pies_na_czarnych 29.11.07, 10:13 "Prezydent powinien podać się do dymisji". Podkreślił, że w tych warunkach prezydent powinien się podać do dymisji. – "Nie tylko mało robi, ale też ma niewielkie poparcie" – ocenił były prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Video. 29.11.07, 10:26 www.tvn24.pl/0,1530369.1,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Lech Kaczyński źle sprawuje swą funkcję. 29.11.07, 10:31 Ponad połowa badanych (54 proc.) uważa, że prezydent Lech Kaczyński źle sprawuje swą funkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Lech Kaczyński źle sprawuje swą funkcję. 29.11.07, 10:34 Jest jeszcze gorzej - on jej w ogóle nie sprawuje. Tzn. dopiero teraz, uwolniony nieco z Jarkowej smyczy, przypomniał sobie, że pełni w ogóle jakąś funkcję. Takie przebudzenie po 2 latach nie czyni go bynajmniej wiarygodnym... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Lech Kaczyński źle sprawuje swą funkcję. 29.11.07, 10:41 > Jest jeszcze gorzej - on jej w ogóle nie sprawuje. Groby odwiedza. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Lechowi W.potrzebna wymiana głowy nie serca 29.11.07, 11:09 www.polskiejutro.com/art/a.php?p=214historia Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lechowi W.potrzebna wymiana głowy nie serca 29.11.07, 12:56 goldenwomen3 napisała: > www.polskiejutro.com/art/a.php?p=214historia tobie - jednego i drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Prawda wali po oczach co? ;) 29.11.07, 13:25 wos9 napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > www.polskiejutro.com/art/a.php?p=214historia > > tobie - jednego i drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Prawda wali po oczach co? ;) 29.11.07, 13:48 goldenwomen3 napisała: > wos9 napisała: > > > goldenwomen3 napisała: > > > > > www.polskiejutro.com/art/a.php?p=214historia > > > > tobie - jednego i drugiego! > > ciebie - tak! Nie możesz przeboleć upadku pierwszej kaczki, ale i drugiej też cię czeka. Prędzej, czy później, ale przygotuj się złociutka. I żeby była jasność - wielokrotnie już pisałam, że Lech Wałęsa nie jest z mojej bajki. Ale naprawdę wie, jak oceniać Kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Prawda wali po oczach co? ;)n/t 29.11.07, 13:52 Ja tez wiele razy pisałam ze nie należe do PiS. Pisałam tez wiele razy , że TW Bolek nie nalezy do moich ulubionych bohaterów bajek.Niech w pokoju od......odejdzie i zajmuje sie wnukami.tak będzie najrozsadniej Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Prawda wali po oczach co? ;)n/t 29.11.07, 16:52 goldenwomen3 napisała: > Ja tez wiele razy pisałam ze nie należe do PiS. > Pisałam tez wiele razy , że TW Bolek nie nalezy do moich ulubionych > bohaterów bajek.Niech w pokoju od......odejdzie i zajmuje sie > wnukami.tak będzie najrozsadniej > > Tylko że twoi idole nie chcą, lub nie mają wnuków, którymi mogliby się zajmować. Więc może niech się Jarek zajmie kotem - też szczytne zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prawda wali po oczach co? ;) 29.11.07, 13:52 > Wałęsa nie jest z mojej bajki. Ale naprawdę wie, jak oceniać > Kaczory. > Masz racje. Kaczki Walesa zna jak zly szelag. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Prawda wali po oczach co? ;) 29.11.07, 16:53 pies_na_czarnych napisała: > > Wałęsa nie jest z mojej bajki. Ale naprawdę wie, jak oceniać > > Kaczory. > > > > Masz racje. Kaczki Walesa zna jak zly szelag. > > I do dziś nie mogą mu darować, że ich popędził. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Walesa madrze prawi. 29.11.07, 11:11 Oczywiście...z całą oczywistością:);działania w tej sprawie czas zacząć:). Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Walesa madrze prawi. 29.11.07, 11:21 wałęsa myśli, że coś jeszcze znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap ani prawi ani madrze 29.11.07, 12:15 Moze mu ktos odwazny w koncu powie by sie juz nie osmieszal. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: ani prawi ani madrze 29.11.07, 12:19 to sprawa raczej beznadziejna...... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ani prawi ani madrze 29.11.07, 12:59 kiko44 napisała: > to sprawa raczej beznadziejna...... W odniesieniu do obecnego prezydenta - masz rację! Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Walesa madrze prawi. 29.11.07, 12:58 kiko44 napisała: > wałęsa myśli, że coś jeszcze znaczy A obecny prezydent nawet nie wie, co może... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki pamietacie jak lat temu pare 29.11.07, 16:01 wałęsa(prezydent) był odżegnywany od czci i wiary przez kręgi unii wolności za walkę z mazowieckim(premierem) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: pamietacie jak lat temu pare 29.11.07, 16:55 aaki napisała: > wałęsa(prezydent) był odżegnywany od czci i wiary przez kręgi unii wolności za > walkę z mazowieckim(premierem) A pamiętasz, jak Kaczki paliły kukłę Wałęsy? Odpowiedz Link Zgłoś