Gość: bezstresowiec IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.10.03, 20:11 ale czemu karac niewinnego chlopca? propagowane dzis bezstresowe wychowanie doprowadzi do tego ze co wyklad bedzie ktos zabijany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx A czy on jest niewinny? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 20:14 > ale czemu karac niewinnego chlopca? Ale czemu uznajesz go za niewinnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: A czy on jest niewinny? IP: *.dialup.telenergo.pl 15.10.03, 21:33 A pewnie że niewinny ! Szczegóły jego niewinności tu : www.eti.pg.gda.pl/biuletyn/sprawozdkn.html Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskaa Wolański go broni 15.10.03, 21:50 ten sam co bronił młodego Wałęsę. Wolański to ten sam co się rozbijał po pijaku samochodem po Gdańsku. Jeden wart drugiego. Mam nadzieję, że morderca nie wyjdzie z pierdla przed 2028-mym rokiem czyli jak będzie miał koło 50-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Prosze o wiecej szczegolow IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 22:00 Po przeczytaniu sprawozdania nadal nie wiem, na jakiej podstawie tak usilnie bronisz czlowieka zatrzymanego Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskaa Re: Prosze o wiecej szczegolow 16.10.03, 08:53 Gość portalu: xxx napisał(a): > Po przeczytaniu sprawozdania nadal nie wiem, na jakiej podstawie > tak usilnie bronisz czlowieka zatrzymanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zly Re: Student przed sądem.RE:bezstresowiec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.10.03, 05:09 U nas za oceanem tez jest propagowane wychowanie bez stresowe ...dlatego mamy tak duzo dzieci ,ktore pala do baseball zabijaja swoich rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś