r.siwy 12.11.07, 08:50 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=67173 I tak jak Jarek obiecywał 3 000 000 mieszkań tak Tusk obiecywał liniowy i tyle by było z różnic między tymi panami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Oto prawdziwa twarz platformy 12.11.07, 08:57 Nie przypominam sobie, aby PO z taką natarczywością obiecywała w czasie ostatniej kampanii wprowadzenie podatku liniowego, tak jak w sprawie 3 mln mieszkań zachowywał się PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Ja pamiętam, że PO obiecywało liniowy natarczywie. 12.11.07, 09:00 Ale Wy swoich zawsze potraficie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Ja pamiętam, że PO obiecywało liniowy natarcz 12.11.07, 09:06 Miała podatek liniowy, ale o nim głośno nie krzyczeli. 3 razy 15% było w poprzedniej kampanii. Tymczasem PiSowcy jeszcze rok po wyborach krzyczeli o 3 mln mieszkań :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Ja pamiętam, że PO obiecywało liniowy natarcz 12.11.07, 09:08 Polski już na mapach nie będzie a Wy będziecie krzyczeć o wspaniałości Tuska. Przypadku takiego gremialnego prania mózgów nie pamięta historia. Tylko uchylić kapelusza przed GW. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Ja pamiętam, że PO obiecywało liniowy natarcz 12.11.07, 09:17 To chyba ktoś tobie wyprał mózg, skoro powtarzasz że Polski już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Ja pamiętam, że PO obiecywało liniowy natarcz 12.11.07, 09:19 Opisuję jedynie sytuację skrajną. A mówi się, że na PO "elita" głosowała? Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: Oto prawdziwa twarz platformy 12.11.07, 09:43 No widzisz z kolei ja pamiętam że Jarek powiedział raz czy dwa o 3 milionach mieszkań a Donek i jego świta powtarzali co raz 3 x 15 W tej kampanii to chyba ani razu nie było obiecane 3 mln mieszkań (ale moge sie mylić). A co do tego że trzech milionów mieszkań nie ma to informuje że w czasie panowania jaśne "wielkiego" rodu Kaczyńskich budownictwo zanotowało wzrost 40% jak nie więcej. Co prawda może nie jest to zasługa ww ale za ich panowania to sie stało więc idzie na ich konto :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 komisji jakby mniej :) 12.11.07, 09:04 www.wprost.pl/ar/117442/PO-szuka-sposobow-na-unikniecie-komisji-sledczych/ Żal mi Was POwiacy , daliście sie zmanipulować Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: komisji jakby mniej :) 12.11.07, 09:05 No to chyba dobrze dla PiS że nie powstanie komisja ds. działań CBA :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: komisji jakby mniej :) 12.11.07, 09:56 Jak by nie powstanie komisji było takie dobre dla pis to platforma zrobiła by wszystko by utworzyć te komisje tylko poto żeby zaszkodzić pis i niech nikt nie pisze że platforma nie jest pis i by nie robiła tego z czystej złośliwości jak widzimy oni są wszyscy po jednych pieniądzach. Trzeba wsiąść los kraju w swoje ręce &) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 to Twoje zdanie a nie PiSu :))))) 12.11.07, 09:59 bu2m napisał: > No to chyba dobrze dla PiS że nie powstanie komisja ds. działań CBA :) a co z resztą komisji? np. d/s Sawickiej? czegos sie boi PO. > Odpowiedz Link Zgłoś
donjuanz.cba Jest inna ważna róznica 12.11.07, 09:09 W PO nie ma kaczorów, które zamiast rządzić ciagle knują! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek PO nie knuje,PO woli formalizować złodziejstwo 12.11.07, 09:59 donjuanz.cba napisał: Jest inna ważna róznica > W PO nie ma kaczorów, które zamiast rządzić ciagle knują! ---> Nie zauważyłeś jak przez 16 lat wprowadzano zapisy prawne umożliwiające okradanie Polaków w białych kołnierzykach i "zgodnie" z prawem? Tylko, ze w chwilach szczerości nawet twórcy tego prawa Zoll, Safjan, Filar ... mówili, że prawo stało na głowie. Skad ta schizofrenia u nich się brała? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Hehe, koalicjancji PiS chcieli 3 mln mieszkań 12.11.07, 09:25 Nawet wykazywali entuzjazm. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Hehe, koalicjancji PiS chcieli 3 mln mieszkań 12.11.07, 09:41 ukos napisał: > Nawet wykazywali entuzjazm. Entuzjazm wykazywali do ostatnich swoich tygodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Oto prawdziwa twarz platformy 12.11.07, 09:37 Ugryźli się już w piętę panowie magnaci? Ja nie będę obliczała ile ja na tym stracę. I porzucili swój sztandar? Czy też jednak było: "sztandar wyprowadzić" ? __________________ Zrywamy następną kartkę z kalendarza Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Mierz siły na zamiary. 12.11.07, 09:51 Lokator z Pałącu namiestnikowskiego vetuje ustawę, tak jak zapowiada. Do odrzucenia preziowych obstrukcji potrzeba 307 głosów, LiD jest przeciw liniowemu. Wnioski postaraj się wyciągnąć samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: Mierz siły na zamiary. 12.11.07, 09:57 Hehe tym bardziej poddał bym to pod głosowanie żeby pokazać że sie ma chęci tylko gorzej ze środkami Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Oto prawdziwa twarz platformy 12.11.07, 09:55 To jest jeszcze pikuś, bo uproszczenie podatków i bez tego jest możliwe, ale zrezygnowanie ot tak z JOWów jest już nieco trudniejsze do wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Oto prawdziwa twarz platformy 12.11.07, 10:03 to jest taka sama banda glupoli a moze jeszce wieksza niz pisdactwo. Odpowiedz Link Zgłoś