prawo24 06.11.07, 08:51 sojuz buraków z platfusami. Teraz przed nami jeno Irlandia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 jesli PSL to buracy, to kim byli co z Samoobrony? 06.11.07, 08:53 Juz zapomniałeś, jak Jarek obściskiwał Leppera i Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nareszcie 06.11.07, 09:01 lenoo napisała: > II Irlandia z tanią cebulą w środku Zawsze mozesz w zasciankowej PiS Polsce zostac. Wolny kraj. Robta co chceta. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Dlaczego "zaściankowej" ???... 06.11.07, 09:04 Przecież teraz to będzie Europa pełną gębą !!! ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dlaczego "zaściankowej" ???... 06.11.07, 09:12 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Przecież teraz to będzie Europa pełną gębą !!! ;)))))))))))))))))) > Dziwi mnie dlaczego jestescie az tak przywiazani do tego cieplego smrodu wiochy jaki wam kaczki zafundowaly. nawet w przenosni nie dopuszczacie mozliwosci dopuszczenia "lepszego". :o( Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Dlaczego "zaściankowej" ???... 06.11.07, 09:18 Jeśli postęp to jest to, co nam postępowcy fundowali przez ostatnich kilkanaście lat, to ja pozostaję przy ciepłym smrodzie wiochy. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś