Gość: Dzidka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 20:15 www.naszdziennik.pl.mirror.sytes.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Taka ciekawostka - Oszoł, poczytaj sobie :-P 18.10.03, 20:31 ale odjazd! a jakby tak czytać od tyłu to wszystko jest już normalnie..co chcesz mi przez to powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Taka ciekawostka - Oszoł, poczytaj sobie :-P IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 20:34 > co chcesz mi przez to powiedzieć? Ależ nic! Po prostu - znalazłam coś takiego i pomyślałam, że innych też to zaciekawi. Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Taka ciekawostka - Oszoł, poczytaj sobie :-P IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 18.10.03, 20:44 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ale odjazd! a jakby tak czytać od tyłu to wszystko jest już normalnie..co > chcesz mi przez to powiedzieć? Wyglada na to, ze Arabowie zajeli odpowiednie stanowiska. Jesli sie nie myle oni czytaja "od tylu". :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l VADE RETRO SATANAS !!!! 20.10.03, 18:40 SKANDAL !!! Toszto szatanska rzecz takie czytanie od tylu ! To jak suchanie roka od tylu z tym calym ozi ozbornem na czele !!! A kysz szatanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś