pla_cebo 19.05.08, 22:07 Jest uwarunkowany genetycznie bo ma brata... Kutz jest z wesolej ferajny Michnika. Wiec ja zadaje pytanie jak uwarunkowany genetycznie jest Michnik, Cimoszewicz czy Kwasniewski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:08 Oglądałem tego "palanta", szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:19 Tutaj na forum wszyscy funkcjonariusze agory z woda.woda na czele zapewniali ze uwarunkowania genetyczne nie maja zadnego znaczenia. A tu na oczach milionow zwolennik Adasia dowodzi ze dzieci mordercow i zdrajcow maja uwarunkowania genetyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:33 Nick woda.woda moze sie wypowie w tej nie cierpiacej zwloki sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 20.05.08, 08:16 camille_pissarro napisał: > Oglądałem tego "palanta", szkoda słów... www.youtube.com/watch?v=IZMBmnDEMXE Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 20.05.08, 08:34 Tak obiektywny głos jak twój z pewnością nas nakieruje, zbłąkanych. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:09 pla_cebo napisała: > Wiec ja zadaje pytanie jak uwarunkowany Odpowiedz na twoje pytanie możesz se poczytac w kiblu dla pedałów, na wileńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:11 Zaglądasz tam czasami, bo ja o tym nie słyszałem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:13 Przykro mi, ale w twoich i Maleszki ulubionych miejscach nie bywam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:10 kutzowesz jest uwarunkowany wyłącznie od siebie,a zawsze był czerwonym przydupasem. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:37 Moze tzw. komisja Michnika ktora pierwsza przeprowadzala jaskiniowa lustracje wyniosla jego papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo O sorki, Borowski 19.05.08, 22:51 Borowski jest tez genetycznie uwarunkowany wg. teorii Kutza podlega pod te same kryteria... Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: O sorki, Borowski 19.05.08, 22:59 Adas od braciszka Stefana Szechtera ze Szwecji tez jest uwarunkowany tow. Kutz ?,oj podpadliscie towarzyszu Kutz, skoncza sie cotygodniowe felietony -bzdziny w piatkowej GW /dodatek lokalny K-ce/ Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 22:57 O dzieciach i wnukach pracownikw agory uwarunkowanych genetycznie na razie zamilczmy. Ale moze doc.torov nam cos wyjasni? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 23:08 Czy ktos wie jak genetycznie jest uwarunkowany Miroslaw Czech? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 19.05.08, 23:18 Pytanie dodatkowe: czy dziecko zdrajcy z KPP bedzie normalne? Czy dziecko nkwdzisty bedzie normalne? Caly czas czekam na wywod woda.woda o buncie mlodosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Helena Łuczywo z d. Chaber 19.05.08, 23:56 Kutz ma ciekawe teorie... pl.wikipedia.org/wiki/Ferdynand_Chaber Poczytajcie o ojcu Heleny Łuczywo. To nie jest przypadek ze takie towarzystwo prowadzi gazete. Teoria Kutza potwierdza pewne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Helena Łuczywo z d. Chaber 19.05.08, 23:59 I tu sie pojawia pseudonim "Bolek". Walesa moze powiedziec, ze juz KPP korzystala z tego pseudonimu.... Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Re: Helena Łuczywo z d. Chaber 20.05.08, 00:03 czy ty duku nie widzisz, że gadasz sam ze sobą? Mówiłem ci to już kiedyś ale ty dalej swoje. Spadaj do wyra. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Helena Łuczywo z d. Chaber 20.05.08, 00:05 naburmuszony napisał: > czy ty duku nie widzisz, że gadasz sam ze sobą? Mówiłem ci to już > kiedyś ale ty dalej swoje. Spadaj do wyra. Ty naburmuszony agorowcu nie podobaja ci sie zyciorysy twoich szefow? To do wyra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 20.05.08, 00:08 Huebnerowa czy Rapaczynski to tez srodowisko wg. Kutza to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:09 pla_cebo napisała: > Jest uwarunkowany genetycznie bo ma brata... ja tam nie chce teraz wnikac dlaczego tak jest - ale mam nieodparte wrazenie ze prezydent rp nie jest politykiem i decydentem samodzielnym. moze to dlatego ze samodzielny polityk wygrywajac wybory prezydencki - nigdy nie zlozylby meldunku o wykonaniu zadania? a po co komu niesamodzielny prezydent otwarcie deklarujacy podleglosc innemu politykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:12 bush_w_wodzie napisał: > a po co komu niesamodzielny prezydent otwarcie deklarujacy podleglosc innemu > politykowi? > A po co komu wykolejone elytki, spadkobiercy genow mordercow i zdrajcow Polski? Ps. Bo do tego zmierza teoria Kutza... Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:17 Kup sobie na DVD film braci kaczynskich.Ogladaj i sluchaj.Tam jest prawda i oczywsta oczywistosc w radiostacji co ma ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:20 Bez tej radiostacji cale to genetycznie skazone stalinizmem twoje towarzystwo nie mialo by racji bytu:))) Wiec modl sie do slonca tuska aby dalej istnialo biedaku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:29 Ja na Twoje radio sr...am.I na cala jego czarna otoczke.Money ,Money ,Money.Kasa , Kasa ,Kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:18 pla_cebo napisała: > bush_w_wodzie napisał: > > a po co komu niesamodzielny prezydent otwarcie deklarujacy podleglosc inn > emu > > politykowi? > > > A po co komu wykolejone elytki, spadkobiercy genow mordercow > i zdrajcow Polski? no - takie teksty o tych genach zdrajcow to ja czytuje od nastu lat. nie kutz to wymyslil i czesto stosuje - tylko zupelnie kto inny > Ps. Bo do tego zmierza teoria Kutza... teoria kutza jest ma silne podstawy: z takich czy innych powodow zwiazki i wzajemna zaleznosc blizniat jednojajowych sa niezwykle silne bliskie zwiazki genetyczne (wspierane przez kulturowe) stanowia podstawe najsilniejszych - rodzinnych - wiezi miedzyludzkich nie zgadzasz sie z kutzem? to wyobraz sobie dwu tuskow: donalda i ronalda. donald premierem a ronald prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ps 20.05.08, 00:21 musze jeszcze sprostowac twoja interpretacje wypowiedzi kutza: wiezi pokrewienstwa maja zrodla genetyczne (i kulturowe). natomiast o `dziedziczeniu genow zdrady' to ja jeszcze nie slyszalem (oprocz genow zdrady malzenskiej - byc moze) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: ps 20.05.08, 00:26 Nie wiem co Kutz na twoje wynurzenia? A jak je zaneguje i powie przed oczami milionow ze GW jest spadkobierca idei KPP w calej rozciaglosci a nie jak niektorzy mysleli tylko w czesci? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ps 20.05.08, 00:34 pla_cebo napisała: > Nie wiem co Kutz na twoje wynurzenia? A jak je zaneguje i powie przed oczami > milionow ze GW jest spadkobierca idei KPP w calej rozciaglosci a nie jak > niektorzy mysleli tylko w czesci? jesli tak zrobi to wtedy sie bede zastanawial. na razie nie mam powodow Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:23 Czy zaprzeczysz tutaj uroczyscie ze uwarunkowania genetyczne nie przechodza z ojca na syna i wnuczke w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:32 pla_cebo napisała: > Czy zaprzeczysz tutaj uroczyscie ze uwarunkowania genetyczne nie przechodza z > ojca na syna i wnuczke w GW? to co przechodzi z rodzicow na dzieci to raczej pewne ogolne ramy osobowosci niz sklonnosc do pewnych zachowan kulturowych wysokiego poziomu np w rodzinie michnikow widac jakby geny buntownikow. rodzice adasia buntowali sie przeciw usrojowi polski sanacyjnej - a adas przeciw polsce komunistycznej. jedno - z perspektywy czasu wyglada jak zdrada - a drugie jak bohaterstwo do tego to co przechodzi z rodzicow na dzieci - przechodzi niedokladnie - mieszajac sie i ewoluujac zalezie od warunkow rozwoju klimatu kultury srodowiska niestety. dzieci dobrych ludzi bywaja mniej dobre i odwrotnie dobrym przykladem jest nowa zelandia. niegdys kolonia karna do ktorej wysylano zbrodniarzy - dzis jedno z najbezpieczejszych panstw swiata z niezwykle sympatycznymi mieszkancami Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Ble, ble, ble... 20.05.08, 00:46 Mam tylko nadzieje ze nie zamordujecie Kutza za wydanie was strzalem w tyl glowy co wielu z waszych rodzicow/dziadkow robilo... I do tej pory odbiera niezle emerytury dzieki Michnikowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie darwin sie myli 20.05.08, 00:52 jak inaczej wyjasnic takie posty jak powyzszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 08:08 bush_w_wodzie napisał: > pla_cebo napisała: > > > Czy zaprzeczysz tutaj uroczyscie ze uwarunkowania genetyczne nie przechod > za z > > ojca na syna i wnuczke w GW? > > > to co przechodzi z rodzicow na dzieci to raczej pewne ogolne ramy osobowosci niz > sklonnosc do pewnych zachowan kulturowych wysokiego poziomu > > np w rodzinie michnikow widac jakby geny buntownikow. rodzice adasia buntowali > sie przeciw usrojowi polski sanacyjnej - a adas przeciw polsce komunistycznej. Nie tak Bushu, Adaś nie walczył z komunizmem, tylko z jego wypaczeniami. Rodzice Adasia chcieli Polski moskiewskiej, Adas chce brukselskiej. Kutz mówiąc o uwarunkowaniach może mieć rację. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:39 Twoje uwarunkowanie genetyczne-dostac pare zlotych od Tadeusza Rydzyka ,za wpisy na forum GW.Spie...aj Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: jak go zwal tak go zwal 20.05.08, 00:41 hawranekslonko napisał: > Twoje uwarunkowanie genetyczne-dostac pare zlotych od Tadeusza Rydzyka ,za wpis > y > na forum GW.Spie...aj we z to wypad , qrwa przeszkadasz... nocoment Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 20.05.08, 00:53 No bo jest. I żadne zaklęcia ani wyzwiska tego nie zmienią, a on sam za stary, żeby się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jarosław Kaczyński zaprzecza jakoby Lech był jego 20.05.08, 08:10 bratem. img473.imageshack.us/img473/1515/deklaracjabracika4dd0oj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kutz powiedzial ze Prezydent jest uwarunkowan 20.05.08, 08:12 Ciężką masz tę robotę w Agorze. Odpowiedz Link Zgłoś