marija.bar 28.12.08, 16:55 w drugi dzień świąt pochwalili z ambon Lecha Kaczyńskiego za finansowanie KUL z budżetu państwa a dzisiaj zmieszali PO z błotem za in vitro - brawo biskupi dzięki wam PiS powróci do władzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 16:57 Skad taki wniosek? Przeciez nawet Prezes boi sie poprzec biskupow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 17:32 Kościół nigdy nie zapomni Kaczyńskim sprawy Wielgusa. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 17:35 Swoją drogą, pięknie zdradzasz się kto ma faktycznie rządzić w Polsce. Czytaj, czarny kler. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 17:36 Finansowanie KUL w żaden sposób nie zależy od LK Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 17:45 Wyszedł z inicjatywą ustawodawczą, więc coś tam od niego zależało. Choć wiadomo, że bez głosów PO nic by z tego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 17:54 dziwny_gosc napisał: > Wyszedł z inicjatywą ustawodawczą W 1990? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 19:26 Nie, w 2007: miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,4791520.html Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 A już myślałam, że odpalił ze swojego budżetu 28.12.08, 21:00 dziwny_gosc napisał: > Wyszedł z inicjatywą ustawodawczą Phi! A ja myślałam, że bohatersko odpalił ze swojego (okrojonego?) budżetu na kancelarię... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Kosciol atakuje projekt o "in vitro" a nie PO 28.12.08, 17:40 marija.bar napisała: > w drugi dzień świąt pochwalili z ambon Lecha Kaczyńskiego za > finansowanie KUL z budżetu państwa a dzisiaj zmieszali PO z błotem > za in vitro - brawo biskupi dzięki wam PiS powróci do władzy! Warto odrozniac te dwie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A kościól niech 29.12.08, 09:51 się swoimi pedofilami lepiej zajmie. Obrzydliwa banda hipokrytów. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 20:05 Nie przejmuj się. Minie trzysta lub czterysta lat i Kościół sam będzie namawiał do in vitro. Z Galileuszem mniej więcej tyle im to zajęło. Natomiast do dziś jeszcze nie zdążyli się zdecydować, czy inkwizycja to była zbrodnia, czy słuszne działanie w obronie wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
never06 Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 28.12.08, 20:13 Podnieś rękę Boże Dziecię, błogosław Ojczyznę miłą W trudnych chwilach, w złej godzinie wspieraj jej siłę swą siłą By się zdrajcom nie zdawało, że zawładną Polską całą A Słowo Ciałem się stało i mieszkało między nami Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: już drugi raz w tym tygodniu Kościół atakuje 29.12.08, 09:30 To,jak ty to nazywasz,boze dziecie ,woli poblogoslawic bezboznych Niemcow lub Chinczykow od "Polakow-katolikow".Widac milszy panu bozkowi komunista od dewota. Odpowiedz Link Zgłoś