ajdija 20.03.08, 10:35 jako,że wnuk dziadka już zawłaszczył telewizję publiczną..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ross128 Coś słabo z u ciebie ze skupieniem uwagi...:) 20.03.08, 10:38 Toż nie dalej jak wczoraj twój ulubiony kurduplowaty kaczy wódz sam i osobiście powiedział że telewizja publiczna jest pluralistyczna:) Znaczy kaczy wódz łgał czy bełkotał jakieś bzdury?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Coś słabo z u ciebie ze skupieniem uwagi...:) 20.03.08, 10:41 nowa ustawa......... Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Coś słabo z u ciebie ze skupieniem uwagi...:) 20.03.08, 10:44 ross128 napisał: > Toż nie dalej jak wczoraj twój ulubiony kurduplowaty kaczy wódz sam i osobiście > powiedział że telewizja publiczna jest pluralistyczna:) > Znaczy kaczy wódz łgał czy bełkotał jakieś bzdury?:) zdaje się , że nie postawiłeś emotikonu zadowolenia w pierwszej lini wpisu. jak na zwolennika idiotów to może być traktowane za oznakę powrotu do zdrowia w 30% Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 10:48 Widzisz wioskowy, tego jak buduje się zdania i wstawia elementy je ewentualnie dzielące to w szkole uczą. Może w końcu jakąś byś skończył? Zabezpieczy cię to przed robieniem z siebie większego idioty niż jesteś w rzeczywistości:) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 10:53 ross128 napisał: > Widzisz wioskowy, tego jak buduje się zdania i wstawia elementy je ewentualnie > dzielące to w szkole uczą. Może w końcu jakąś byś skończył? Zabezpieczy cię to > przed robieniem z siebie większego idioty niż jesteś w rzeczywistośc no proszę, duże wachania nastroju jeszcze, pewnie z powodu zbliżających się świąt, bo to zawsze konsternacja co w tym czasie robić jak inni świętują Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 10:59 ehehehe napisał: > no proszę, duże wachania nastroju jeszcze, pewnie z powodu zbliżających się > świąt, bo to zawsze konsternacja co w tym czasie robić jak inni świętują Tobie wioskowy głupie konsternacja ta nie grozi. Ty cel powinieneś postawić sobie jasny - poduczyć się w końcu prawidłowego wysławiania się w języku polskim i to zdecydowanie bez "wachania":) Co prawda patrząc na rozmiary twojego nieuctwa powinieneś przeznaczyć na to raczej cały Wielki Post, a nie tylko końcówkę Wielkiego Tygodnia, ale od czego musisz głupie zacząć... Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 11:56 ross128 napisał: > ehehehe napisał: > > > no proszę, duże wachania nastroju jeszcze, pewnie z powodu zbliżających s > ię > > świąt, bo to zawsze konsternacja co w tym czasie robić jak inni świętują > > Tobie wioskowy głupie konsternacja ta nie grozi. Ty cel powinieneś postawić > sobie jasny - poduczyć się w końcu prawidłowego wysławiania się w języku polski > m > i to zdecydowanie bez "wachania":) > Co prawda patrząc na rozmiary twojego nieuctwa powinieneś przeznaczyć na to > raczej cały Wielki Post, a nie tylko końcówkę Wielkiego Tygodnia, ale od czego > musisz głupie zacząć... > > no widzisz , masz moc dostrzegania byle gówna, co normalnemu człowiekowi nie jest dane. ale bez tego też byś był nikim ? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 11:58 ehehehe napisał: > no widzisz , masz moc dostrzegania byle gówna, co normalnemu człowiekowi nie > jest dane. No i właśnie dlatego przyciągnąłeś moją uwagę, wioskowy głupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 12:14 ross128 napisał: > ehehehe napisał: > > > > no widzisz , masz moc dostrzegania byle gówna, co normalnemu człowiekowi > nie > > jest dane. > > No i właśnie dlatego przyciągnąłeś moją uwagę, wioskowy głupie:) widzę u ciebie uśmiech, jak niedużo ci trzeba żeby na podstawie gówna czynic wyobrażenie osoby tusku cie niedocenia > Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 12:20 Czyli ty wioskowy przygłupie jesteś tylko gównem które czyni wrażenie osoby?:) Muszę powiedzieć że jest to chwytająca za serce samokrytyka, warta umieszczenia w sygnaturce:) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 12:49 ross128 napisał: > Czyli ty wioskowy przygłupie jesteś tylko gównem które czyni wrażenie osoby?:) > Muszę powiedzieć że jest to chwytająca za serce samokrytyka, warta umieszczenia > w sygnaturce:) dla mnie jesteś tylko przypadkiem szamoczącym się, starającym zmylić terapeute, a jednocześnie wskazującym jak bardzo uzależnionym jesteś od babrania się w gó..e czyimś a nawet jego konstytencje przybierając,by cie polubić ale nie martw się, nie dotknę ciebie i nie dam się wciągnąć w TO gdzie jesteś a jedynie towaru ci dorzuce, tak też traktuj te moje wpisy by widzie ć uśmiech u ciebie, więcej uśiechu babraj się babraj i uśmiechaj.... tak jak tusku Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 13:51 ehehehe vel gó.. czyniące wrażenie osoby napisał: > dla mnie jesteś tylko przypadkiem szamoczącym się, starającym zmylić terapeute, > a jednocześnie wskazującym jak bardzo uzależnionym jesteś od babrania się w > gó..e czyimś a nawet jego konstytencje przybierając,by cie polubić Gó.., następnym razem mniej uczucia więcej treści. Albo chociaż mniej błędów stylistycznych i logicznych w trzech linijkach tekstu, bo bełkot który prezentujesz trudny jest do zrozumienia:) No chyba że zwyczajnie chodzi ci o jakąś ekspiacje w temacie twoich jakoś niezbyt fortunnych kontaktów z terapeutami (to niskie poczucie własnej wartości, etc...) - w takim razie projekcja może być, ale treść... Pożalcie się bogowie:) > ale nie martw się, nie dotknę ciebie i nie dam się wciągnąć w TO gdzie jesteś Wow! Gó.. deklaruje że mnie nie dotknie! Hallelujah! Grajcie surmy, Vici, Victoria, Vencer a nawet Pobieda! Ominie mnie fraternizacja z gównem czyniącym wrażenie osoby:) Cóż za szczęście i jaki fart! Pozostaję przy nadziei że pozostaniesz - nomen omen - twardo przy tym postanowieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 14:14 nie rozpaczaj tylko weź się w garść w kupie twoja siła Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 14:24 Ależ gó.. czyniące wrażenie osoby, zaczynasz się coś zapętlać w swoim bełkocie:) Najpierw twierdziłeś że ciągle się uśmiecham, teraz bełkoczesz coś że rozpaczam:))) Gó.. czyniące wrażenie osoby, ty przyjmij jakąś jedną linię bełkotu, choć minimalnie spójną:) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 14:34 tak właśnie masz bulgotać i popiardywać do czasu aż cie zasypią Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Witaj wioskowy głupie! 20.03.08, 14:42 Gó.. czyniące wrażenie osoby, znowu coś bełkoczesz bez związku:) Sformułowanie choć jednego prawidłowego i logicznego zdania w języku polskim aż tak bardzo cie gó.. przerasta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
polnamyszka tuskorynka na dobranoc z ziewem Tusku 20.03.08, 10:50 hotmoney.pl/artykul/1110/1/puls-biznesu-biznes-do-tuska-do-roboty-2.html Widok bezcenny. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_33 Re: 20.03.08, 11:41 przecież to oczywsiste, że kazdy chce jak najlepiej...(dla siebie), jesli nie ma sie odwagi do tego przyznać, to zostanie wymyslona ideologia (jak to innym bedzie lepiej) ...Panowie skąd tyle nienawiści, usprawiedliwa to wykształcenie czy jego brak? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko O kogo chodzi? 20.03.08, 14:09 > jako,że wnuk dziadka już zawłaszczył telewizję > publiczną..... Z tego, co ja się orientuję, wszyscy mężczyźni, od urodzenia do śmierci są "wnukami dziadka". Ja tam żadnej telewizji nie zawłaszczałem ni nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś