con-donek-2008 22.09.08, 23:08 Ma się tak jak poezja Herberta do poezji poetki Szymborskiej ktora zawsze stala obok tow. stalina najwiekszego mordercy wszechczasow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk To się nazywa dogłębna analiza literacka :))) 22.09.08, 23:15 Ubawiłeś mnie. Napisz cos jeszcze, jakiś fragment twoich niebanalnych przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: To się nazywa dogłębna analiza literacka :))) 22.09.08, 23:22 dr.krisk napisał: > Ubawiłeś mnie. > Napisz cos jeszcze, jakiś fragment twoich niebanalnych przemyśleń. Dziecko Michnika i Maleszki mysli, ze rownoprawnym tworca jest byly wyznawca Stalina. Stalin przypominam zamordowal wiecej milionow ludzi niz Hitler... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dobre, ale mało! 22.09.08, 23:28 pla_cebo napisała: > Dziecko Michnika i Maleszki mysli, ze rownoprawnym tworca jest byly > wyznawca Stalina. Stalin przypominam zamordowal wiecej milionow > ludzi niz Hitler... Nie bardzo rozumiem co powyższe wynurzenia mają znaczyć, ale fajne są. Proszę kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
con-donek-2008 Re: Dobre, ale mało! 22.09.08, 23:30 Jak mam cokolwiek kontynuowac z nickiem ktorego wszyscy posadzaja o Maleszke, moge ci powiedziec tylko: spieprzaj kiszczakowy dziadu... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda no jak to? 22.09.08, 23:32 to o wyższości Hitlera nad stalinem i o tym, że Michnik z Maleszką mają wspólne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Aha. 22.09.08, 23:34 Bo jakoś nie nadążałem. Ale ja zwykle za Wolakami nie nadążam. To są mocarze intelektu niezwykli. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Aha. 23.09.08, 00:04 Te rodzinki wasze agorowskie mordowaly w imie stalina jak popadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: To się nazywa dogłębna analiza literacka :))) 22.09.08, 23:26 Inna sprawa, ze dr.krisk jako rzecznik prasowy agory jest coraz bardziej zabawny. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Rzecznik prasowy... 22.09.08, 23:29 pla_cebo napisała: > Inna sprawa, ze dr.krisk jako rzecznik prasowy agory jest coraz > bardziej zabawny. Pozdrawiam, To o "zabawnym rzeczniku prasowym" też zabawne. Z ciekawości zapytam - żeby takie coś wypisywac musisz się mocno spinać, czy to taki słowociąg twój jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rzecznik prasowy... 22.09.08, 23:49 Niech rzecznik prasowy Agory potwierdzi koszty medialne ktore ta dziwna gazeta ponosiw zwiazku z obrona TW wszelakiego rodzaju? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: "Cogito" a "Nike"... 22.09.08, 23:17 No i Czesław po raz pierwszy w TVP, może będzie częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Cogito" a "Nike"... 22.09.08, 23:23 Czeslaw Swietny, ale Marysia Peszek jeszcze LEPSZA... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxx12 Żenada 22.09.08, 23:40 Tyle pieniędzy i hałasu po to, by nagrodę dostała emerytowana kierowniczka działu w "Gazecie Wyborczej". Za książkę, którą wychwalał sam K. Kutz. Królowi Midasowi wszystko, czego dotknął, zamieniało się w złoto. W co się wszystko zamienia kaczystom ? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Żenada 22.09.08, 23:44 No wlasnie to jest wszystko zabawne. Kto dostanie "Nike" ktora kto bedzie transmitowal? TVN w przerwie miedzy Wojewodzkim a innym idiota dla "ludzi z duzych miast"? Odpowiedz Link Zgłoś
saxo.grammaticus Re: "Cogito" a "Nike"... 22.09.08, 23:49 con-donek-2008 napisała: > Ma się tak jak poezja Herberta do poezji poetki Szymborskiej ktora > zawsze stala obok tow. stalina najwiekszego mordercy wszechczasow... No dobrze, a teraz bądź łaskaw, autorze wątku, szczerze, z ręką na sercu, napisać: jak myślisz, kogo obchodzi ten Twój wywód? Serio, od zawsze interesuje mnie, skąd biorą się ludzie, którzy wpisują się na forum w tonie świadczącym, że są przekonani, iż ich wypowiedź wstrząśnie światem w posadach, a tymczasem jest poprostu niewiele znaczącą wypowiedzią na niewiele znaczącym forum. Dalejże, zaspokój moją ciekawość psychologa amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Cogito" a "Nike"... 22.09.08, 23:51 To ze to jest coraz mniej znaczace forum, to kazdy wie... Odpowiedz Link Zgłoś
saxo.grammaticus Re: "Cogito" a "Nike"... 22.09.08, 23:54 Tym bardziej dziwi mnie nadęcie autora wątku i z tym większym zainteresowaniem czekam na jego odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Cogito" a "Nike"... 23.09.08, 00:02 Wreszcie jest alteratywa pod kazdym wzgledem wobec srodowiska GW. Ale Lis i Olejnik juz niwiele znaczy...... Jest dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś