haen1950 16.05.08, 23:26 www.dziennik.pl/polityka/article174991/Straszny_dwor_prezydenta.html#Scene_1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Jutro sraczka w całym pałacu. 16.05.08, 23:30 Kto go tak załatwił? Już się po tym biedak nie dźwignie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Dziennik podgrzewa i doprawia 16.05.08, 23:46 3-miesięczne kotlety: wyborcza.pl/1,76842,4953879.html Ale zaczyna mi być szkoda Ciaptulka - czyżby to jest to zapowiadane 'ocieplenie wizerunku'? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dziennik podgrzewa i doprawia 16.05.08, 23:53 Też o tym pomyślałem w pierwszej chwili, ale za dużo tam chyba informacji kompromitujących Lesia, żeby sami to puścili. Mi osobiście najbardziej podoba się fragment jak Lesio podejmuje decyzję o zakupie sprzętu medycznego i dzwoni w tej sprawie do Religi. No i Pani Ania której która dzwoni do prezydenta żeby poprosić go o interwencje w sprawie głośno pracującej kosiarki pod jej oknem. Aż mi się wierzyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dziennik podgrzewa i doprawia 16.05.08, 23:54 Ale ta Maryśka, boska - Na kolana, oba, siusiu i spać! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Dziennik podgrzewa i doprawia 17.05.08, 11:40 ginger_79 napisała: > 3-miesięczne kotlety: > > wyborcza.pl/1,76842,4953879.html Trzeba przyznac że Dziennik zrobił to w najlepszym springerowskim stylu. Obesrał ludzi a nie urząd, jak Gazeta. Dziekawe ze jedyna pozytywna osoba jest Kamiński gruby. Z tekstu w GW to nie wynikało, pewno dlatego został powtórzony i Springera. :-) Przy okazji poznalismy nazwisko nowgo kapciowego ( a raczej keczupowego). Oczywiscie olszewik - jak to u Kaczyńskich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Kopia podobnego artykulu z Polityki. Widac 17.05.08, 00:02 socjalistyczny podzial pracy. My zaczynamy, za pol roku wy, a wy towarzyszu redaktorze naczelny nie zapomnijcie, ze w waszej wicie rozumicie gazecie ma sie to ukazac za powiedzmy kwartal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Straszny dwór, Chryste Panie, czytać ! 17.05.08, 00:22 Skandaliczny atak na prezydenta. Lech nie będzie chyba spać do Bożego Ciała włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Podobno łatwo się unosi 17.05.08, 07:11 i szybko zapomina. Wyrzuca z roboty i potem nie pamięta. Ale ta pielęgniarka ze szpitala bielańskiego została dopilnowana aż do końca. Tak, że róznie bywa z tym kaczorkiem-sqrwysynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: Straszny dwór, Chryste Panie, czytać ! 17.05.08, 10:07 czytac obowiazkowo Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 nie Chryste, tylko kuchty i bazarowe przekupy ... 17.05.08, 11:10 czytać! to materiał w sam raz dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika bazarowe przekupy to w kancelarii Kaczyńskiego 17.05.08, 11:12 o fryzurach, telenowelach i plotach za kasę podatników ... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: nie Chryste, tylko kuchty i bazarowe przekupy 17.05.08, 11:23 paczula8 napisała: > czytać! to materiał w sam raz dla was. Nie czytajcie. Dla was Wildstein i Gargas puścili w TVP nagraną nielegalnie rozmowę dwoch prywatnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie Chryste, tylko kuchty i bazarowe przekupy 17.05.08, 11:23 paczula8 napisała: > czytać! to materiał w sam raz dla was. w Dzienniku?????? tym, co to mial wykonczyc GW?????? pewnie o taki poziom wlasnie chodzilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: nie Chryste, tylko kuchty i bazarowe przekupy 17.05.08, 11:31 Dziennik bardzo obniżył poziom, to prawda. I chyba Gazety nie wykończy. Zresztą szkoda by było, ja lubię gazetę ... dostarcza mi wiele radości ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: nie Chryste, tylko kuchty i bazarowe przekupy 17.05.08, 22:06 paczula8 napisała: > Dziennik bardzo obniżył poziom, to prawda. W twoich oczach , zapomniałaś dodać. Ja mam odmienne zdanie.Więc nie pisz to prawda tylko pisz ewentualnie: tak uważam. > Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Straszny dwór+"rozchwiany emocjonalnie" kaczuś 17.05.08, 12:39 Gombrowicz by z tego zrobił coś pięknego Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Już idę, babusiu! 17.05.08, 12:55 Wieczorne pogawędki przerywa często dopiero Maria Kaczyńska. - Gdy robi się bardzo późno, na dół schodzi małżonka prezydenta. Pani Maria dba bardzo o Lecha: "No i co się dzieje? Jak schodzi prezydentowa, to nie ma wina na stole. Wino jest tylko, gdy jest tu Michał Kamiński?" - pyta w żartach. Potem pani Maria zaczyna rugać prezydenta, że jej nie odwiedził przez cały dzień: "Na kolana. Dziś na dwa!". "Tak przy wszystkich?". "Tak, niech się uczą dobrych zachowań". W końcu pani Maria zbiera męża na górę. "Już idę, babusiu" Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: Już idę, babusiu! 17.05.08, 21:45 83 tys. na alkohol przez 4 miesiace wyszlo okolo 21 l dziennie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś