figi.gov.pl 10.04.08, 22:36 jeśli redakcja coś z tym nie zrobi, to ten gó_wniany atak okaże się skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figi.gov.pl czy portal Gazety musi fundować... 10.04.08, 23:21 tym wszystkim idiotom coś w rodzaju ściany w kiblu, na której mogą sobie mazać do woli, i z której Giwi od czasu do czasu wytrze ściereczką co grubsze kawałki? Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Re: czy portal Gazety musi fundować... 11.04.08, 01:39 może słynny pis-uarek na Placu 3Krzyzy zamknęli i nie maja gdzie swoich przemyśleń pis-ać? Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: czy portal Gazety musi fundować... 11.04.08, 10:16 figi.gov.pl napisała: > tym wszystkim idiotom coś w rodzaju ściany w kiblu, na której mogą > sobie mazać do woli, i z której Giwi od czasu do czasu wytrze > ściereczką co grubsze kawałki? Czy uważasz, że lepszym rozwiązaniem byłaby cenzura prewencyjna? Forum zamknięte? Albo wręcz zamknięcie forum? Tak, forum ogólnodostępne jest odpowiednikiem ściany w kiblu, czy może raczej "muru dla graficiarzy". Takiego, na którym co prawda czasem powstają interesujące malowidła, ale i tak większość zajmują napisy w stylu "Adaś ch...", "Jude Raus" czy "Wacek kocha Jarka". A potem przychodzi patrol walki z nietolerancją i zamalowuje środkowy z przytoczonych... ...ale taka już uroda forum otwartego. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl to nie działa 11.04.08, 10:22 w obecnej formule można radośnie nasmarować każde świństwo w sposób formalnie zgodny z netykietą Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: ale szambo! 11.04.08, 06:12 Masz rację.FK to szambo.Jaki pan taki kram. Tylko z nielicznymi można porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Kliknij w "kosz na smieci" 11.04.08, 09:53 Rzadko tu wchodze i nie wiem, czy to szambo, ale jest przeciez taki znaczek, czerwony KOSZ NA SMIECI na ktory trzeba naciskac w razie jakiegos niewlasciwego postu! Moderator nie ma mozliwosci czytac kazdej wypowiedzi, ale chyba reaguje jesli jest taka "nacisnieta" ... Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Sorry 11.04.08, 10:08 ale zdarzają się tu dywanowe wręcz naloty takiego chamstwa, że się słabo robi. Szczególnie wobec wydarzeń „okołożydowskich”, które jak zawsze wzburzają polskie szambo. Kilkunastu jego aktywistów potrafi skutecznie zalać nieczystościami całe forum, szczególnie tak zorganizowane jak FK. Może więc pora na jego systemową modyfikację – doraźnie poprzez np. limitowanie dziennej (tygodniowej) liczby zakładanych wątków, czasową karencję postów (pojawiają się dopiero po jakimś czasie) co może trochę stłumić „polemiczny” zapał, szczególnie u osobników psychicznych. A najlepiej wprowadzić aktywną, arbitralną moderację i publikować jedynie te posty, które mają jakąś tam klasę czy wartość, choćby formalną czy estetyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Sorry 11.04.08, 10:54 Każdego drażni co innego. Mnie drażnia ludzie podszywajacymi sie nickami pod innych i manipulujacy. Przeciez to pani redaktor metra podobno usuwa co jej sie zywnie podoba , moze do niej napisz bezposrednio? Mnie przeszkadzało jak gdzie sie tylko nie wpisałam , to wątek , cały wątek znikał.I tak było wiele razy. Albo jak ktos przez duze K. Potem usuwa swoje wpisy z jednego nicka a pozostawia np. moje na nie odpowiedzi.Raz mi nawet wpis w sygnaturce zmanipulowano , bo krytykował tvn24. A raz usunięto wpis innej forumowiczki , która pytała o co chodzi tej kilkunickowej? Nie bądę dalej pisac ale jest tych manipulacji tyle ze wymiotować sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl uwolnić moderatorów! 12.04.08, 17:39 nadając im prawo do arbitralnego usuwania dowolnego wpisu, a na wrzaski: „dlaczegóż to?!” – do odpowiedzi typu: „bo cię nie lubię, misiu” ale nie woźnych, tylko moderatorów sensownych, posiadających jakąś osobowość i czujących redakcyjnego bluesa Odpowiedz Link Zgłoś