camille_pissarro 20.06.08, 19:59 jest, zmianą frontu lobby antylustracyjnego ? ;-))) - bo taka nagła wolta ze strony samego L.Maleszki nie mogła być spowodowana anonsem programu nawet TVN ( nie muszę chyba wyjasniać o jaki program chodzi ) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Wcześniejsza 20.06.08, 20:37 emerytura za pracę w warunkach szkodliwych dla zdrowia;-) camille_pissarro napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Wcześniejsza 20.06.08, 20:51 Cześć off_nick.A swoją drogą ciekawe, że TVN w poniedziałek nada ten film o trzech kolegach, nieprawdaż ? Dzis w "Piaskiem po oczach" prowadzący też temperował zapędy Stefana "burczymuchy", ba wyraził się, że ksiązka, którą zgłębił zrobiła na nim wrażenie bo jest solidnie podparta dowodami. Zamierzasz ja przeczytać ? serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Cześć Camille, 20.06.08, 21:01 jasne ,że przeczytam;-) Czekam na pojawienie się oferty w traffic-club. Głód wiedzy jest niesamowity,tylko popatrz: www.allegro.pl/item385935635__sb_a_lech_walesa_cenckiewicz_gontarczyk_.html www.allegro.pl/item385859017_sb_a_lech_walesa_przyczynek_do_biografii_nowosc.html Pozdrawiam też;-) camille_pissarro napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Cześć Camille, 20.06.08, 21:07 Ja też zapewne przeczytam, ale na razie zanurzony jestem w spokojnieszych klimatach . Udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Cześć Camille, 20.06.08, 21:15 camille_pissarro napisał: > Ja też zapewne przeczytam, ale na razie zanurzony jestem w > spokojnieszych klimatach . donos piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Nie śmieć 20.06.08, 21:27 michnikoidzie... zoro_wieczorowo_poro napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nie śmieć 20.06.08, 21:29 a ty co mi tak rozkazujesz? Oficer prowadzący jesteś capuldinho? Odpowiedz Link Zgłoś