bryt.bryt 16.10.08, 16:44 Konferencja na lotnisku i ciag dalszy zalosnego prezentowania kompleksow. Ciagle to samo: "ja decyduje", "ja jestem najwyzszym przedstawicielem", "jeszcze raz podkresle, ze ja decyduje" ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt "dlaczego bylem potrzebny" 16.10.08, 16:48 Jedyny sukces to fakt, ze nie wypowiadal sie wbrew stanowisku rzadu. Pojechal, bo musial czuwac, zeby Tusk nie sprzedal Polski, a na miejscu potakiwal Tuskowi. To sie nazywa sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: "dlaczego bylem potrzebny" 16.10.08, 20:20 zalosny straganiarz!za grosz honoru!po co w koncu pojechal jak "nie dobiegl"?to przeciez kompletny idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 16:50 Pusty śmiech mnie ogarnia jak go słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 16:50 Tak mu kladli do glowy, ze jest najwyzszym przedstawicielem Polski, ze uwierzyl i zacznie sie ubierac w sklepie dla wysokich. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 16:52 Jemu sie wydaje, że on car wszechwladny. Niektorym i stolek i nawet odrobina wladzy klepy przestawia. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Doniosłe wystąpienia Pana Prezydenta Kaczyńskiego 16.10.08, 17:07 Pan Prezydent IV Rzeczypospolitej, Lech Alexander Kaczyński, zabrał w Brukseli głos w trakcie uroczystej kolacji dla Głów Państw. Pan Prezydent wyraził uznanie dla wytwornego smaku szarlotki w sosie Beaujolais, odniósł się też pozytywnie do aromatu likieru Cointreau. Wystapienie Pana Prezydenta spotkało się z pozytywnym przyjęciem obecnych na kolacji Dostojników oraz zostało odnotowane przez przedstawicieli mediów i prasy światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: LK zalosny ? 16.10.08, 17:11 wg opinii obiegowej w kraju ,to duren ( nawet sad tego nie kwestionuje ) . wyscie sa zalosni ,toleujecie durnia w prezydeckim palacu . Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Samiśmy go wybrali... 16.10.08, 17:17 To teraz musimy odcierpieć skutki własnej głupoty. Jeszcze dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Samiśmy go wybrali... 16.10.08, 20:02 a tym wyskokom niedojdy-przyglupa nie bedzie konca!trzeba go ograniczyc bo beda tylko same szkody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Doniosłe wystąpienia Pana Prezydenta Kaczyńsk 16.10.08, 17:22 > Pan Prezydent wyraził uznanie dla wytwornego smaku szarlotki w sosie > Beaujolais... Oszczercze uwagi naszych wrogów, że był to pasztet, a nie szarlotka służą osłabieniu naszej pozycji międzynarodowej i jest to oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Doniosłe wystąpienia Pana Prezydenta Kaczyńsk 16.10.08, 17:24 wariant_b napisał: > Oszczercze uwagi naszych wrogów, że był to pasztet, Pasztet to my mamy z Panem Prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Doniosłe wystąpienia Pana Prezydenta Kaczyńsk 16.10.08, 17:31 Adlaczegóżby nie??? Pasztet z Kaczki - sama doskonałość... Francuzi potrafią :) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:29 Żałosny tak bardzo, że razi po oczach. Nie powiedział NIC o sprawach "załatwianych" na szczycie. Pierwszym zdaniem było: to nieprawda, że ja nie zabierałem głosu, zabierałem...na kolacji(???). Na dyskusję w/s Gruzji...nie zdążył, bo trwała zaledwie 2 min, a on był poza salą obrad i nie zdążył dobiegnąć na czas. I jak słusznie zauważyłeś, kilkakrotnie zostało powtórzone: to JA jestem najwyższym obywatelem kraju, to JA decyduje, to JA.... W sumie nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Obraz nędzy i rozpaczy. I "toto" masz reprezentować nasz kraj, ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:32 Sami sobie zgotowaliśmy ten los, nikt na siłę nie wciskał nam "najwyższego" dostojnika na fotel. To my sami jak barany poszliśmy na rzeź. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:49 etta2 napisała: > Żałosny tak bardzo, że razi po oczach. Nie powiedział NIC o > sprawach "załatwianych" na szczycie. (...) Zwroc uwage, ze nie bylo tez jakies specjalnego zainteresowania jego osiagnieciami. Dziennikarze nie wykazywali sie entuzjazmem, calosc trwala bardzo krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:59 W mojej ocenie dziennikarzom zabrakło polotu, wystarczyło spytać kaczorka o jakąkolwiek sprawę z poruszanych na szczycie. Pojęcia bladego nie miałby o niczym, zatkało by go na jakiś czas. Gdyby był zainteresowany obradami, to było full krzesełek w dalszych rzędach, gdzie mógł sobie usiąść i słuchać wszystkiego. Ale on nie po to poleciał, on musiał się pokazać obok Tuska, że oto JEST, SIEDZI I SMIERDZI, choć mu nie pozwalali. Albo krzesełko obok Tuska, albo nieobecność na sali...To wymowne i świadczy o autentycznej paranoi kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:34 Slusznie ktos zauwazyl, ze to jeszcze tylko 2 lata. Potem moi rodacy wybiora rozwazniej, mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:37 Trafnie wczoraj prof. Kuźniar określił że spełnia tam funkcję "doniczki z paprotką" Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 17:39 Szkoda tylko, że to dość kosztowna doniczka, pół miliona za przelot nie licząc kosztów hotelu dla całej kaczej bandy, która nawet przepustek do sali obrad nie dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub53 zalosny Lech "JA" Jarek 16.10.08, 17:40 Konie kuja a kaczka lape podstawia. Wiadomo ze popychlo starszego alego dlaczego PL ciepi? Powinniscie przeczytac wypowiedzi Sarkozy'ego w orginale. Banda z bantustanu graniczacego z Bialorusia... I niech mi etatowi PiSuarzy nie komentuja, to jest wpis dla inteligentnych;) Pzdr - J Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: zalosny Lech "JA" Jarek 16.10.08, 17:51 jakub53 napisał: (...) > Powinniscie przeczytac wypowiedzi Sarkozy'ego w orginale. Banda z > bantustanu graniczacego z Bialorusia... (...) O jaka wypowiedz chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: zalosny Lech "JA" Jarek 16.10.08, 17:51 Pozostaje mieć nadzieję, że dotrą do niego wszystkie epitety, jakimi określali go zachodnioeuropejscy politycy. Wtedy się na nich obrazi i nie będzie się pchał na następny taki szczyt. A my odetchniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Zalosni sa dziennikarze i bezkrytyczni forumowicze 16.10.08, 18:10 Ze sprawy, ktora prawie nie zauwazyla zagraniczna prasa robia horror. Wczoraj "FAZ" bardziej zajmowal sie zdemolowaniem pulpitu w Bialym Domu przez premiera Berlusconiego niz polska klotnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Zalosni sa dziennikarze i bezkrytyczni forumo 16.10.08, 19:24 adalberto3 napisał: > Ze sprawy, ktora prawie nie zauwazyla zagraniczna prasa robia horror. > Wczoraj "FAZ" bardziej zajmowal sie zdemolowaniem pulpitu w Bialym > Domu przez premiera Berlusconiego niz polska klotnia. Nie ma nic dziwnego w tym, ze prasa zachodnia nie zajmuje sie konflikten Tusk-Kaczynski. Tak samo nie zajmuje sie ona immunitetem Ziobry, Palikotem, raportem Pitery i tysiacem innych spraw. Ale dla na sa one wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Zalosni sa dziennikarze i bezkrytyczni forumo 16.10.08, 19:27 Za podgrzewany chodnik zapłacisz podatniku i zapłacisz za leczenie poparzonych stóp pomazańca bozego. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Zalosni sa dziennikarze i bezkrytyczni. 16.10.08, 20:06 Masz rację, nikt Kaczyńskiego nie zapyta jak wygląda u niego polityka ułaskawień. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: zalosny Lech "JA" Kaczynski 16.10.08, 20:01 skoro ten klamliwy niedojda "nie dobiegl" na rozmowy o gruzji to gdzie w palantowi lamac konstytucjekoncu byl ten pokurcz i po co tam polecial?nie trafilo to gowno do wlasciwej sali???wpycha sie na chama tam gdzie go nie chca!!co to za mul??gdziejest kres smiesznosci tego kurdupla?az taki posluszny braciszkowi-bo to przeciez ten drugi "geniusz polityki" nakazal mu takie postepowanie!!nie mam co do tego watpliwosci!!!!wolno temu palantowi lamac konstytucje!!??? Odpowiedz Link Zgłoś