z renty inwalidzkiej i skromnej pensji nauczycielskiej. Takich jak ja jest wielu, ale Pan Panie Thommee nie zna, bo nie chce znać. Tak jest wygodniej. A może zaspokoi Pan moją ciekawość i odpowie na pytanie: Ile wynosza Pna miesięczne dochody i jakiej marki ma pPan samochód? Ja przed ćwierć wiekiem byłem wlaścicielem "Syreny 103" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 08:56 "W pobliskich krzakach zauważył sikającego mężczyznę, który kazał mu spierd... " ciąg dalszy zeznań: "I jeden oficer tez wrzucał,Wysoki - wysoki,Taki wysoki, ze jak wrzucał to kucał." Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THOMME Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 195.75.83.* 24.07.03, 09:06 ...I przechodzil tatus Halinki... Boze ! a ja myslalem ze jedyne co SLD jeszcze umie to lgac i robic propagande a tu taka porazka. Choc w sumie maje te swoje 40% wiec jednak umieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabela z Poznania Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 213.17.202.* 24.07.03, 09:07 A NAJLEPSZE JEST TO, że był tam Ryszard Bogucki, który kilka dni wcześniej został skazany na 25 lat więzienia i to zabójstwo było jego zemstą. Na pewno był na przepustce. Chłe, chłe. A co do prawicy to równie kradła i była skorumpowana jak teraz czerwoni. Gorzej, że robili to pod szyldem matko-bożo-narodowo- wyzwoleńczym. Potrzeba nam silnej, prawej (w sensie etycznym :), nie politycznym) i twardej ręki. A może by tak Jan Maria Rokita?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thommee Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 195.75.83.* 24.07.03, 09:33 Oj nie kolego to nie ta skala na prawicy byla jakas koncepcja i byli zlodzieje ktorymi prawica obrosla Gdzie miod tam i muchy. W SLD sa tylko zlodzieje porzeciez ta partia istnieje tylko po to zeby krasc i sie korumpowac. No bo przeciez zadnego ze swych postulatow ideologicznych tj. aborcja i ograniczenie kosciola nawet nie tkneli. I co lewacy jak wam terazw dziobkach? Ogromna roznica jest w tym czy ktos cos chce dobrze a wychodzi zle a kims kto z zalozenia chce tylo krasc. Znasz jakiegos niebogatogo i nieustawionego goscia z SLD? bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 09:05 Jeżeli to prawda - to pewnikiem niebawem "SAM" się ...powiesi. A może "zrobi/ą/ to" dla blefu, żeby uprawdopodobnić tę wypoconą po 5-ciu latach tezę. Zamiast siedzieć za kradzieże aut, będzie leżał za swoją naiwność i głupotę. Jego wybór. Znakiem tego, ten polski "amerykan" co to z aresztu Go wygonili - bo psuł tezę o braku powiązań tych i tamtych i jest teraz w Ameryce nieosiągalny - będzie mógł w pełnej glorii ujawnić się ponownie na salonach ekipy. Wilk syty i owca cała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały gość miller znowu dowie się wszystkiego z gazet IP: hpcache:* 24.07.03, 09:06 No proszę, a miller o niczym nie wie, dopóki nie przeczyta gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały gość miller prezesem mafii IP: hpcache:* 24.07.03, 09:09 Skojarz fakty ptaszku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx a świstak siedzi i zawije je w te sreberka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 09:12 Wszystko jest możliwe. Skoro Jagiełła o przestępczej działalności samorządowców w Starachowicach dowiedział się na bazarze w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały gość Re: a świstak siedzi i zawije je w te sreberka IP: hpcache:* 24.07.03, 09:16 Tak, a o nowym świadku miller dowie sie z Gazety W., a nastepnie spowoduje wszczęcie postępowania karnego na okoliczność zbadania czy nie padł ofiarą manipulacji lub prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: hpcache:* 24.07.03, 09:14 największy złodziej to miller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz A kto "wypuscił" Niemczyka? IP: *.ibch.poznan.pl 24.07.03, 09:23 Tu jest klucz to calej sprawy. Niemczykowi w koncu "pozwolono" uciec. Być moze facet od dawna juz nie zyje, a trupa mozna obciazyc kazda wina. W kazdym badz razie afera dotyczy najwyzszych kregow wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 09:30 COZ BRAVO SLASKI REDAKTORZE, ANI SIE ZAJAKNALES, ZE SPRAWA ZE WSZYSTKIMI SZCEGOLAMI, PLUS DODATKOWYMI (ZE SA PODEJRZENIA IZ PATYK PROWADZI DZIALANOSC PRZESTEPCZA NADAL) ZOSTALA OPISANA - CHOCBY SUPER EXPRESS, PRZECZPOSPOLITA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien kieszonkowcy i zlodzieje do policji !!! IP: *.mostostal.waw.pl 24.07.03, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kref@poczta.onet.pl Patyk, wybierz sobie rodzaj śmierci! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 24.07.03, 10:34 Pasek, podarte prześcieradło, co tylko zechcesz! Śmiercią naturalną to ty nie zemrzesz, biedaczku! A mówiła mamusia, że trzeba było zająć się adresowaniem kopert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk nic mi do 'patyka' + 'kref' - grozba z Czech? @@ IP: *.twcny.rr.com 24.07.03, 17:24 'kref' - nie znam 'patyka' i to srodowisko mnie nie interesuje; to co ty jednak napisales, z Czech?, to jest jednak ukryta grozba; za to jest odpowiedzialnosc legalna, nawet jak sie to robi przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Patykiem pisane..... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 10:58 Świetnie to sobie wymyslono,podoszywaja B wszystkie niewyjasnione morderstwa i będzie spokój na salonach władzy. Z tego co prasa juz opisywała główny podejrzany ,zleceniodawca zamachu został wypuszczony z aresztu i uciekł za granice.Dodam tylko że podobno był mocno powiazany z politykami sld i członkami słuzb specjalnych PRL a Papała zdobył dowody na ich działalność w grubych narkotykach. Ale to pewnie tylko dziennikarskie bzdury,przeciez juz mają mordercę a teraz jescze znalazł sie swiadek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac 24.07.03, 11:05 a świstak siedzi i zawija papierki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik CZY WY NA MACIE ZA IDIOTÓW??? IP: *.herlitz.pl / 192.168.130.* 24.07.03, 11:08 CZY WY NAS MACIE ZA IDIOTÓW? tak! tak! sprawCY w najlepszej klasie - czyli poza klasą karania. Jeden nie Żyje, drugi siedzi, trzeci i tak będzie siedział. Szkoda, że policja nie wskazała, jako zabójców trzech truposzy od razu. I byłoby po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPM Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 217.153.51.* 24.07.03, 11:11 Miller i spółka potrzebują zasłony w mediach na swoje przekręty i sukcesu pezez wielkie "S", więc szybciutko stworzyli piękną historię. Rzygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Złodziej samochodów widział uczestników zamac IP: 158.109.23.* 24.07.03, 11:16 A Freddiego Krugera i Kuby Rozpruwacza tam nie widzial? Odpowiedz Link Zgłoś