Gość: msz IP: *.sympatico.ca 31.08.03, 16:52 CCCP sie cwanie rozpadl: wyzbyl sie obywateli, oraz wszelkiej odpowiedzialnosci za swoje zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel [...] IP: *.access.uk.tiscali.com 31.08.03, 17:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 17:04 kto nie chce ten nie chce... Mnie tam oni nie przeszkadzają, jeżeli byli zmuszeni do opuszczenia swojej ojczyzny. A Ty młody człowieku mógłbyś się wyrażać kulturalnie na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Who Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.09.03, 01:17 Gość portalu: POLAK napisał(a): > kto nie chce ten nie chce... Mnie tam oni nie przeszkadzają, > jeżeli byli zmuszeni do opuszczenia swojej ojczyzny. A Ty młody > człowieku mógłbyś się wyrażać kulturalnie na publicznym forum. Jak ci sasiad z Afryki zgwalci corke to zmienisz zdanie ty stary baranie.Afykanerzy, Azjaci np Wietnamczycy wynocha z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu do mlodego barana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 09:04 Gość portalu: Dr Who napisał(a): > Gość portalu: POLAK napisał(a): > > > kto nie chce ten nie chce... Mnie tam oni nie przeszkadzają, > > jeżeli byli zmuszeni do opuszczenia swojej ojczyzny. A Ty > młody > > człowieku mógłbyś się wyrażać kulturalnie na publicznym forum. > > Jak ci sasiad z Afryki zgwalci corke to zmienisz zdanie ty stary > baranie.Afykanerzy, Azjaci np Wietnamczycy wynocha z Polski. Jak ci sasiad (Polak) zgwalci corke to jakie zdanie masz ty mlody baranie? Polacy do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.proxy.aol.com 31.08.03, 17:13 Gość portalu: pawel napisał(a): > nie chcemy zadnych obcokrajowcow w naszym kraju niech > wypierdalaja stad te brudasy !!!!!!!! Oooooo!!! Pawelku. Bardzo nieladnie!!! To juz nie te czasy. Za taka wypowiedz w Ameryce, czy innym szanujacym sie europeiskim kraju trafilbys do pierdla. Swiat sie teraz otwiera. Nie mozna ludzi osadzac po kolorze ich skory czy przekonan religijnych. Popatrz tez, ilu naszych musialo by wrocic do Polski, jeseli tak samo jak ty wypowiadali by sie Niemcy, Szwajcarzy, Amerykanie, Kanadyjczycy czy Australijczycy. Kultury cien przed wejsciem do Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bzdura, co najwyżej 50 funtów grzywny. Robotnicza IP: *.nott.cable.ntl.com 31.08.03, 20:37 dniówka. I to tylko wtedy, gdyby te słowa były zaadresowane do konkretnej osoby - tego Rosjanina, czy tego Syryjczyka. Oskarżenie o tę wypowiedź każdy sąd brytyjski by odrzucił: jest prymitywna i chamska, ale za to jeszcze się nie karze! Nie róbcie, rodacy, fetysza z politycznej poprawności - Polacy zawsze bardziej święci od samego papieża. Na Zachodzie wolno być nawet jawnym rasistą, oby tylko ten rasizm drugiemu krzywdy nie czynił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Who [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.09.03, 01:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYC Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.dyn.optonline.net 31.08.03, 17:18 Gość portalu: pawel napisał(a): > nie chcemy zadnych obcokrajowcow w naszym kraju niech > wypierdalaja stad te brudasy !!!!!!!! A co ty durniu ze swoimi prostackimi pogladami robisz w UK? Tam tez nie chca brudasow i zlodzei z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.nott.cable.ntl.com 31.08.03, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.08.03, 19:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Brytyjski serwer,stare-jare BT, ale brytyjskość krótka IP: *.nott.cable.ntl.com 31.08.03, 20:53 Bo, współmieszkańcu Albionu NIE ZNASZ domen brytyjskich, niestety. To serwer WLOSKI, z Cagliari - dokladne dane wyżej. Każdy może to sobie sam sprawdzić w każdej wyszukiwarce domen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Brytyjski serwer,stare-jare BT, ale brytyjsko IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.08.03, 22:00 Gość portalu: . napisał(a): > Bo, współmieszkańcu Albionu NIE ZNASZ domen brytyjskich, > niestety. To serwer WLOSKI, z Cagliari - dokladne dane wyżej. > Każdy może to sobie sam sprawdzić w każdej wyszukiwarce domen. Gdybys nie byl taki szybki w odpowiedzi to moze zauwazyl bys ze owszem to jest tiscali ale tiscali uk (access.uk.tiscali.com) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Masz racje, jest tiscali uk, ale KTO z tego korzys 31.08.03, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Proxy post mi wyrwal, a wiec koncze: to cham i 31.08.03, 22:49 prostak, zapewne jakis straszny wiesniak z budowy albo cos w tym rodzaju! Zgroza. Niemniej kropek ma racje, ze z political correctness tez nie nalezy przesadzac - zobacz, jak ta sprawa wyglada w Irlandii: przyjmowac najlepszych, nie zas kandydatow do zasilku! Powiem wiecej: Polsce groza - choc za pieniadze - brytyjskie obozy filtracyjne na polskim terytorium, pomysl na wykorzystanie posowieckich baz wojskowych (Amerykanie tego nie przejma). Pozdrawiam. PS:ja tez wybralam broadband BT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik [...] IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koolguy Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.client.attbi.com 31.08.03, 21:42 Gość portalu: pawel napisał(a): > nie chcemy zadnych obcokrajowcow w naszym kraju niech > wypierdalaja stad te brudasy !!!!!!!! wypowiadaj sie w liczbie pojedynczej ksenofobiku bo jeszcze pomysla ze ja mam taka sama opinie i taki sam brak kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 17:04 Czeczency NIE chca byc obywatelami kraju (Rosji) ktory ich morduje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.proxy.aol.com 31.08.03, 17:15 Gość portalu: szaszlyk napisał(a): > Czeczency NIE chca byc obywatelami kraju (Rosji) ktory ich > morduje ! A na ksiezyc emigruja krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla imigrantów HA-OBY TAK DALEJ-JAK ZA 30 LAT BĘDZIEMY IP: *.freebsd.lublin.pl 31.08.03, 21:18 MIELI DRUGI WIETNAM ALBO INDIE,JAK NAM TE PRZYBŁĘDY ZACZNĄ SIĘ RZĄDZIĆ JAK U SIEBIE TO DOPIERO BĘDĄ LUDZIE WIEDZIELI CO ZROBILI. WON-PASZŁA DO AZJI I AFRYKI-WON GŁODOWAĆ W SWOICH RAJACH A OD EUROPY RĘCE PRECZ. WE FRANCJI RUCH OPORU JEST SILNIEJSZY Z KAŻDYM MIESIĄCEM,W HISZPANII ZWYKLI OBYWATELE ZACZYNAJĄ STAWIAĆ OPÓR ARABOSTWU,W NIEMCZECH TUREKOSTWO JEST ZNIENAWIDZONE JAK ŻYDZI ZA HITLERA. Taka polityka doprowadzi i Polskę i Europy do zagłady-to będzie jak wielki holokaust Europejczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cabbalerr75o Re: HA-OBY TAK DALEJ-JAK ZA 30 LAT BĘDZIEMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:31 Nie wiem ile masz lat,podejrzewam że mało, chyba jesteś poprostu Głupim rasista.Człowieku czy ty masz pojecie co wygadujesz??? Patrzyłeś może w kalendarz? Jest 21-wiek!!! Może jestes maminkim synalkiem , który w zyciu za wiele nie zrobił, ale pogadac owszem, zawsze możno!!!!Jak byś był troche dłuzej zagranicą i byś poczuł te spojrzenia na Ciebie takich Jak TY, to napewno bys nie napisał takich farmazonów.Kretine!! 500.000 Radzeckich żolnierzy zgineło za Uwolnienie Polski Od Tych Przykładowych Niemców, ale nie ma co, jak narazie v głowie masz zieloną cukinie, za pare lat dopiero bedą pestki , jeszcze za pare nabierze kolorów,a pózdniej zdecydujesz czy pójdziesz na jakiś stól przyprawiony koperkem i czosnkem, Czybedziesz chciał kwitnąc dalej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTomek Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.acn.pl 31.08.03, 23:00 Ciekawe, jak nielegalni spełniają wszystkie wymagane warunki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: 64.75.243.* 01.09.03, 04:23 Jezu! Jak to dobrze ze tu wpisalo sie kilka normalnie myslacych polakow. A juz myslalem, ze polacy to najbardziej rasistowski kraj na swiecie. Ciesze sie ze nie moge tego uogolniac. Nie mowcie tylko ze te normalne glosy to od ludzi mieszkajacych za granica :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I dlatego planuje sie przeniesienie do Polski 01.09.03, 09:26 obozow filtracyjnych dla uchodzcow, proszacych o azyl w krajach Europy Zachodniej. Ze wzgledu na to, ze - w przeciwienstwie do spolecznosci zachodu - Polacy nie beda protestowac, ze im taki oboz pod nosem otwarto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.Red-213-98-52.pooles.rima-tde.net 01.09.03, 08:33 Czytajac te opinie ciesze sie ze nie mieszkam w tym rasistowskim kraju. Dziwi mnie tylko jak szybko zapominamy ze jeszcze do niedawna to my bylismy, a dla wielu wciaz jestesmy, brudasami w Europie, biednymi sasiadami ze wschodu gdzies z okolic Rosji. Z ta tylko roznica ze Europa potrafila nas przyjac i zaakceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Europa przyjela nawet tych, ktorych dzisiaj 01.09.03, 09:28 sadownie obywatelstwa pozbawia = vide: jednooki i jednoreki imam z Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 10:47 piszecie jakieś pierdoły ,a zapominacie o rocznicy napaści Niemiec na Polskę.Czy poprawność polityczna zakazuje o tym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cabalerro75 Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 00:45 sprawdzako Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cabbalerr75o Re: Mała abolicja dla cudzoziemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 01:01 Opowiem wam mała historijke! Ponieważ jestem cudzoziemcem(czuje się zupelnie inaczej)nie wzracaj cie na błędy,będe sie starał. Jestem tu od 11 lat nielegalnie i nigdy nie wyjezdżałem mam dziewczyne od 7 lat,chcemy załozyć rodzine.Ale jest jeden problem w tym wszystkim Ja!! Nikt w urzendie repatriacji nie bedzie patrzył na to ze mieszkałem 16 lat w swoim kraju , a 11 w Polsce,ani na to ze już wczułem sie w ten klimat i nie tylko .Przezyłem w Polsce bardzo dużo dobrego i złego, miłego i brzydkiego i nauczyłem sie SAM bez rodziców życ. Co w polsce możno bardzo szybciutko załapac to sprawy karnej,nikt podejrzewam nie spojżi na sprawe indiwidualnie lech tylko na numer przed paragrafem.Krótko mowiąc jestem chyba wielkim Cieżarem dla Polski(abolicja dla cudz.)Ale ja nie chce wracac do swojego kraju.uciekłem kiedy była wojna. Wiec jak myślicie mam szansy na pozostawanie W Polsce TAM gdzie sie żyćnayczyłem???? Czy tam gdzie nie mam nic!!!Może po termine koncowym bede na CZARNEJ liscie???? Martwi mi to Bardo czy to nie jest hak????????????????piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
nina.j Ja bym radzila skorzystac z tej szansy 07.09.03, 10:40 Stany Zjednoczone, od czasu do czasu, organizuje tego rodzju legalizacje pobytu. Jest to z korzyscia dla kraju i dla immigranta. Radzila bym najpierw dowiedziec sie jakie sa wymagania, skompletowac dokumenty a moze nawet poradzic sie adwokata ktory specjalizuje sie w tych sprawach. Tym ktorzy najglosniej protestuja poradzila bym poszperac w papierach rodzinnych i sprawdzic czy prapra ne byl/byla z Niemiec, Francji, Rosji albo Wegier. Imigracja i emigracja na tych terenach zaczela sie od Lecha, Czecha i Rusa. Dzieki Bogu za Wita Stwosza, Chopena, Mickiewicza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cabbalerr75o Re: Ja bym radzila skorzystac z tej szansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 11:56 Nie mam dokumentu tozsamosci a ambasada mi nie wyda też (byłem , nie ma takiej możliwosci)Byłem kiedyś zatrzymany z cudzoziemcami blizko 150 osób, wiekszośc była deportowana mne nie mogli ponieważ miałem karną sprawe w sądzie,wiec dostałem ot Wojewody zaswiadczenie na podstawie której Moja ambasada miała mnie wydac dokument, ale Pan Ambasador tak mnie wyśmiał:-) i Wojewode też, i poinformował mnie ze moge od niego dostać najwyżej wyjazdówke na 30 dni i nic wiecej,natomiast jak byłem u Wojewody znaczy w sekretariacie pani mi powiedziała w ten sposób ,-No wie pan, nigdy z takim przypadkiem nie spotkałam sie, ale mozę przyniesie ten świstek od ambasady to zobaczymi CZY COś możemy zrobić?wiec zapytałem a jak nie, to jak bedzie ze mna.?To wtedy bede poprostu do deportacji, wiec dułgo nie zastanawiałem sie, miło podziekowałem Pani, Pani tez sie uśmiechneła sie, widziałem w jej oczach bezradnośc a zarazem obojętność(e tam deportują deportuja , przecież Swiat nie zawali sie)i wyszedłem.Nie wiem co robic nie stać mi na adwokata!!! A to co mam w Polsce -to jest moje zycie.Lubie pracować pracowałem od 13 roku zycia, tutaj pracowałem na czarno v hurtownie ale, tam też mnie zauważyli i Dzieki Bogu nie deportowali,bardzo ich prosiłem o to,wiec musiałem podjąc jakoms prace i tak zaczołem hadlowac a ze plytami pirackimi co jest karane, to mam wyroki sądowe, przecież jak bym hadlowal na rynku butami czy miotłami to też nie jest legalnie , nie raz widziałem jak skarbowka czy finansówka zabierali cały towar ze straganu ludzia i jeszcz e do tego kara.A ja chce pracowac, chcę odpracować swoje kary, chce BYć CZYSTYM dla SIEBIE przede wszysktim,i kto mi na to pozwoli.Przecież nie jestem Bandytą , nie jestem Złym, wszystko co sie zdażyło przez 11 lat dokładnie obmyślałem, stąc mi na wiecej i moge to udowodnic!!!! Ale czy Pan wojewoda bedzie tej samej myśli?????Boje sie!!!!! I nie chciałbym żeby kto kolwiek tak sie Bal z Powodu Legalizacji swojego pobytu.......... Z poważaniem Robhaj2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cabalerro75 Re: Mała abolicja dla cudzoziemców 08.09.03, 10:06 No kto jest obrotny w te klocki:-)????Kto mi powie gdzie mam szukać pomocy????? Chyba nie ma situacij bezwyjsciowych???A moze tak ma byc poprosru, jedni żyją dobrze a drudzy...nie MOgą ZYC!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabalerro75 Re:KOCHANI!!!!Nie wolno myślec w jedną strone........, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 10:51 Sami sobie budujemy nasza woobrażnie, jak jest dobrze jak żle, uczymy sie, popełniamy błedy które najchetniej chcieli bys my zapomnieć.Przecież nasze dzieci tez bedą tacy jak my, czy byśmy chcieli żeby one tak myśleli??? Bądzmy Przyjaciólmy!!!!!To naprawde kręci , to jest luz, to jest super, to jest Życie!!!! Ale nie dla takich demagogów jak co nie które!Pozdrawiam sorka za błedy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś