titanic66 17.11.07, 16:49 jako partię działającą na szkodę narodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janiszek1972 Re: PIS zdelegalizować 17.11.07, 16:54 Platformiaki dryfują po oceanie tak jak Ty titanic. Czeka Was tylko jedno. Pójście szybko na dno. Prawdziwych Polaków na pewno na dno za sobą nie pociągnięcie. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: PIS zdelegalizować 17.11.07, 16:56 Prawdziwi Polacy, czyli Kaczynscy i spolka juz od jakiegos czasu ryja po dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
titanic66 Re: PIS zdelegalizować 17.11.07, 16:56 prawdziwy Polak to wg Ciebie zwolennik przestępczej organizacji PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu PiS jest organizacja lachmycka i jako taki 17.11.07, 17:10 ...powinien zostac osiedlony w jakims obozie rekulturacyjnym. Janiszek, nie wiesz nawet jak mnie cieszy wasze wicie sie i popiskiwanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
titanic66 Re: PiS jest organizacja lachmycka i jako taki 17.11.07, 17:12 mnie by tam istnienie takich grup nie przeszkadzało nawet, pod warunkiem ,że dostosują się do demokratycznych reguł . Ale oni nie chcą . Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: PiS jest organizacja lachmycka i jako taki 18.11.07, 14:05 To wszystko przez to, że nie przeprowadzono desolidaryzacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: PiS jest organizacja lachmycka i jako taki 18.11.07, 15:24 marouder.eu napisał: > ...powinien zostac osiedlony w jakims obozie rekulturacyjnym. > Janiszek, nie wiesz nawet jak mnie cieszy wasze wicie sie i popiskiwanie:)) Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś