kronopio77 19.11.07, 09:00 PiSu bronic się nie da, trzeba więc krytykowac PO - nawet za to, czego jeszcze nie zdążyło zrobić :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen3 żalisz sie nad sobą ? 19.11.07, 10:35 jesli PO jeszcze nie zdązyło nic zrobic to może dobry znak , że nie sp.............? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch szczypińska? 19.11.07, 10:49 Goldenwomen3 to Jola? Tylko dlaczego 3? Czyżby pierwsza pozostawała niezmiennie Fotyga a 2 Rokita-Arnold? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 3? jestesmy jak Pan Bóg - 1 w 3 osobach ;P 19.11.07, 10:53 to cud nie? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: 3? jestesmy jak Pan Bóg - 1 w 3 osobach ;P 19.11.07, 11:23 nie! to nie cud. to zaburzenia procesow chemiczno-elektrycznych w centralnym ukladzie nerwowym. w zwiazku z powyzszym pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: tylko w takim stanie przy rządach PO mozna zy 19.11.07, 11:39 rzady PO trwaja kilka dni. a twoj stan wedlug moich obserwacji twoich wczesniejszych postow trwa kilkanascie miesiecy. i jest coraz gorzej jak widze. musisz zmienic lekarza! i to szybko bo obecny cie oszukuje. :-I jeszcze raz pozdrawiam - naprawde szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 zmieniłes nick? ukrywasz swoje poglądy? 19.11.07, 11:43 czy wstydzisz sie elektoratu i "swoich" a może jesteś z GW? www.pardon.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: zmieniłes nick? ukrywasz swoje poglądy? 19.11.07, 12:06 ja zmienilem nick?! ja ukrywam swoje poglady?! to ty musisz gwaltownie zmienic lekarza! no chyba, ze nie czytalas moich postow (pisanych od 2004r pod tym samym nickiem). caly czas zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: 3? jestesmy jak Pan Bóg - 1 w 3 osobach ;P 19.11.07, 13:29 goldenwomen3 napisała: > to cud nie? ... to raczej gwarancja miejsca w Tworkach... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ciężki jest los forumowego PiSucha... 19.11.07, 10:40 Eeeeeeeeeee tam. Krytykuje się za to z czego już się zdążyło wycofać, a nie za to czego jeszcze nie zdążyło zrobić. A poza tym nie martw się tak o los forumowego PISucha. Móc powiedzieć wkrótce " a co, nie mowiłam?" - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 A nie mówiłem - Jarek rozwalił IVRP, a teraz rozwa 19.11.07, 13:29 rozwala partię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A nie mówiłem - Jarek rozwalił IVRP, a teraz 19.11.07, 13:34 hehehe. Nie zmieniaj tematu. Światła reflektorów skierowane są na partię rządzącą. Choćby nawet wszystkie gwiazdy polskiego dziennikarstwa mowiły co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: A nie mówiłem - Jarek rozwalił IVRP, a teraz 19.11.07, 13:45 I bardzo dobrze - każdemu rządowi trzeba patrzeć na ręce, a rządy nieudolne pietnować :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A nie mówiłem - Jarek rozwalił IVRP, a teraz 19.11.07, 13:52 Tylko kto to będzie robił? Czomąta z TVN 24? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: A nie mówiłem - Jarek rozwalił IVRP, a teraz 19.11.07, 14:09 elena4 napisała: > Światła reflektorów skierowane są na partię rządzącą. Ale co zrobić, gdy partia opozycyjna ma takie parcie na szkło, że uważa się za jedyną godną by być opromienioną tym światłem? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A nie mówiłem - Jarek rozwalił IVRP, a teraz 19.11.07, 14:42 E tam. To ci co to wiesz, nie chca jej zostawić w cieniu. Muszą kontrolować każdy ruch, bo a nuż coś mogłoby zostać przeoczone i cały dwuletni wysiłek na nic, albo inaczej dpa umoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Ciężki jest los forumowego PiSucha... 19.11.07, 10:43 Ano ciężki bo 'przymula' w nieskończoność;uważa,że sama wiara w wodza i sztab wystarczy:). Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Ciężki jest los forumowego PiSucha... 19.11.07, 11:14 Musi wierzyć w Trócę: Jarosława, Lecha i Mamusię! Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Retoryka "A u was murzynów biją." to akurat 19.11.07, 11:40 domena zwolenników PO. Ilekroć się coś skrytykuje, pierwsza odpowiedź zaczyna się od słów "A Kaczory...". Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Retoryka "A u was murzynów biją." to akurat 19.11.07, 13:31 21 X nastapiła tak duża zmiana (i estetyczna , i jakościowa), że nie sposób nie porównywać obecnej ekipy do poprzedniej. Tym bardziej, że Polacy wyraxnie głosowali przeciwko PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Kiedy się krytykuje PO mówicie 19.11.07, 13:45 "przecież oni dopiero zaczynają" a sami trąbicie o jakichś zmianach. Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Podstawowa zmiana juz zaszła: 19.11.07, 14:18 Jesli nie zauwazyłeś, to podpowiem: w rzadzie nie ma przestępców i podejrzanych. Nie ma ludzi pokroju Lipca, kaczmarka, leppera, Giertycha, wassermana, Fotygi, Ziobry i Kryże. O to Polakom chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Poprawka. 19.11.07, 14:40 Nie ma ludzi, których za kadencji obecnego rządu będzie się sądzić za korupcję. Po jej zakończeniu przestanie to tak elegancko wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Poprawka. 19.11.07, 14:50 Poczekamy, zobaczymy. Jak to mówia - po owocach ich poznacie, tak jak poznaliśmy PiS. 2 lata wystarczyły, by Polacy się przekonali co to za jedni :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Poprawka. 19.11.07, 14:53 Doświadczenie mówi, że jak dotąd po każdej kadencji następowały aresztowania. Kadencja PiS-u różni się tym że oni nie bronili swoich do końca i pozbywali się czarnych owiec jeszcze w trakcie rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Niekochane i zakompleksione PiSduchy ... . 19.11.07, 13:31 ChWWD ! Może to Was trochę pocieszy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Byla taka piosenka, ktora kazdy PiSior spiewac.. 19.11.07, 13:37 ..powinien sobie pod nochalem: " Pod Ulm, pod Ulm, pod Austerlitz Dostawalismy w dupe, nie gadalismy nic. Bo my, bo my taka nature mamy Dostajemy w dupe i nic nie gadamy (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Ciężki to on jest poza Forum... :-) 19.11.07, 13:43 Tutaj mogą sobie anonimowo odreagować frustracje. Ale w realu? Na jakimkolwiek spotkaniu towarzyskim (oprócz podsklepowego jabola) wychodzi taki i mówi "PiS zbawieniem dla Polski!". :-))) Krępująca cisza. Ludzie się dyskretnie odsuwają. Ktoś chrząka, ktoś kaszle. Wreszcie jakaś litościwa dusza się znajduje - "Tiaaa... Chcesz o tym porozmawiać?". --- 21.10.2007 - Niebywały atak demokracji Oglądać daremne bulgotanie spuszczonych z wodą PiSmaków - bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ciężki to on jest poza Forum... :-) 19.11.07, 14:21 Ty to masz znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
donjuanz.cba Re: Ciężki jest los forumowego PiSucha... 19.11.07, 14:35 Jakos tak to jest, że oni nigdy nic ciekawego i istotnego do powiedzenia nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś