mirekp70 25.09.08, 14:18 Przepraszam, ale co sie stało z moim postem???? Napisałem że nie powinni go wypuścić bo znów kogoś pozaraża. Co to za cenzura???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej-2xl Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 14:24 Chyba chodzi o to, że to nie jest wiadomość na cały kraj. Zacznij od forum Warszawa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 14:35 Znowu kompromitacja sądu. Przecież Molowi grozi wieloletnie więzienie, jeżeli AIDS się ujawnił, to praktycznie dożywocie. Może uciec za granicę. Będzie narzekał, że prześladują go rasiści. Przed laty uważałem, że robi wiele dobrego dla integracji imigrantów z Afryki, teraz nie mam dla niego nic prócz pogardy. Zmarnował szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz simon mol musi w ramach terapi 25.09.08, 15:15 simon mol musi w ramach terapii bzyknąc kilka białych panienek aby oddać im chorobę a same przecież do pudła nie przyjdą te naiwne idiotki :( Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: simon mol musi w ramach terapi 25.09.08, 15:38 Ciekawe ktora go teraz przygarnie? Tego typa trzeba jak najpredzej powiesic.Kat musi miec lateksowe rekawiczki zeby sie zarazil..... Jestem wiecej niz pewien,ze teraz zwieje za granice i bedzie robil za ofiare polskich rasistow. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie bój żaby, teraz jest moda na seks z 25.09.08, 15:45 zarażonymi HIVem wśród wykształciuchów... Kolejka chętnych już się pewnie pod bramą więzienia ustawiła... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Umierajacy Simon Mol na wolnosci 25.09.08, 17:07 leczenie w wolnosciowym, a nie wieziennym szpitalu nie jest odpowiednie, bo sie biedaczek moze nie doczekac skazujacego wyroku w procesie, gdyby tak przytrafilo mu sie umrzec przedwczesnie z powodow bardziej lub mniej naturalnych, co w niewieziennym szpitalu moze zdarzyc sie znacznie latwiej, bo przeciez nie dadza mu dodatkowej ochrony za nasze pieniadze - juz i tak jest leczony na koszt podatnika, to jeszcze by ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki wychodzi - to za dużo powiedziane 25.09.08, 15:39 wywożą go, żeby im nie umarł w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 16:35 A ja myślę że powinni go natychmiast wypuścic, ale jednocześnie eksmitowac do jego ojczystego kraju (oczywiście bez prawa powrotu). Niech tam się leczy, zaraża czy co tam sobie chce. Krzyżyk na drogę. Tu juz wyrządził wystarczająco dużo zła. Teraz jeszcze nasz biedny NFZ będzie go leczył?! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 16:48 > A ja myślę że powinni go natychmiast wypuścic, ale jednocześnie eksmitowac do > jego ojczystego kraju (oczywiście bez prawa powrotu). Niech tam się leczy, To się nazywa caritas christiana po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 17:57 man_sapiens napisał: > > A ja myślę że powinni go natychmiast wypuścic, ale jednocześnie eksmitowac do jego ojczystego kraju (oczywiście bez prawa powrotu). Niech tam się leczy, >To się nazywa caritas christiana po polsku. ======================================= Co Ty pleciesz? Jeszcze współczucie w stosunku do oszusta i mordercy? Umyślne zarażanie śmiertelnym wirusem jest równoważne z zabójstwem. Jeśli masz ochotę możesz łożyć na jego utrzymanie i sponsorować leczenie. S. Mol powinien być deportowany do Kamerunu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 18:06 On jest umierający, transportu by nie przezyl. Zwalniaja go z pierdla, bo tam nie są w stanie zapenic mu opieki lekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 18:21 wanda43 napisała: > On jest umierający, transportu by nie przezyl. Zwalniaja go z pierdla, bo tam > nie są w stanie zapenic mu opieki lekarskiej. == To by nie przeżył. W stosunku do oszustów i przestępców przeciwko życiu nie znam litości ani współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 21:32 > Co Ty pleciesz? Jeszcze współczucie w stosunku do oszusta i mordercy? Umyślne > zarażanie śmiertelnym wirusem jest równoważne z zabójstwem. Jeśli masz ochotę > możesz łożyć na jego utrzymanie i sponsorować leczenie. S. Mol powinien być > deportowany do Kamerunu. Nie twierdzę, żebym był szczególnie miłosierny, wręcz przeciwnie, jestem cholernie egoistyczny. Ale nie mam oporów, gdy za moje podatki leczeni są ciężko chorzy ludzie - choćby z Kamerunu. 300zł pisiackiego posła to dzień więcej życia człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 16:42 A teraz jeszcze oskarży rasistowską Polskę o nie zapewnienie odpowiedniego leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: simon mol wychodzi na wolność 25.09.08, 19:03 ponoc maja MU przyznac tytul ANTYFASZYSTY 2008 i slonce kaszub osobiscie spedzic z nim upojna noc Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz tia juz jest postacią stow. Nigdy Wiecej 25.09.08, 21:16 tia juz jest postacią skompromitowanego stowarzyszenia Nigdy Wiecej ktore doi kase od leśnych dziadków z pzpn ... ale miejmy nadzieje że ze więziennego szpitala zabierze go ekipa "łowców skór" ;) to się nim zaopiekują i wkoncu zrehabilitują za swe podłe czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 podobno wstawialy sie za nim Pitera i Sawicka 25.09.08, 21:27 mirekp70 napisał: > Przepraszam, ale co sie stało z moim postem???? Napisałem że nie > powinni go wypuścić bo znów kogoś pozaraża. Co to za cenzura???? Odpowiedz Link Zgłoś