Gość: grun tojfel IP: 213.241.37.* 18.10.03, 18:10 Unia pracy to debile, nic dziwnego, że ufają debilowi! Co z tym towarzystwie robi Nałęcz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Wotum zaufania dla Marka Pola 18.10.03, 18:13 Nałęcz, a coś ty się ostatnio taki wyrywny zrobił, dobre rady na prawo i lewo rozdajesz, Leszkowi się te mało dyskretne sugestie nie spodobają. A propos Marka Pola, świetny wywiad z nim w ostatnim Przekroju: www.przekroj.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Marek Pol - the best of... IP: *.clean4all.com 18.10.03, 19:35 kataryna.kataryna napisała: >A propos Marka Pola, świetny wywiad z nim w ostatnim Przekroju: >www.przekroj.com.pl/ Pol jest świetny. On nawet pewnie nie zauważył, jak wypadł w tym wywiadzie. A teraz jaki jest pański nowy pomysł dla kraju? - On jest od początku taki sam - trzeba na inwestycje drogowe brać jak najwięcej z Unii Europejskiej. Natomiast po to, aby mieć te pieniądze z Unii Europejskiej, trzeba jedną czwartą zebrać samemu. __________________________________________________________________________ Pol o nowej opłacie paliwowej :) Czyli około trzech procent dzisiejszej ceny. Spora podwyżka. - Te 10 groszy nie musi w całości przenieść się na cenę, bo producent, importer będzie mógł część tego zapłacić z własnej marży. __________________________________________________________________________ -Ale wracając na chwilę do pańskiego pierwszego pytania, bo ono mnie męczy - otóż do pewnego momentu uchodziłem za wybitnego fachowca. Do którego momentu? - Aż zostałem szefem partii politycznej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 19:38 kataryna.kataryna napisała: > A propos Marka Pola, świetny wywiad z nim w ostatnim Przekroju: Rzeczywiście, ale MAŁY MIŚ ZARYCZAŁ, o radiu RMF - jeszcze fajniejszy www.przekroj.com.pl/ "Szef największego polskiego radia to wariat. Rozpoczął wojnę z własnym państwem. Jeśli wygra, to z wariata przemieni się w rewolucjonistę. I stanie się koszmarnym snem urzędników. Ze STANISŁAWEM TYCZYŃSKIM rozmawia Piotr Najsztub"... ..."teraz, żeby ochronić tę stację, muszę ten malusieńki geszeft spod Krakowa rozwinąć w coś większego, bo nawałnicy obcego kapitału nie wytrzymamy. I w tym momencie, kiedy próbujemy to robić, Miller, Czarzasty "kradną nam z kasy" pieniądze. Umówmy się, nie ukradli, tylko uniemożliwili wam zarobienie tych pieniędzy. - Przekazali swoim te możliwości. A precyzyjnie rzecz biorąc, przekazali Agorze i Zjednoczonym Przedsiębiorstwom Rozrywkowym prezesa Benbenka. Trudno uznać, że dla premiera i sekretarza KRRiTV Agora to swoi. - Jednak to między innymi ich stacje zarobiły na naszym zniknięciu z reklamowych rynków lokalnych. Próbował pan o tym rozmawiać z Agorą? - A o czym mam z nimi rozmawiać, przecież Agora ma zawsze rację. Pan też należy do tych, którzy zawsze mają rację - taki charakter. Mówi pan: Miller, Czarzasty... Czy pan kiedykolwiek spotkał Leszka Millera? - Oczywiście. On decydował o tej próbie zniszczenia nas, nawet nie Czarzasty. Skąd pan to wie? - Bo byłem przy tej rozmowie. I jak ona przebiegała? - To był kwiecień 2001 roku, spotkałem się w restauracji teatru Buffo z posłem SLD Andrzejem Urbańczykiem, skądinąd chyba jedynym porządnym facetem w tej bandzie. Usłyszałem od niego: "Niestety, jest już postanowione, nie dostaniecie możliwości rozszczepienia programu". Odprowadziłem go po rozmowie przez park do siedziby SLD na ulicy Rozbrat. Nadzialiśmy się na Millera i Czarzastego. Miller krótko mi wytłumaczył, że nam tego nie dadzą. Czarzasty nie odezwał się wtedy ani słowem. Znał sprawę? - Fantastycznie znał sprawę. Zapowiedziałem nasze kroki prawne i teraz po prostu je wykonujemy. Ale mówiąc to panu, usprawiedliwiał się jakoś, mówił dlaczego? - Nie, po prostu zakomunikował, że nie widzi dla nas takiej możliwości. Nie próbował pan z nim dyskutować? - A po co? Zresztą nasze spotkanie trwało bardzo krótko"... Koniec cytatu, ale cala rozmowa b. ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wotum zaufania dla Marka Pola 18.10.03, 19:49 Gość portalu: marynat napisał(a): > Koniec cytatu, ale cala rozmowa b. ciekawa Ubiegłeś mnie, właśnie sobie przypomniałam, że tam był jeszcze jeden ciekawy wywiad. Mi się najbardziej spodobała odpowiedź Tyczyńskiego, czy nie przywaliłby Millerowi gdyby go spotkał "Nie biję małych ludzi". Wywiad niesamowity, rzadko ktoś ma odwagę takie rzeczy mówić wprost, zwłaszcza to o Czarzastym i Millerze. Nie sądzę, żeby Tyczyński nakłamał, za dużo ryzykuje tym wywiadem, ja mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.clean4all.com 18.10.03, 20:29 Tyczyński to niezły ananas. Całe szczęście, że jest ktoś taki w tym kraju. Ktoś kto nie boi się tego całego burdelu i wali prosto z mostu, bez względu na to, czy mówi o Millerze, Agorze, czy prawicy. To jest naprawdę niesamowite w takim państwie jak nasze, gdzie układy i włażenie w d.pę decydują prawie o wszystkim. Jeżeli komuś chce się czytać, to wrzucam o nim dwa artykuły z Newsweek'a: newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=3789 newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=4690 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:02 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > Tyczyński to niezły ananas. Całe szczęście, że jest ktoś taki w tym kraju. > Ktoś kto nie boi się tego całego burdelu i wali prosto z mostu... Dla porządku należy jednak dodać, że faktycznie tzw. "rozszczepienie" RMFu przez lata wysysało pieniądze radiostacjom lokalnym. Osobiscie wolę stan w którym są zamiast dwóch RMFów - ogólnopolskiego i lokalnego - jest miejsce dla ZPRow i Agory. Nawiasem mówiąc obie te firmy nie przejęłyby tak szybko stacji lokalnych, gdyby nie obecnosc na lokalnym rynku RMFu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merci Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: 217.153.7.* 19.10.03, 00:31 veni vidi pasuje jak ulał do anfasu, czyli nic nowego tam w przekroju nie dają, Pol jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toronto Re: UP: Raport interpretcji wotum zaufania dla M.P IP: *.sympatico.ca 19.10.03, 00:59 Marek Pol zdobyl w glosowniu 80% co oznacza ze 100% czlonkow UP uwaza go za terroryste-smobojce. W tym 80% uwaze ze na koniecu sojej autostrady rozerwie sie materialem wybuchowym, tak jak to czynia pelestynczycy. 20% nie jest pewna czy sie rozerwie. Jako scjentysta proponuje by te 20% niewiwrzacych w mozliwosci M.P. uchwalilo na najblizszym zjezdzie swojej przodujacej partii, ze dowodem na to ze w Polsce jednak powstana autostrady jest to ze M.P. rozerwie sie jeszcze za nim wezmie kilof do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 człowiek, który stąpa realnie 19.10.03, 13:37 - Nie, ja po prostu staram się stąpać realnie. Najgłupszy i najgroźniejszy minister III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Wypier... tego złodzieja i półgłówka IP: *.dialup.telenergo.pl 18.10.03, 18:18 na Białoruś.Tam jego miejsce! Leppera też dołączyć. Tam sobie mogą budować do spóły komunizm. Skończeni kret... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: Wypier... tego złodzieja i półgłówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 18:28 Jaki komunizm? Autostrady niech tam zaczną budować,to wtedy rozłożą łukaszenkę na łopatki swoim tempem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.clean4all.com 18.10.03, 18:33 A po spotkaniu cały klub oddalił się partyjnym autobusem w kierunku miejsc budowy nowych autostrad w celu podziwiania osiągnięć swojego lidera. Niestety ugrzęźli w dziurze, która zupełnie niespodziewanie pojawiła się na drodze już po minucie jazdy. Ale co do autostrad uwierzyli Polowi na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toronto Re: Niech zyje wieczny kwaler budowy autostrad! IP: *.sympatico.ca 18.10.03, 19:43 Niech zyje wieczny kawaler budowy autostrad i znamienity tworca podatkow! Vivat UP, Vivat Polska, Vivat Sarmatia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekora Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.toya.net.pl 18.10.03, 19:59 Pewnie, że ufają Polowi. Tylko dzięki temu sk...wi są przy korycie. Czy Pol i Pol-Pot to jakaś rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Noktunowicz Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.dyn.optonline.net 19.10.03, 15:46 Unia Pracy jest dzielem tzw. "niekomunistycznej lewicy".Oni mieli zamiar stworzenia ugrupowania "czystego leninizmu", to tak mniej wiecej jakby ktos chcial usmazyc lody ( i by zostaly w tej samej postaci)."Podlaczyli sie tacy jak Pol i Malachowski istalo sie to co sie stalo - UP teraz to takie male (i nic nie znaczace samo w sobie) SLD. W nagrode, komunisci, nie zadni... "post..",przygarneli ich do millerowej piersi, bo sami nie mieli zadnych szans w wyborach i oto skutki mamy jakie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamerykon Re: Wotum zaufania kolesiow IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.10.03, 20:20 ZYWCEM PRZYPOMINA TO PZPR GDZIE WSZYSCY ZA JEDNEGO JEDEN ZA WSZYSTKICH. JEDNA WIELKA BANDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łe,łe Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 20:40 Wotum zadufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: 217.153.173.* / 192.168.1.* 18.10.03, 21:33 Przyczepiło sie gówno okrętu i mówi płyniemy razem - sojusz UP z SLD- tak można powiedzieć o UP pod kierownictwem głUPola ( dwa w jednym). Ale nie jestem zwolennikiem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piero Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 18.10.03, 21:41 Jak ja widę tego idiotę( POLA ) to zaraz lecę do WC. Nie rozumiem Millera że go wreście nie wywali ale liczą się cały czas punkty. Szkoda słów debil debil i jeszcze tysiąc razy debil wstyd że takie zero jest w rządzie !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keksik Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 22:32 Pol to lepsza poława Leslie Nielsena - potrafi zagrać zużyty tampon i na dadatek jako zywego. Pol - nawilża od pierwszej sekundy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:35 Pol to debil ( Miller nie jest lepszy) Tyczyński ma rację (subiektywną)-jak się prowadzi biznes to trzeba być pragmatycznym i trzeba konkurecję (Agora)- uwzględniać (jaka by nie była). Jest normalne że lepiej być na rynku samemu niż mieć konkurencję.RMF jest dla mnie super radiem tak jak Wyborcza jest super gazetą. Co nie oznacza że jestem bezkrytycznym w każdej sprawie jaką podnoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:37 A co Miller to nie jest zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: 80.51.246.* 18.10.03, 22:28 Partia mi ufa,więc mogę spać spokojnie.Ludzie mnie nie lubią,bo ciągle zabieram im pieniądze,ale co poradzę,że sam nie potrafię zarobić.Nic nie rozumiem z tej nowej ekonomii,ledwo pojąłem o co chodzi Marksowi w "bazie i nadbudowie",a tu trach!!! i wszystko wzięło w łeb.Do tej pory nie wiem dlaczego?Mnie było dobrze,tak jak było,partia była jedna,a ja jakoś nie mam głowy do liczb.Teraz wychodzi mi,że muszą chyba ufać aż dwie na raz,bo moja i ta druga z koalicji to razem dwie?No i proszę,ciągle muszę liczyć,a ludziom się wydaje,że to łatwo być ministrem. Z pamiętnika pewnego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:46 No oczywiście można się tak tłumaczyć (a może to jest ironia) drugi nawias (nie było cudzysłowu) ale większość polityków tak się tłumaczy. Z tym jednak jak jest teraz i było w poprzedniej kadencji SLD to trudno uznać że to jest interes karju -napewno nie mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: zamknac Pola w domu warjatow,to jest psychol!!! IP: *.proxy.aol.com 18.10.03, 22:58 Tego wariata to trzeba zamknac,bo jest nie poczytalny.On sie musi leczyc bo niewie co mowi.Ile razy cos pierdolnol i nic mu nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia GoniącyPielęgniarzu! 18.10.03, 23:52 Gość portalu: loko napisał(a): > Tego wariata to trzeba zamknac,bo jest nie poczytalny.On sie > musi leczyc bo niewie co mowi.Ile razy cos pierdolnol i nic mu > nie wyszlo. Wzywają Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Niestety IP: *.clean4all.com 19.10.03, 12:26 Nie chcę mieć z Polem do czynienia. Trochę się ostatnio obijam, bo znalazłem ciekawsze tematy :) Polowi na pewno należy się długi odpoczynek, a w kwestii miejsca dłuższego odizolowania się od społeczeństwa mógłby się poradzić swojego kolegi klubowego, Małachowskiego. Tamten ostatnio wizytował tu i tam i mógłby pewnie niezły katalog z ofertą przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruń Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 00:06 Pol,ty cwoku!jestes najwiekszym cwokiem w tym wybitnie cwokowatym rzadzie!maminsynku,piaskownice niech Ci zrobia w Sejmie,bedzie sobie drogi budowal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabaret wotum zaufania dla marco polo IP: *.10.15.vie.surfer.at 19.10.03, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad54 Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.net.pl 19.10.03, 00:16 Jak się kumplami poobsadzało stołki,to nie dziwne,że wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad54 Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.nitka.net.pl 19.10.03, 00:20 Przecież ten facet jest chory na władzę,Nigdy nie uwierzy,że robi błędy.Jak się głosowało tak cierp.Ludu mój ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeeVee Trwają prace... IP: *.energis.pl 19.10.03, 00:21 W rządzącej koalicji SLD-UP zaincjowała pracę specjalna komisja, której zadaniem jest przedstawienie Sejmowi poprawki do Konstytucji Rzeczypospolitej. Do Konstytucji ma zostać wpisany artykuł o wieczystej nieomylności i wielkości umysłowej ministra Pola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: kim jest Marek Polo IP: *.ne.client2.attbi.com 19.10.03, 05:11 Kim jest Marek Polo. Prosil bym o dyskusje na ten temat. Mysile ze wiele ludzi go moze znac np. z dawnej szkolnej lawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toronto Re: kim jest Marek Polo IP: *.sympatico.ca 19.10.03, 06:21 Ja wiem o nim duzo, obserwuje go od dawna i jestem pewien ze on jest "tabula rasa". Gość portalu: Mark napisał(a): > Kim jest Marek Polo. Prosil bym o dyskusje na ten temat. > Mysile ze wiele ludzi go moze znac np. z dawnej szkolnej lawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA-SZ Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.client.attbi.com 19.10.03, 06:15 pol jest zalosny!!! on o tym nie wie!!!kto mu to powie!!!!! oni go popoarli!!!!oni tez nie wiedza!!!!!CZAS POLA DZIEKI BOGU NIEDLUGO MINIE!!!!!!! WTEDY NADEJDZIE CZAS MOJEJ RADOSCI !!!!! CZESC Z BOLIGBROOK WSZYSTKIM KTORZY NIE LUBIA POLA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Jaka piękna chłopaka patrzy z załączonego... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.03, 09:32 ..zdjęcia. Jest jedną z najbardziej mizdrzących się prostytek w polskim rządzie. Z lekka przechodzoną, ale wciąż przekonaną o atrakcyjności. Prostytutki obojga płci sprzedające się na prawo i lewo, okradające klientów i alfonsów, udające dziewice - tym są nasi politycy z partii "Łap i zwiewaj". Bo w gruncie rzeczy mamy w Polsce jedną partię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.sasiedzi.pl 19.10.03, 12:11 Wiem, że najłatwiej jest śpiewać w chórze, zwłaszcza jak się ma kaczy głos. Ale z Wami jest coś nie tak. Klonują Was (chodzi o mózgi)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareg Pol Re: Wotum zaufania dla Marka Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 12:28 Dla mnie wasze komentarze- no problem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: UP -czas zacząć myśleć o Państwie a nie wyborach. IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 19.10.03, 15:14 Teraz okaże się , które z partii na polskiej scenie politycznej potrafią podejmować trudne decyzje na lata i dla dobra całego kraju a nie w interesie zachowania obecnego stano oraz naqjblizszych wyborów . Mam nadzieję iż Platworma Obywatelska i SLD wreszcie staną na wysokości zadania i problemów jakie stoją przed nami i zracjonalizują budżet wydatki oraz tak pokierują strumieniem publicznych pieniędzy aby twożył on dochód narodowy a nie był marnotrawiony bo rozdawnictwo do niczego nie prowadzi czego przykładem są Niemcy a to o wiele bogatsze państwo - bierzmy z nich przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 Mam pelne zaufanie do Marka Pola - a wogole do GW! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 16:44 I nie wiem dla czego? Odpowiedz Link Zgłoś