Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 22:01 Na każdym cmentarzu z Gwiazda Dawida połączyc z wielkim PENSISEM np słonia to też pasja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Mam wizję sztuki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 22:19 Chcę być tak znany jak toto i podziwiany przez syna mordecy Polaków Borowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Mam wizję sztuki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 21:00 No psuedo profesorowie z Akademii podobnież Sztuk Pieknych w Poznaniu? Nie przyjmiecie mnie do grona artystów? No no ale wybiórczośc!A może poprosimy muzułmanów? Oni potrafią sprostowac astgmatyzm w oczach wielu anty.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies22 Re: Mam wizję sztuki 01.08.03, 22:52 Jej nie o krzyz szlo tylko o penisa, to jej pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Mam wizję sztuki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:01 Rzczywiście jej wygląd przypomina babozwierza!Ale penisów sztucznych nie brakuje !Niech zapyta koleżankę też bez urody ,która z penisem filmowała starych ludi w łażni!Nazwisko tu wymienione byłoby nobilitacją! Nie lepiej obiera pyry wg ASP w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytak [...] IP: 130.94.123.* 01.08.03, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f [...] IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytak a ty kretynie jestes z zespolem goebelsa i rydzyka IP: *.gen.twtelecom.net 02.08.03, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: a ty kretynie jestes z zespolem goebelsa i ry IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 12:36 Pytam Panów Profesorów z ASP w Poznaniu-czy dacie mi szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: a ty kretynie jestes z zespolem goebelsa i ry IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 16:50 No pasożyty-otrzymam odpowiedz? Nie mam nic do artysty utrzymyjacego się z sprzedaży dzieł! Ale złodzieje typu Penderecka et company won od mojego portfela! Górnik by dostać swoje złotówki naraża życie w każdej minucie! A taki Penderecki od jakiś tam dzwięków Jerozolimy winien wołać forsę od zleceniodawców! Odpowiedz Link Zgłoś