bu2m2 02.11.07, 21:24 Ziobrowy sąd w IVRP skazał dziennikarza na areszt, bo ten nie stawił się w terminie w określone miejsce. Sędzia Kryże nie takie numery robił w PRLu. Tymczasem pisie pieski szczekają na Tuska. Nic nie kapuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syndyk.iv.rp Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:26 bu2m2 napisał: > Ziobrowy sąd w IVRP skazał dziennikarza na areszt, bo ten nie stawił się w > terminie w określone miejsce. Sędzia Kryże nie takie numery robił w PRLu. > Tymczasem pisie pieski szczekają na Tuska. Nic nie kapuję. Głupiego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:29 Po przejęcie steru przez PO, o jak najszybszy powrót do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:30 trzymilionowy.post napisał: > Po przejęcie steru przez PO, o jak najszybszy powrót do koryta. Nie po, tylko przed. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:33 syndyk.iv.rp napisała: > trzymilionowy.post napisał: > > > Po przejęcie steru przez PO, o jak najszybszy powrót do koryta. > > Nie po, tylko przed. Wybiegłem trochę w przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:35 trzymilionowy.post napisał: > syndyk.iv.rp napisała: > > > trzymilionowy.post napisał: > > > > > Po przejęcie steru przez PO, o jak najszybszy powrót do koryta. > > > > Nie po, tylko przed. > > Wybiegłem trochę w przyszłość. Mam przeczucie, że pisiory steru nie oddadzą. Będą grać na przyśpieszone wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:44 syndyk.iv.rp napisała: > trzymilionowy.post napisał: > > > syndyk.iv.rp napisała: > > > > > trzymilionowy.post napisał: > > > > > > > Po przejęcie steru przez PO, o jak najszybszy powrót do koryt > a. > > > > > > Nie po, tylko przed. > > > > Wybiegłem trochę w przyszłość. > > Mam przeczucie, że pisiory steru nie oddadzą. Będą grać na przyśpieszone wybory > . > > A ja myślę, że oddadzą ale będą sabotować wszystko co się tylko da. Szczególnie tymi nieusuwalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: O co chodzi PiSowcom? 02.11.07, 21:48 trzymilionowy.post napisał: > > A ja myślę, że oddadzą ale będą sabotować wszystko co się tylko > da. Szczególnie tymi nieusuwalnymi. Za trzy lata kartofla się wykopie. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Nic nie kapować, to dość powszechne u platfusów:)) 02.11.07, 21:32 Ziobrę to Ty uważasz za wielki autorytet. Może i masz rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Nic nie kapować, to dość powszechne u platfus 02.11.07, 21:34 Jeśli ty kapujesz, to wytłumacz mi jako platfusowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Nic nie kapować, to dość powszechne u platfus 02.11.07, 21:42 Napisałe(a)ś "Ziobrowy sąd w IVRP skazał dziennikarza na areszt, bo ten nie stawił się w terminie w określone miejsce. Sędzia Kryże nie takie numery robił w PRLu. Tymczasem pisie pieski szczekają na Tuska. Nic nie kapuję." Są to cztery zdania oznajmujące. Co mam Ci wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Nic nie kapować, to dość powszechne u platfus 02.11.07, 21:47 primasort napisała: > Napisałe(a)ś > "Ziobrowy sąd w IVRP skazał dziennikarza na areszt, bo ten nie > stawił się w terminie w określone miejsce. Sędzia Kryże nie takie > numery robił w PRLu. > Tymczasem pisie pieski szczekają na Tuska. Nic nie kapuję." > Są to cztery zdania oznajmujące. > Co mam Ci wytłumaczyć? Co wspólnego z aresztem Sakiwicza ma Tusk? Tłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Nic nie kapować, to dość powszechne u platfus 02.11.07, 21:52 Jaki areszt??? To masz na myśli "decyzję sądu o nakazie doprowadzenia przez policję redaktora naczelnego "Gazety Polskiej" i jego zastępczyni na rozprawę sądową."??? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: O pełne gacie. 02.11.07, 21:58 Nagle zobaczyli, że numer na bezczelnego już nie działa. A brudu za paznokciami mają, oj mają. Więc jak przysłowiowy złodziej, próbują krzyczeć łałaj złodzieja - licząc że im to coś w przyszłości pomoże. Bo że się Kaczyński losem jakiegoś dziennikarzyny przejął, to nie uwierzę, słowa lojalność ta menda nie ma w swoim słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś