minderbinder1 Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 10:38 Kurde, nie słuchalem tego ostatniego fragmentu dokładnie. Czy Nałęcz potwierdził, że ta lista z pytaniami do premiera to prawda? Czyżby Rokita sypnął :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b strzela z armaty do wróbla, przygłup IP: *.biaman.pl 05.09.03, 10:44 Debil (admin, to jest ocena merytoryczna, nie oszczerstwo, więc sie pilnuj) Nałęcz obwieścił całemu światu, że jest Najfantastyczniejszym Śledczym w Polsce i że wie, kto przekazał dziennikarce informacje o przesłuchaniu Wojciechowskiej (fajna babka, nawiasem mówiąc, noi nie?) i że ten ktoś to głupiec, przedszkolak i że powinine się sam UJAWNIĆ. Stare, k..dobre, komunistyczne zwyczaje. Pluł jeszcze gorzej niż Anita. Pierd...lił o honorze komisji i takie tam, jakby swoim postępowaniem (niewezwanie Kwacha czy Kapusty chociażby) już dawno honoru komisji nie pozbawił. No, kretyn jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo.kolo Re: strzela z armaty do wróbla, przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:01 Wojciechowska fajna bardzo. :))) I mądra. Nałęczycy aka "zorze poranka" to chodziło o wczorajsze przesłuchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b jasne IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:07 Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > Wojciechowska fajna bardzo. :))) I mądra. > Nałęczycy aka "zorze poranka" to chodziło o wczorajsze przesłuchanie. Wiem, oczywiście. Z rozpędu zmieszałem dwie sprawy. Marciniak, nie Wojciechowska (choć nadal utrzymuję, że W. to fajna babka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo.kolo Re: jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:14 Bardzo, masz nr telefonu? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b tajemniczo IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:26 Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > Bardzo, masz nr telefonu? ;)) Cóż.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: jasne IP: 195.205.230.* 05.09.03, 18:31 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > > > Wojciechowska fajna bardzo. :))) I mądra. > > Nałęczycy aka "zorze poranka" to chodziło o wczorajsze przesłuchanie. > > Wiem, oczywiście. Z rozpędu zmieszałem dwie sprawy. Marciniak, nie > Wojciechowska (choć nadal utrzymuję, że W. to fajna babka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 11:01 minderbinder1 napisał: > Kurde, nie słuchalem tego ostatniego fragmentu dokładnie. > Czy Nałęcz potwierdził, że ta lista z pytaniami do > premiera to prawda? Nie. > Czyżby Rokita sypnął :) Na "99 koma 9 procent". Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 11:11 pokrzywa.pokrzywa napisał: > minderbinder1 napisał: > > > Kurde, nie słuchalem tego ostatniego fragmentu dokładnie. > > Czy Nałęcz potwierdził, że ta lista z pytaniami do > > premiera to prawda? > > Nie. > > > Czyżby Rokita sypnął :) > > Na "99 koma 9 procent". No to Ziobro dał dupy z tym poparciem Lwa Andowskiego, jeżeli chodzi o sprawdzanie tej sprawy. Może chciał zrzucić podejrzenia z siebie. Pierwsze nazwisko jakie mi przyszło do głowy to właśnie Ziobro. Zresztą chyba nie tylko mi. Chociaż może to odpowiedź na zapowiadaną ofensywę Platformy. Już przcież Wasserman wcześniej coś pieprzył, że Rokitę promują służby specjalne. PiS ma przecież swoje aspiracje. Tak czy siak, fajny z niego kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo.kolo Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:17 O co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 11:29 Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > O co chodzi?? Nie słuchałem właśnie tej ostatniej części dokładnie. Ale chodziło mniej-więcej o to, że Nałęcz powiedział, że nie zgłosi popełnienia przestępstwa przez członka komisji do prokuratury, bo zeznania prawdopodobnia i tak zostaną odtajnione. Zareagował Lew Andowski, chciał drążyć temat, chyba zgłosić do prokuratury. Zgłosił się Ziobro i poparł L, mówiąc, że sprawę należy wyjaśnić. A Rokita siedział cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo.kolo Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:31 Ale o co chodzi z Wassermanem, Rokita i służbami specjalnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 11:34 Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > Ale o co chodzi z Wassermanem, Rokita i służbami specjalnymi? Wasserman jakiś czas temu powiedział, że Rokitę na scenie politycznej promują służby specjalne. Później się z tego tłumaczył. PiS chce za wszelką cenę być wiodącą partią na prawicy, więc plotą czasami takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:37 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > > > Ale o co chodzi z Wassermanem, Rokita i służbami specjalnymi? > > Wasserman jakiś czas temu powiedział, że Rokitę na scenie politycznej promują > służby specjalne. Później się z tego tłumaczył. PiS chce za wszelką cenę być > wiodącą partią na prawicy, więc plotą czasami takie bzdury. a to szkoda, jeśli rzeczywiście tak chlapnął. Skąd masz to info? Zdaje się w "czasach krakowskich", tj kiedy był rzecznikiem prokuratury apelacyjnej, był zupełnie do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: 05.09.03, 11:44 Gość portalu: b napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > > > > > Ale o co chodzi z Wassermanem, Rokita i służbami specjalnymi? > > > > Wasserman jakiś czas temu powiedział, że Rokitę na scenie politycznej prom > ują > > służby specjalne. Później się z tego tłumaczył. PiS chce za wszelką cenę b > yć > > wiodącą partią na prawicy, więc plotą czasami takie bzdury. > > a to szkoda, jeśli rzeczywiście tak chlapnął. Skąd masz to info? Zdaje się > w "czasach krakowskich", tj kiedy był rzecznikiem prokuratury apelacyjnej, był > zupełnie do rzeczy. To było stosunkowo niedawno. Już Rokita był gwiazdą komisji, a Ziobro jakoś nie mógł go przebić. Tak sobie właśnie w pierwszej chwili tłumaczyłem tę wypowiedź Wassermana. Ale na to trzeba chyba patrzeć bardziej w kontekście przywództwa na prawicy. Kaczyńskich drugie miejsce nie zadowala. Wykazują też zresztą mniej pokory od Tuska i trudno im zaakceptować ewentualny sukces PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:50 nie wiązałbym dizsiejszego zachowania Ziobry i Rokity z rozgrywkami na prawicy. Albo jestem naiwny, albo mam rację na stówę :) Jak mówiłem, zachowałbym się dokładnie tak jak Ziobro, gdybym to ja był "sypnął". Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Koniec sporu 05.09.03, 11:55 Gość portalu: bratek napisał(a): > nie wiązałbym dizsiejszego zachowania Ziobry i Rokity z rozgrywkami na prawicy. > > Albo jestem naiwny, albo mam rację na stówę :) > Jak mówiłem, zachowałbym się dokładnie tak jak Ziobro, gdybym to ja > był "sypnął". Tak, to wszystko jest logiczne, ale poczekajmy na wyjaśnienie. Liczę, że qndzia dzisiaj wieczorem nam to wszystko wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Łapaj bandytę sam, Nałęczu IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:35 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > > > O co chodzi?? > > Nie słuchałem właśnie tej ostatniej części dokładnie. Ale chodziło mniej- więcej > > o to, że Nałęcz powiedział, że nie zgłosi popełnienia przestępstwa przez > członka komisji do prokuratury, bo zeznania prawdopodobnia i tak zostaną > odtajnione. Zareagował Lew Andowski, chciał drążyć temat, chyba zgłosić do > prokuratury. Zgłosił się Ziobro i poparł L, mówiąc, że sprawę należy wyjaśnić. PRZECZYTAJ MOJE WYJASNIENIE. NIE O TO CHODZI, ŻE ZIOBRO CHCE "SPRAWĘ" WYJASNIAĆ (BO ŻADNEJ SPRAWY NIE MA), TYLKO CHCE , ŻEBY CHAM, KTÓRY PUBLICZNIE UŻYWA TAK OSTRYCH SŁÓW JAK NAŁĘCZ, MIAŁ ODWAGĘ DOPROWADZIĆ DO JAKIEGOŚ KONSTRUKTYWNEGO EFEKTU, A NIE TYLKO GLĘDZIĆ, JAKI TO ON MĘŻNY I PRAWORZĄDNY. > A Rokita siedział cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Łapaj bandytę sam, Nałęczu 05.09.03, 11:38 Gość portalu: b napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > > > > > O co chodzi?? > > > > Nie słuchałem właśnie tej ostatniej części dokładnie. Ale chodziło mniej- > więcej > > > > o to, że Nałęcz powiedział, że nie zgłosi popełnienia przestępstwa przez > > członka komisji do prokuratury, bo zeznania prawdopodobnia i tak zostaną > > odtajnione. Zareagował Lew Andowski, chciał drążyć temat, chyba zgłosić do > > > prokuratury. Zgłosił się Ziobro i poparł L, mówiąc, że sprawę należy > wyjaśnić. > > PRZECZYTAJ MOJE WYJASNIENIE. NIE O TO CHODZI, ŻE ZIOBRO CHCE "SPRAWĘ" WYJASNIAĆ > > (BO ŻADNEJ SPRAWY NIE MA), TYLKO CHCE , ŻEBY CHAM, KTÓRY PUBLICZNIE UŻYWA TAK > OSTRYCH SŁÓW JAK NAŁĘCZ, MIAŁ ODWAGĘ DOPROWADZIĆ DO JAKIEGOŚ KONSTRUKTYWNEGO > EFEKTU, A NIE TYLKO GLĘDZIĆ, JAKI TO ON MĘŻNY I PRAWORZĄDNY. > > > A Rokita siedział cicho. Dobra, już dobra tylko nie krzycz. Czytałem. Pożyjemy, zobaczymy. Tutaj są te dwie możliwości powodu takiego zachowania Ziobry, które napisałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b a może to Anita? :)) IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:42 Ależ nie krzyczę. Uważam tylko, że każdy, kto by w taki nikczemny sposób został zaatakowany, dokładnie tak jak Ziobro powinien zareagować. Poza tym Rokita nie siedział cicho, bo gdy Nałęczowianka mówił o pośle, Rokita go poprawił i dodał "lub posłance" :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: a może to Anita? :)) 05.09.03, 11:49 Gość portalu: b napisał(a): > Ależ nie krzyczę. Uważam tylko, że każdy, kto by w taki nikczemny sposób został > > zaatakowany, dokładnie tak jak Ziobro powinien zareagować. > Poza tym Rokita nie siedział cicho, bo gdy Nałęczowianka mówił o pośle, Rokita > go poprawił i dodał "lub posłance" :) Rokita mówił, że dużo o sprawie Rywina rozmawia z dziennikarzami. Wspominał coś chyba o Zarembie i Luizie Zalewskiej. No nic. Nie będziemy się teraz o to spierać. Nałęcz rozwikła zagadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b mb1- wyjasnienie IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:31 minderbinder1 napisał: > pokrzywa.pokrzywa napisał: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > Kurde, nie słuchalem tego ostatniego fragmentu dokładnie. > > > Czy Nałęcz potwierdził, że ta lista z pytaniami do > > > premiera to prawda? > > > > Nie. > > > > > Czyżby Rokita sypnął :) > > > > Na "99 koma 9 procent". > > No to Ziobro dał dupy z tym poparciem Lwa Andowskiego, jeżeli chodzi o > sprawdzanie tej sprawy. Może chciał zrzucić podejrzenia z siebie. Pierwsze > nazwisko jakie mi przyszło do głowy to właśnie Ziobro. Zresztą chyba nie tylko > mi. Chociaż może to odpowiedź na zapowiadaną ofensywę Platformy. Już przcież > Wasserman wcześniej coś pieprzył, że Rokitę promują służby specjalne. PiS ma > przecież swoje aspiracje. Tak czy siak, fajny z niego kolega. mb1 - nieporozumienie. Ja myślę, ze to Ziobro na 99.9 procent. Ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, że w sytuacji denuncjacji kretyna Nałecza, Ziobro nie miał innego wyjścia. Nie będzie przecież składał samooskarżenia publicznie, bo on jednak inaczej wychowany niż Nałęcz. Ale debil Nałęcz użył bardzo ostrych słów, a skoro tak, skoro debil Nałęcz uważa, że któyś z członków komisji dopuścił sie przestępstwa, to facet z jajami powinien konsekwentnie wyciągnąć wniosek o złożeniu doniesienia na prokuraturę. A Nałęcz, jak zwykle, "po środku": "przypierdolę, ale delikatnie, bo jestem dobry człowiek." Sęk w tym, że przypierdolić delikatnie się nie da - jest to wewnętrznie sprzeczne. Więc Ziobro bardzo słusznie przerzucił piłeczkę na stronę Nałęcza: "albo zagrywasz asa, bucu, albo nie pierdol głupot". I niech się Nałęcz dalej ośmiesza ze swoimi idiotycznymi oskarżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarnie [...] IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 12:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: mb1- wyjasnienie 05.09.03, 12:28 Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b nieprawdaż? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 12:43 minderbinder1 napisał: > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? nie, "bratek" i tak jest już bardzo zasłużony :) p.s. widzę jakiś wykasowany post powyżej, o czym to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re: nieprawdaż? IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 12:57 Gość portalu: b napisał(a): > > p.s. widzę jakiś wykasowany post powyżej, o czym to było? o odbijani piłeczki w strone [...] Nałęcza. z użyciem czteroliterowego słowa, pisanego przez "u" i ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: nieprawdaż? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 13:05 Gość portalu: gramatyka napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > p.s. widzę jakiś wykasowany post powyżej, o czym to było? > > o odbijani piłeczki w strone [...] Nałęcza. > z użyciem czteroliterowego słowa, pisanego przez "u" i ch Jeśli dobrze rozbieram:), to zaiste nietrafnie okresliłeś tego ch..., tfu, Nałęcza. On zbyt delikatny (przecież nie doniesie na prokuraturę, bo jest zbyt koleżeński, on tylko sobie pogrzmi z trybuny - i do "Trybuny"), by na "męskie" słowa zasługiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wycięty Re: mb1- wyjasnienie IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 12:46 minderbinder1 napisał: > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? nie zaprzeczam i nie proszę o niewyciąganie z tego wniosków:) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Ostatnie pytanie :) 05.09.03, 12:57 Gość portalu: wycięty napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się > > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? > > > > nie zaprzeczam i nie proszę o niewyciąganie z tego wniosków:) Muszę się teraz wyalienować na jakąś godzinę czy dwie. Ale mam ostatnie pytanie, które może mi pomóc się upewnić. Czy to Twój nick został skrócony przez pewną forumowiczkę? Też zresztą zasłużoną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ostatnie pytanie :) IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 13:03 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: wycięty napisał(a): > > > minderbinder1 napisał: > > > > > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty > się > > > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :) > ? > > > > > > > > nie zaprzeczam i nie proszę o niewyciąganie z tego wniosków:) > > Muszę się teraz wyalienować na jakąś godzinę czy dwie. Ale mam ostatnie > pytanie, które może mi pomóc się upewnić. Czy to Twój nick został skrócony > przez pewną forumowiczkę? Też zresztą zasłużoną. na szczęscie tylko do trzech znaków i bardzo ładnie zresztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b ? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 13:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > > na szczęscie tylko do trzech znaków i bardzo ładnie zresztą:) Ale po co? Jakaś intryga? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: ? 05.09.03, 13:14 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > na szczęscie tylko do trzech znaków i bardzo ładnie zresztą:) > > Ale po co? Jakaś intryga? Podejrzewam, że tamten nick to tylko prowokacja mająca na celu wyszukanie elementów wywrotowych na forum. Kurde, no muszę się wyalienować na godzinę, a nie mogę się oderwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: ? IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 13:22 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > na szczęscie tylko do trzech znaków i bardzo ładnie zresztą:) > > Ale po co? Jakaś intryga? żadna intryga. padało tylko, czas kaloszy:), a człek w nich czuje się tak jakoś Lepperowo a nawet in cognito:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b4 i 4 Re: ? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 13:53 ach, to rozumiem. Nowy nick dość ładny, fakt. Ciekawe, czy mb1 udało się wyalienować? Ciekawe, czy mnie się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: ? 05.09.03, 14:44 Gość portalu: b4 i 4 napisał(a): > ach, to rozumiem. Nowy nick dość ładny, fakt. Ale to nie jest nowy nick. Pamiętasz chyba, o kogo chodzi? > Ciekawe, czy mb1 udało się wyalienować? Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia dziekuję bardzo! 05.09.03, 15:53 Gość portalu: t1s napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > Gość portalu: wycięty napisał(a): > > > > > minderbinder1 napisał: > > > > > > > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. C > zy Ty > > się > > > > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nicki > em :) > > ? > > > > > > > > > > > > nie zaprzeczam i nie proszę o niewyciąganie z tego wniosków:) > > > > Muszę się teraz wyalienować na jakąś godzinę czy dwie. Ale mam ostatnie > > pytanie, które może mi pomóc się upewnić. Czy to Twój nick został skrócony > > > przez pewną forumowiczkę? Też zresztą zasłużoną. > > na szczęscie tylko do trzech znaków i bardzo ładnie zresztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: mb1- wyjasnienie 05.09.03, 15:51 minderbinder1 napisał: > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? Uprzejmie donoszę: Hugo Boss, koniec wakacji, tańczący z kataryną.tańczący z kataryną i jeszcze wiele wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: mb1- wyjasnienie 05.09.03, 15:54 basia.basia napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się > > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? > > Uprzejmie donoszę: > Hugo Boss, koniec wakacji, tańczący z kataryną.tańczący z kataryną i jeszcze > wiele wiele innych. Uprzejmie informuję, że miałam napad indolencji pisząc powyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b wina mb1 IP: *.biaman.pl 05.09.03, 16:13 basia.basia napisała: > basia.basia napisała: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty > się > > > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :) > ? > > > > Uprzejmie donoszę: > > Hugo Boss, koniec wakacji, tańczący z kataryną.tańczący z kataryną i jeszc > ze > > wiele wiele innych. > > Uprzejmie informuję, że miałam napad indolencji pisząc powyższe. don't worry, ja na początku też się złapałem. Wina mb1, który sformułował pytanie zagadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Moja wina? 05.09.03, 16:20 Gość portalu: b napisał(a): > basia.basia napisała: > > > > > > Uprzejmie donoszę: > > > Hugo Boss, koniec wakacji, tańczący z kataryną.tańczący z kataryną i > jeszc > > ze > > > wiele wiele innych. > > > > Uprzejmie informuję, że miałam napad indolencji pisząc powyższe. > > don't worry, ja na początku też się złapałem. Wina mb1, który sformułował > pytanie zagadkowo. Moja wina? To Ty żeś się wbił w wątek do T1S. Myślałem, że to Twoja słynna uczynność. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: mb1- wyjasnienie 05.09.03, 16:00 basia.basia napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Kurde, przez ostatnie kilka dni taka myśl chodzi mi po głowie. Czy Ty się > > przypadkiem wcześniej nie pojawiałeś pod pewnym zasłużonym nickiem :)? > > Uprzejmie donoszę: > Hugo Boss, koniec wakacji, tańczący z kataryną.tańczący z kataryną i jeszcze > wiele wiele innych. Ja nie Hugo Bossa miałem na myśli. Jego akurat nie jest trudno zlokalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: mb1- wyjasnienie 05.09.03, 12:52 Racja!- Ziober zrobił to bardzo sprytnie. Gdyby jeszcze miał taką swobodę w artykułowaniu (nie koniecznie 'artykułowaniu' do Rzepki@:-) swoich myśli jak Rokita, byłby już na prawdę jedną z najważniejszych postaci na scenie. Ale on jeszcze młody. Miejmy nadzieję, że będzie się dalej tak rozwijał. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: mb1- wyjasnienie 05.09.03, 14:30 Gość portalu: b napisał(a): > mb1 - nieporozumienie. Ja myślę, ze to Ziobro na 99.9 procent. Ale nie w tym > rzecz. Chodzi o to, że w sytuacji denuncjacji kretyna Nałecza, Ziobro nie miał > innego wyjścia. Nie będzie przecież składał samooskarżenia publicznie, bo on > jednak inaczej wychowany niż Nałęcz. Ale debil Nałęcz użył bardzo ostrych słów, > > a skoro tak, skoro debil Nałęcz uważa, że któyś z członków komisji dopuścił sie > > przestępstwa, to facet z jajami powinien konsekwentnie wyciągnąć wniosek o > złożeniu doniesienia na prokuraturę. A Nałęcz, jak zwykle, "po > środku": "przypierdolę, ale delikatnie, bo jestem dobry człowiek." Sęk w tym, > że przypierdolić delikatnie się nie da - jest to wewnętrznie sprzeczne. Więc > Ziobro bardzo słusznie przerzucił piłeczkę na stronę Nałęcza: "albo zagrywasz > asa, bucu, albo nie pierdol głupot". > I niech się Nałęcz dalej ośmiesza ze swoimi idiotycznymi oskarżeniami. To chyba rzeczywiście Ziobro. Nałęcz powiedział, że prawie na pewno wie, któ sypnął. Powiedział też: "I uważam, że złamanie gryfu poufności przez jednego z członków komisji świadczy o tym, że ten poseł nie dorósł do wykonywania swoich obowiązków". O Rokicie by tak nie powiedział. Nałęcz ostatnio sypie wyrafinowanymi określeniami. Ostatnio mówił coś o chłopcach w krótkich majtkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 11:33 minderbinder1 napisał: > Chociaż może to odpowiedź na zapowiadaną > ofensywę Platformy. Już przcież Wasserman wcześniej coś > pieprzył, że Rokitę promują służby specjalne. PiS ma > przecież swoje aspiracje. O zgrzytach świadczy także zaskoczenie PO artykułem w rzepie. PiS nie powiadomił "kolegów" o kwitach. > Tak czy siak, fajny z niego kolega. Nałęcz powiedział, że po opublikowaniu całego stenogramu na 100% będzie wiadomo kto sypnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b dzielni śledczy IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:39 pokrzywa.pokrzywa napisał: > minderbinder1 napisał: > > > > Chociaż może to odpowiedź na zapowiadaną > > ofensywę Platformy. Już przcież Wasserman wcześniej coś > > pieprzył, że Rokitę promują służby specjalne. PiS ma > > przecież swoje aspiracje. > > O zgrzytach świadczy także zaskoczenie PO artykułem > w rzepie. PiS nie powiadomił "kolegów" o kwitach. > > > Tak czy siak, fajny z niego kolega. > > Nałęcz powiedział, że po opublikowaniu całego stenogramu > na 100% będzie wiadomo kto sypnął. Problem w tym, że to nie jest istotne, kto "sypnął". To tylko Nałęcz i Anita staraja się zrobić wrażenie, że to ma znaczenie. Szkoda, że takiej samej uwagi nie przywiązują do wyjasnienia afery Rywina i GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: dzielni śledczy 05.09.03, 11:52 Gość portalu: b napisał(a): > Problem w tym, że to nie jest istotne, kto "sypnął". > To tylko Nałęcz i Anita staraja się zrobić wrażenie, > że to ma znaczenie. Szkoda, że takiej samej uwagi > nie przywiązują do wyjasnienia afery Rywina i GTW. Zważywszy na sukcesy komisji to przywiązują należytą uwagę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa w oczy ubeckie metody IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 10:54 wiemy, ze ty wiesz, że my wiemy. bezczelny cwaniak, skierował podejrzenia na posłów opozycji. robi aferę z niczego i z pewnościa gówno wie. ale zamącił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b nauki w szkole PRL-PZPR nie poszły w las IP: *.biaman.pl 05.09.03, 11:05 Gość portalu: lampa w oczy napisał(a): > wiemy, ze ty wiesz, że my wiemy. > bezczelny cwaniak, skierował podejrzenia na posłów opozycji. robi aferę z > niczego i z pewnościa gówno wie. ale zamącił. i sprawił wrażenie, że naprawdę coś WAŻNEGO WIE, matoł. I wezwał do SAMOOSĄDZENIA SIĘ - ech, nauki w szkole PRL-PZPR nie poszły w las. No nie mam słów na tego ćwoka. Odpowiedz Link Zgłoś
clas Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 11:14 Gość portalu: b napisał(a): > Dno. jeden z poslow dopuscil sie karygodnego czynu - ujawnil prasie, ze krol jest nagi. niech teraz ma odwage cywilna i na przyklad niech sie biczuje dzisiaj wieczorem w tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Czy jutro kogoś przes...ą? 05.09.03, 16:11 Byłam w podróży i wiem tylko tyle, co tu przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Czy jutro kogoś przes...ą? 05.09.03, 16:13 basia.basia napisała: > Byłam w podróży i wiem tylko tyle, > co tu przeczytałam. Te kropki to nie ja! Po wysłaniu wiadomości admin (łaskawca) poinformował mnie, że tekst zawiera niedozwolone słowo i zostanie ono wykropkowane. Osłupiałam i pstryknęłam "wyślij" i cóż zobaczyłam? Dzisiaj za admina robi chyba jakaś zakonnica.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b przes...ą? A CO TO MIAŁO BYĆ? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 16:15 basia.basia napisała: > basia.basia napisała: > > > Byłam w podróży i wiem tylko tyle, > > co tu przeczytałam. > > Te kropki to nie ja! > Po wysłaniu wiadomości admin (łaskawca) poinformował > mnie, że tekst zawiera niedozwolone słowo i zostanie > ono wykropkowane. Osłupiałam i pstryknęłam "wyślij" > i cóż zobaczyłam? > > Dzisiaj za admina robi chyba jakaś zakonnica.:) to Ty i tak masz fajne uklady z adminem. Jak mu na imię? Sprawiedliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: przes...ą? JUŻ WIEM! 05.09.03, 16:20 Gość portalu: b napisał(a): > basia.basia napisała: > > > basia.basia napisała: > > > > > Byłam w podróży i wiem tylko tyle, > > > co tu przeczytałam. > > > > Te kropki to nie ja! > > Po wysłaniu wiadomości admin (łaskawca) poinformował > > mnie, że tekst zawiera niedozwolone słowo i zostanie > > ono wykropkowane. Osłupiałam i pstryknęłam "wyślij" > > i cóż zobaczyłam? > > > > Dzisiaj za admina robi chyba jakaś zakonnica.:) > > to Ty i tak masz fajne uklady z adminem. Jak mu na imię? Sprawiedliwy? To nie żadna zakonnica. Admin robi sobie j..a! No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b to i TAK WIESZ BARDZO DUŻO IP: *.biaman.pl 05.09.03, 16:15 basia.basia napisała: > Byłam w podróży i wiem tylko tyle, > co tu przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 16:59 Przed chwilą w TVN24 Nałęcz rzucał takimi aluzjami, że już raczej nie można mieć wątpliwości, że zeznanie Luizie Zalewskiej ujawnił Ziobro. Dodał jeszcze coś takiego: "Ja apelowałem do tego posła, żeby się ujawnił, żeby powiedział: "podoba mi się pani redaktor Zalewska. Chciałem jej zaimponować jako mężczyzna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo.kolo Nałęcz nie męcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:01 a fajna jest? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Nałęcz nie męcz! 05.09.03, 17:08 Gość portalu: kolo.kolo napisał(a): > a fajna jest? Znalazłem tylko takie małe zdjęcie www.wirtualnemedia.pl/lz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo.kolo Re: Nałęcz nie męcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:10 Chyba fajna mało widać. ;) Ania Wojciechowska mi się spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Słyszeliście tego kretyna Nałęczowiankę??? 05.09.03, 18:46 minderbinder1 napisał: > Przed chwilą w TVN24 Nałęcz rzucał takimi aluzjami, że już raczej nie można > mieć wątpliwości, że zeznanie Luizie Zalewskiej ujawnił Ziobro. > Dodał jeszcze coś takiego: > "Ja apelowałem do tego posła, żeby się ujawnił, żeby powiedział: "podoba mi się > > pani redaktor Zalewska. Chciałem jej zaimponować jako mężczyzna". Boże, jaki ten Nałęcz jest żałosny. Bo rozumiem, że do "tego posła" zastosował swoją miarę i to jest właśnie jego autorski sposób na podryw. Odpowiedz Link Zgłoś