kecawa 23.12.08, 21:01 Tak od nowego roku więcej mam płacić za wino!Więcej zamierzają dobrać się i do akcyzy za benzynę/ zasmucony tuskowym plemieniem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:06 Przecież się skarżę i wielce dziękuję za odpowiedź.A tak serio wino winem lecz przymiarki do podniesienia akcyzy lekko mnie denerwują. kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:09 Daj spokój, Wacuś; Leśny Dzban obroni się sam! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:12 kecawa napisał: > Tak od nowego roku więcej mam płacić za wino Kaczyński Lech jesteś? Wiemy, że na alkohole idzie w Pałacu Prezydenckim dziennie 700 złotych. Jeżeli jednak 1% miałby więcej na akcyzę to zapłacisz jedynie 7 złotych dziennie więcej. 7 złotych! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:19 Nie zmienia to faktu,iż mnie od nowego roku będą okradać. od moich pieniędzy platfuski wara z przyjaznym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:21 kecawa napisał: > Nie zmienia to faktu,iż mnie od nowego roku będą okradać. > > od moich pieniędzy platfuski wara > > z przyjaznym kwa kwa kecaw Przecież te kwoty na Kancelarię i te codzienne 700zł na alkohol to z naszych. Kto ciebie okrada? Dostajesz to od nas! 700 złotych dziennie to za mało? Od nas, wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Bardziej jak kurduple siem dob=rali, że po 4,98 by 23.12.08, 21:17 kecawa napisał: > Tak od nowego roku więcej mam płacić za wino!Więcej zamierzają dobrać się i do > akcyzy za benzynę/ > > zasmucony tuskowym plemieniem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:18 To konsekwencja państwa solidarnego,ci których stac na alkohol i jeżdżenie samochodami,zamiast komunikacją masową,niech utrzymują tych biedniejszych.Czy nie o to chodziło(przepraszam)prezydentowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:20 To Słońce Peru uczyniło a nie prezydent.To Słońce Peru chce kombinować przy akcyzie na paliwo z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:22 To nie Pan Premier Donald Tusk ustala akcyzę na paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:26 Tak on wcale nie rządzi!Ba jego zapewne nie ma .Albo ciągle jest w tym Peru za 1 milion 6000 tys złoty serdecznosćoii kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:29 Teraz już wiem jaki jest stan twojego umysłu i wiedzy :-))Gratuluję.Pisz dalej,chętnie poczytam,to bardzo interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:32 Milo mi iż mnie doceniasz.Lepiej późno niż wcale! Lecz przyznasz, że podnoszenie akcyzy na wino jest jedynie preludium do akcyzy na paliwo z miłym kwa kwa kecaw zasmucony tym co mu czynią Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Żeby jeden wramach "taniego państwa" to drugi 23.12.08, 21:22 musi bulić Koniecznie z dźwiękiem pl.youtube.com/watch?v=hgDEjfx2JAI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Żeby jeden wramach "taniego państwa" to drugi 23.12.08, 21:27 zapijaczony-ryj napisał: > musi bulić > > Koniecznie z dźwiękiem > > pl.youtube.com/watch?v=hgDEjfx2JAI&feature=related Tam był tylko jeden Kaczyński? W 12 samochodach? W Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:35 Jak mogo cie okradac skoro ty jestes golodupiec? Placzesz ze twoja ukochana "arizona" zdrozeje o 3 grosze? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:38 Z arizony wyrosłem a ostatnio pijam misjonarza ( srebrna lub złota) -POlecam platfuskowi serdeczności kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:44 kecawa napisał: > Z arizony wyrosłem a ostatnio pijam misjonarza ( srebrna lub złota) -POlecam > platfuskowi > > serdeczności kecaw kaczysta I na to Pan Panie Lechu wydaje dziennie 700 złotych? Ile pan tego pija dziennie? No chyba, że potem pan butelki sprzedaje i na biedne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:46 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła- pije co chce i za swoje co mu naród zafundował.To nie to co Tusku z ową wycieczką do Peru 1 milion 600 tyś złotych z milym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:45 kecawa napisał: > Z arizony wyrosłem a ostatnio pijam misjonarza ( srebrna lub złota) -POlecam > platfuskowi > > serdeczności kecaw kaczysta Na "pralata" cie nie stac? Ja tam wole Chateau Gaudrelle. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:49 x2468 napisał: > Na "pralata" cie nie stac? > Ja tam wole Chateau Gaudrelle Jemu może o butelki chodzi? Za te 700 złotych to tych misjonarzy zamówi służba, że hoho! Butelek cały transporterek. Tylko opróźnić! Wieczorami się przebiera i z pałacu w torbach do punktu skupu wynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 21:51 Ciszę się że koledze wiedzie się ciut lepiej niż mnie serdeczności kecaw kaczysta zwolennik ściekania bogactwa i przestrzegania zasad moralnych Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 22:00 kecawa napisał: zwolennik ściekania bogactwa i przestrzegania zasad> moralnych To coś nowego. Tam w PiS teraz zmieniają srategię? Zasadą brak zasad na przestrzeganie zasad? Trzeba było dostać w zwieracze abyście do tego doszli? To już i kłamać codziennie nie będziecie, oddacie te trzy stówy? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 22:02 Musisz tylko nasladowadz wodzusia."Dal wam przyklad Napoleonka jak 300 zarabiac macie".Tylko sie nie dziw ze akcyze Tusk musi podnosic.Z czegos te 300 trzeba placic. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 22:04 x2468 napisał: > Musisz tylko nasladowadz wodzusia."Dal wam przyklad Napoleonka jak 300> zarabiac macie".Tylko sie nie dziw ze akcyze Tusk musi podnosic.Z> czegos te 300 trzeba placic. Z tych czystu to ile antybiotyków można kupić aby pootem Meleksami zaszaleć? Zasady moralne wprowadzacie? To za co te antybiotyki kupować będziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 22:15 images.artnet.com/artwork_images_181788_360072_sarah-lucas.jpg Prawdziwe buty prezesa lekko zniszczone w drodze do socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 22:33 x2468 napisał: > images.artnet.com/artwork_images_181788_360072_sarah-lucas.jpg > Prawdziwe buty prezesa lekko zniszczone w drodze do socjalizmu. Temu nie zapraszają go na wykłady na uczelniach USA - tak jak poprzednich expremierów. Tam niewyczyszczone buty nie mają żadnego usprawiedliwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POdstępnie mnie okradają 23.12.08, 22:46 Z okazji 2 rocznicy "preziowania,nasz "Sokolik Mongoli" ukazal swoje wnetrze: www.lacan.com/lucas2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś