ki-koo 11.11.08, 20:35 Niech się i Staniszkis wstydzi, że wybrzydzała na poziom, Rodowicz etc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:36 Rodowicz etc... właśnie, właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
ki-koo Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:36 Ja to mam szczęście - mieszkam nad Wisłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:38 ki-koo napisała: > Ja to mam szczęście - mieszkam nad Wisłą :) Rodowicz na takich koncertach nie zawodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ki-koo Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:42 Ooo, cieszę się, że i Tobie się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:46 ki-koo napisała: > Ooo, cieszę się, że i Tobie się podoba:) Rodowicz mi się podobała, reszta póki co jakaś smutna... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:48 taziuta napisał: > ki-koo napisała: > > > Ooo, cieszę się, że i Tobie się podoba:) > > Rodowicz mi się podobała, reszta póki co jakaś smutna... Poważna raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
ki-koo Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:52 Owszem poważna! Stosownie do sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:56 ki-koo napisała: > Owszem poważna! Stosownie do sytuacji! Ponura, raczej! Słyszysz ten rozmaryn?! :( Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 21:53 ki-koo napisała: > Owszem poważna! Stosownie do sytuacji! A pan prezydent powiedział, że ma być radośnie. Pewnie się znów obrazi, że go nie posłuchali. Odpowiedz Link Zgłoś
300_pisowskich_srebrnikow Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:48 Rzeczywiście jest wspaniały. Tylu pierwszoligowych polityków i głów państw światowych mocarstw zjechało, że aż mnie duma bierze. Kikut a powiedz mi jak nazywa się ten wspaniały artysta, który na samym początku odwalił z mównicy cudowne bogoojczyźniane mruczando i mlaskando, do tego a capella. Z muchy mi trochę przypomina słynnego toruńskiego artystę, piewcę pierestrojki Rosiewicza. Szkoda, że nagrał do tej pory tylko jeden kawałek, który "śpiewa" nieustannie od 3 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Santor też świetna! :) 11.11.08, 21:17 taziuta napisał: Irena Santor! Popatrzcie, ma swoje lata, a głos ciągle wspaniały! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ki-koo Re: Santor też świetna! :) 11.11.08, 21:19 Owszem:) Pierwsza Brygada! Moja ulubina! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Santor też świetna! :) 11.11.08, 21:20 ki-koo napisała: > Owszem:) > Pierwsza Brygada! Moja ulubina! OK., niezła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:54 ki-koo napisała: > Niech się i Staniszkis wstydzi, że wybrzydzała > na poziom, Rodowicz etc... jadzia bredzi, ona wstyd traciła kiedy stocznie w gdyni budowali Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 20:54 A "Małgośka" była? A może "Niech żyje bal"? Nawet Staniszkis do takiego poziomu się nie potrafi zniżyć, choć jest kaczolubem. P.S. Policzyć sztućce na koniec, bo może byc różnie w tym wykwintnym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ki-koo [...] 11.11.08, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zebatek Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 21:00 ki-koo napisała: > Niech się i Staniszkis wstydzi, że wybrzydzała > na poziom, Rodowicz etc... Rzeczywiście Rodowicz imponuje wagą i objętością. Za Gierka była szczuplejsza. Już na początek była fortepianowa karykatura hymnu. Na dzis wystarczy, idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 21:05 Myślę, że takiego koncertu nie powstydziłby się nawet festiwal pieśni żołnierskiej w Kołobrzegu. Nie prędko zapomną tę – pożal się Boże - ucztę muzyczną dyplomaci, zwłaszcza ci melomani. Odpowiedz Link Zgłoś
ki-koo Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 21:14 tobie się myli z zabawą w remizie strażackiej Odpowiedz Link Zgłoś
zebatek Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 21:18 ki-koo napisała: > tobie się myli z zabawą w remizie strażackiej Nic dziwnego, poziom ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Wspaniały Koncert!!! 11.11.08, 21:27 Brakuje Ałły Pugaczowej i Muslima Magomajewa. Odpowiedz Link Zgłoś