elfhelm 19.04.08, 21:55 Ktoś płakał po LiD-zie? Żakowski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuskmenistan Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:01 Jakieś ścierwo się zapewne znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: LiD zdechł 20.04.08, 00:30 tuskmenistan napisała: > Jakieś ścierwo się zapewne znajdzie. No jest juzż przecież. -PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Za 4 lata SLD u władzy Demokraci jako głowna siła 20.04.08, 00:40 opozycyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Co dalej? 19.04.08, 22:03 Borówki samodzielnie padną, to samo z PeDekami. Odnowione SLD (na betonową modłę raczej) w sondażach zupełnie nie zachwyca. Najlepszym wyjściem byłoby wejść z wyborcze alianse z Prezesem. Może jakiś Kongres Zjednoczeniowy w grudniu tego roku, okrągłą rocznicę czynem uczcić by się zdało... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:04 Sponsorzy przeniesli swoje poparcie gdzie indziej co doskonale jest widoczne w TVN - jedna Kwasna juz wyleciala teraz podobno druga szykuje sie do zejscia z TVN Style. Niedlugo pewnie Kasia Tusk poprowadzi nowy program:) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:05 A może młoda Kaczyńska? W końcu jakieś związki z SLD to ona ma. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:06 Młoda Kaczyńska i jej mąż syn SLD-owca i współpracownika bezpieki stworzą podwaliny pod sojusz komunistów historycznych i mentalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:15 he, he Na forum objawil sie nowy lustrator badajacy nie tylko akta ale rowniez lozka, zabawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:18 www.abc.com.pl/serwis/mp/1999/0147.htm Do tego nie trzeba żadnych akt. Zresztą akta Kaczyńskich wydają się wyjątkowo mało apetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:22 U Kaczyńskich to nawet metryki urodzenia są sfałszowane. Już wtedy ojciec Lesiaka przygotowywał grunt dla działań syna w latach 90. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:08 bu2m2 napisał: > A może młoda Kaczyńska? W końcu jakieś związki z SLD to ona ma. Mloda Kaczynska jakos nie pasuje mi do TV w ktorej bryluje Wojewodzki z Szymkiem za szkielkiem dla inteligentnych inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:15 > Mloda Kaczynska jakos nie pasuje mi do TV w ktorej bryluje > Wojewodzki z Szymkiem za szkielkiem dla inteligentnych inaczej:) Czasu nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:07 ojciec rydzyk plakal, bo byli nawet gloopsi od niego, Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:09 Cel uświęci sierotki?Gdyby ciocia miała wąsy to by była wujem,gdyby Marek został na lewicy,to takiej lewicy współczuję.No i ten Celiński,szlifierz lewicowego programu.Marks i Engels mieli szczęście że nie doradzał im Celiński.Ich Kapitał i Manifest Komunistyczny spalony by został jeszcze w formie rękopisu. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:16 Pomysł na LiD głupio nie wyglądał. Nikt nie mógł się spodziewać, że beton jeszcze nie skruszał. Teraz chcą wojować wspólnie ze związkami. Jak i Kaczory zresztą. Podejrzewam, że doprowadzą do generalnej rozprawy za rok, przy wyborach do europarlamentu. Wszystko do tego prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:24 Tak się kończy akcja bankrutów politycznych, których łączył jeden cel mandat poselski za wszelką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nawet juz ojciec chrzestny Centrozlewu "magister" 19.04.08, 22:31 niejaki sie na ekologie przerzucil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: LiD zdechł 19.04.08, 22:35 Bardzo dobrze. Może powstanie nowa lewica chcąca zerwać konkordat i zaprowadzić państwo normalne, a nie katolickie narodu polskiego - jak pisze aron. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: LiD zdechł 20.04.08, 00:39 elfhelm napisał: > Ktoś płakał po LiD-zie? > > Żakowski? PO zapłacze jak Olejniczak faktycznie przejmie związki zawodowe. Będzie też płakać ze przy pomocy LiDu nie rozwaliła PiSu. Teraz juz nie ma szans wyciac watahy ... Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: LiD zdechł 20.04.08, 00:42 doc.torov napisał: > elfhelm napisał: > > > Ktoś płakał po LiD-zie? > > > > Żakowski? > > PO zapłacze jak Olejniczak faktycznie > przejmie związki zawodowe. > > Będzie też płakać ze przy pomocy LiDu > nie rozwaliła PiSu. > Teraz juz nie ma szans wyciac watahy ... A po co wycinać? Jedna partia to za mało na scenie politycznej. A Olejniczak jak chce dalej popełniac samobójstwo będąc przeciw PO , to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: LiD zdechł 20.04.08, 00:58 Dyskutuj se z frankiem_debilem. Sama stwierdziłaś ze wolisz dyskutowac na jego poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: LiD zdechł 20.04.08, 01:01 doc.torov napisał: > > Dyskutuj se z frankiem_debilem. > Sama stwierdziłaś ze wolisz dyskutowac na jego poziomie. Nie ma sprawy.Cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: LiD zdechł 20.04.08, 00:40 Już? Taka cisza była , że sie zastanawiałam. Może jakieś koszulki na te okaliczność? Np. : Nie plakałem po LiDie??? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Raczej placzemy po Lidzie bo merdia salonikowe 20.04.08, 00:43 r_t_38 napisała: > Już? > Taka cisza była , że sie zastanawiałam. placza az milo ;) > Może jakieś koszulki na te okaliczność? > Np. : Nie plakałem po LiDie??? Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Raczej placzemy po Lidzie bo merdia salonikow 20.04.08, 00:45 Ja sie domyślam , że tvn24 płacze , ale skoro nie odlądam , to jak to mówią : czego oczy nie widzą , sercu nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spoko WSI24 nie az tak zaangazowane w LiD tylko w 20.04.08, 00:48 w PO. A GW placze rzewnymi lzami ;) www.gazetawyborcza.pl/1,75515,5081504.html ;))))))) r_t_38 napisała: > Ja sie domyślam , że tvn24 płacze , ale skoro nie odlądam , to jak > to mówią : czego oczy nie widzą , sercu nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Spoko WSI24 nie az tak zaangazowane w LiD tyl 20.04.08, 01:05 frank_drebin napisał: > w PO. A GW placze rzewnymi lzami ;) > www.gazetawyborcza.pl/1,75515,5081504.html > ;))))))) Uj faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jakie zale jakie krzyki ;) echhhh a tak swoja dro- 20.04.08, 01:12 milo patrzec na upadek porozumienia ponad podzialami ;) Jak widac z tak o 10 lat za pozno to zrobili i dobrze bo inaczej wiecej melasy zrobiliby ludziom z mozgu ...:( r_t_38 napisała: > frank_drebin napisał: > > > w PO. A GW placze rzewnymi lzami ;) > > www.gazetawyborcza.pl/1,75515,5081504.html > > ;))))))) > > Uj faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Spoko WSI24 nie az tak zaangazowane w LiD tyl 20.04.08, 01:12 No bo jakże GW ma nie płakać?Przecież to jest ostateczny koniec towarzystwa wzajemnej adoracji i reasekuracji o KORowskich korzeniach.Lewica chciała się ;uszlachcić;(?) więc dała kroplówkę podtrzymującą życie tym legendom tajnej opozycji. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Spoko WSI24 nie az tak zaangazowane w LiD tyl 20.04.08, 01:29 To tylko Miro Czech. Dupiasty polityk, który rozwalił UW. A teraz beznadziejny dziennikarz, przyjęty do GW chyba z litości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jak mozesz to przeciez znany "analityk", ktory 20.04.08, 01:36 swego czasu twierdzil, ze geriatrycy.pl rozwala polska scene polityczna i beda decydowac o wszystkim i beda mieli tak z 20 % w wyborach ;) Rok 2005 :) elfhelm napisał: > To tylko Miro Czech. Dupiasty polityk, który rozwalił UW. A teraz beznadziejny > dziennikarz, przyjęty do GW chyba z litości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Spoko WSI24 nie az tak zaangazowane w LiD tyl 20.04.08, 01:38 No nic.Idę spać , znowu mi sie internet rozłączył bez wylogowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Zaorać: nop,lpr, onr, pis, samoobronę, sld,lid* 20.04.08, 02:21 i wreszcie skończyć z tym całym postkomunistyczno-antyposkomunistycznym układem... w którym spadkobiercy komuny i spadkobiercy postkomuny żyć bez siebie na wzajem nie mogą, a z odgrzewania starych kłótni zrobili sobie sposób na życie i na polityczną wegetację. Zaorać, ach zaorać, znawozić i olać to całe towarzycho, i - żeby było ładnie - posadzić na nim kwiatki... --- * Sorry, ale musiałem napisać małymi literami, bo inaczej:"Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie." Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: LiD zdechł 20.04.08, 04:45 Kto płakał, jego bek. Chyba ostatnia szansa na centrolewicę cross-overową w starym układzie nazwisk. I oby się udało. Odpowiedz Link Zgłoś