Dodaj do ulubionych

Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarne ...

IP: 195.145.80.* 05.11.03, 15:01
Sluchajac argumentow Leppera coraz bardziej lubie
homoseksualistow...
Obserwuj wątek
    • Gość: si BRAWO LEPPER>>>... IP: *.ne.client2.attbi.com 05.11.03, 15:02
    • Gość: p Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: 195.94.207.* 05.11.03, 15:02
    • Gość: si [...] IP: *.ne.client2.attbi.com 05.11.03, 15:03
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: xxx Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: 195.145.80.* 05.11.03, 17:04
        Gość portalu: si napisał(a):

> xxx wyjedz do Holandi tam lubia pedalow

Juz wyjechalem
    • Gość: Fazi Lepper ty kretynie IP: *.elektron.pk.edu.pl 05.11.03, 15:04
      i nieskończony debilu!
    • Gość: luk [...] IP: *.ne.client2.attbi.com 05.11.03, 15:08
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Andrzej Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: *.nll.se 05.11.03, 15:09
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> Sluchajac argumentow Leppera coraz bardziej lubie
      > homoseksualistow...
      --------------------
      A ja, coraz mniej SLD....
    • Gość: CS Co za wspaniala dyskusja IP: 194.255.20.* 05.11.03, 15:22
      Istna perla. Zachwycajacy poziom.
      To czego wymagac od politykow, w koncu to ludzie tacy jak wy ich
      wybrali spomiedzy ludzi takich jak wy.
      • Gość: podpalany Re: Co za wspaniala dyskusja IP: *.pologne / 172.22.10.* 05.11.03, 16:02
        Lepper na Komisarza!!!
        Takich nam potrzeba.
        Brawo skarpetki!
        Perpetum mobile!
    • Gość: m3e Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 16:33
      ale idiotą jesteś napewno....
    • Gość: a Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: 194.181.127.* 05.11.03, 16:40
      ale za to zlodziejem i strasznym burakiem
    • indris I tu Leppera popieram 05.11.03, 17:21
      I myślę, że popiera go "w tym temacie" większość Polaków. Co więcej, to co
      powiedział, z wyjątkiem oczywistego lapsusu na początku tekstu NIE jest
      sprzeczne z przygotowywaną przez SLD ustawą. Bo owa ustawa NIE nadaje związkom
      homoseksualnym nazwy małżeństwa ani jego wszystkich uprawnień, np. prawa do
      adopcji.
      A pedałów nie lubię, no i co z tego ? Nie wszyscy wszystko lubią. Boksu też nie
      lubię i koszykówki. Jestem za tolerancją, ale tolerancja nie musi oznaczać
      przymusowej sympatii.
    • Gość: Janek Komisarze UNII noszą takie same krawaty jak Lepper IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 17:37
      Pokazywali w TVP.
    • Gość: les Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: *.atl.client2.attbi.com 05.11.03, 17:45
      leper ma racje to stara metoda sojuszu lewych dochodow wyciagac
      asa z rekawa t.j. tematy zastepcze. jest jeszcze spora grupa
      ludzi nabierajacych sie na ten numer.
      • Gość: SLD-UPek Tow Lepper jest już w Europie! IP: 195.205.230.* 05.11.03, 18:05
        Tam nikt nie robi tajemnicy ze swoich seksualnych ukierunkowań.
      • Gość: do Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.11.03, 18:11
        Hm, nigdy bym nie przypuszczala, ze bede sie utozsamiac sie z kims takim jak
        Lepper, ale w te jednej kwestii nie sposob nie przyznac mu racji. Abstrahujac
        od wypowiedzi o czarnych skarptkach (w koncu prosty rolnik to jest) w pelni
        popieram. Nie wiem jak sobie wyobrazaic, ze dziecko ma dwoch tatusiow, z
        ktorych jeden odgrywa mamusie(???)...Na marginesie tak samo nie podoba mi sie
        to w momencie kiedy dziecko wychowywane jest przez dwie lesby, a tym jak
        wiadomo duzo prosciej sie o dziecko postarac. Sorry, ale to chore, w tej
        kwestii pozostaje "konserwatywna".
        • Gość: atman Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.11.03, 18:36
          Gość portalu: do napisał(a):
          Nie wiem jak sobie wyobrazaic, ze dziecko ma dwoch tatusiow, z
          > ktorych jeden odgrywa mamusie(???)...Na marginesie tak samo nie podoba mi sie
          > to w momencie kiedy dziecko wychowywane jest przez dwie lesby, a tym jak
          > wiadomo duzo prosciej sie o dziecko postarac. Sorry, ale to chore, w tej
          > kwestii pozostaje "konserwatywna
          Możesz być nawet maoistowską anarchistką z odchyleniem prawicowym wystarczy
          żebyś była tolerancyjna tj. byś nie chcała ingerowć w to jak dwoje dorosłych
          ludzi chce sobie ułożyć życie. Ponadto ile razy trzeba przypominać, że w
          projekcie Szyszkowskiej nie ma mowy o adopcji dzieci przez pary homoseksualne -
          aby dodarło.
          • Gość: do Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.11.03, 19:15
            > Możesz być nawet maoistowską anarchistką z odchyleniem prawicowym wystarczy
            > żebyś była tolerancyjna tj. byś nie chcała ingerowć w to jak dwoje dorosłych
            > ludzi chce sobie ułożyć życie.

Bardzo pieknie powiedziane "Możesz być nawet maoistowską anarchistką z
            odchyleniem prawicowym" brak slow nad ta nowomowa. JA nie ingeruje w zaden
            sposb w zycie dwojga doroslach ludzi, poza tym w momencie kiedy taka para ma
            dziecko/dzieci nie jest to juz "dwoje doroslych ludzi", tak by przynajmniej
            wynikalo z zasad matematyki...Ciekwa tez jestem czy prowadzono juz badania nad
            rozwojem takich dzieci, a moze szanowny pan dokonal podobnego doswiadczenia
            badz tez czuje sie przeszkodzony ze wzgledu na swoje preferencje i stad tez ten
            agresywny ton i atak na moj rzekomy brak tolerancji. (na marginesie, tolerancja
            to tez chyba szacunek dla zdania innych????)

> Ponadto ile razy trzeba przypominać, że w
            > projekcie Szyszkowskiej nie ma mowy o adopcji dzieci przez pary
            homoseksualne -
            > aby dodarło.

A slyszal szanowny pan o nowelizacjach, poprawkach do ustawy itp.
            " aby dodarlo"??? co takiego prosze? w jezyku polskim jesli chodzi o to
            wyraznie mowimy "zrozumiec" i wydawalo mi sie, ze nie potrzeba do tego wyzszego
            wyksztalcenia...

• Gość: Janek Mam pytanie. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 18:26
      Czy w krajach cywilizowanych dopuszczalny jest wspólny związek małżeński
      trzech homoseksualistów ?
    • qndzia Lepper ma skarpety czerwoną i białą 05.11.03, 19:49
      Lepper ma krawat w biało - czerwone paski. Ma też jedną skarpetę
      białą a drugą czerwoną. A posłanka Begger w skarpetach nie
      chodzi ma za to figlarne, takie qrwikowate pończochy - jedną
      białą a drugą czerwoną. I posłanka Begger też nie jest
      homosexualistką lub lesbą (jak kto woli).
      Na wsiach to w ogóle nie ma homosexualistów ani lesb ani
      pedałów. Zdarzają się tylko czasem zoofile, ale ci nie chodzą w
      żadnych skarpetach tylko w gumofilcach:-)
      • Gość: kakadupapuga Re: Lepper ma skarpety czerwoną i białą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 01:31
        Qndziu, czy aby niczego nie pokręciłaś? Lepper dziś ma czarne skarpetki, a
        jakie one były, gdy je założył przed kilku laty - tego nie pamietają najstarsi
        sąsiedzi. Może były białe, może czerwone, a może (jak piszesz) nie od pary -
        białoczerwone. Co do Renatki B. - osoby zorientowane, acz niedyskretne,
        rozpowiadają, że kiedy nachodzi ją chęć odchudzenia się na owsianej diecie -
        zdejmuje stringi i wdziewa rajcowne kabaretki. .Wątpię, żeby w barwach
        narodowych. To by sie kojarzyło ze szlabanem. Jak ichnie organizacyjne krawaty
        czyli tzw "zwisy męskie". I po owsie! Co do poruszonej przez Ciebie sprawy
        orientacji seksualnych na wsi - to były jakieś żarty, że tu i ówdzie sołtysi
        zabraniaja jazdy na rowerze, bo ponoć pedały AIDS roznoszą. (Ojejku, użyłem
        zabronionego słowa "pedał" - będę potępiony przez komisję etyki na necie.) A,
        tak między nami - to jesteś pewna, że "Samopomoc Chłopska", albo "Dom Chłopa"
        nie są nazwy klubów gejowskich? Zaś "Koła Gospodyń Wiejskich" - ich
        feministycznych odpowiedników? W kwestii zoofilii się nie wypowiadam, ale
        dopiero teraz - dzieki Tobie - rozumiem, czemu PSL i Samoobrona były przeciwne
        rygorystycznej ustawie o ochronie zwierząt. Choć nie pamietam, czy było tam
        coś o molestowaniu?
        • qndzia Re: Lepper ma skarpety czerwoną i białą 06.11.03, 12:26
          Kakadupapugo i w twoją wypowiedź wkradły się pewne nieścisłości.
          Fucktycznie "Samopomoc Chłopska" i "Dom Chłopa" jak i parę innych organizacji
          (np. "Światowy Związek Kujawiaków i Spodni Pasiaków" lub "Hej, Juchasi, Hej, Na
          Hali Siedzi Giej") to organizacje działające "pod przykrywką". Tu masz rację.
          natomiast jeśli chodzi o "Koło Gospody Wiejskiej" to nie jest ich feministyczny
          odpowiednik, sic!!!
          W różnych "Kołach Gospody Wiejskiej" bywałam ze znajomymi. Zawsze siedziały tam
          same chłopy. Na kobiety (poza barmanką) patrzali się zawsze jak na intruza, jak
          na obraz czekającej w domu żony.
          Jednym słowem "Klub Gospody Wiejskiej" to też jest klub gejowski.
          Pozdrawiam.
          Q
    • Gość: tempus Ludzie, więcej myślcie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 00:03
      Wiele wypowiedzi w tym temacie napiętnowanych jest uprzedzeniami. To nie
      świadczy dobrze o autorach tych postów. Jeżeli ludzie dorośli, świadomi
      konsekwencji swojego postępowania, żyją ze sobą to dlaczego nie mają mieć
      podobnych praw jak małżeństwa osób odmiennych płci? Przecież to ich sprawa,
      nie nasza!!! A co do do ewentualnej adopcji dzieci, nie jestem pewien co
      myśleć o tym. Ale tysiące nieszczęśliwych, niekochanych dzieci w domach
      dziecka czeka na rodziny...
    • Gość: Martinek Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn IP: 81.168.28.* 09.11.03, 19:15
      Szmatlawy blazen.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Lepper: nie jestem homoseksualistą, mam czarn 09.11.03, 19:31
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> Sluchajac argumentow Leppera coraz bardziej lubie
      > homoseksualistow...

- no to spauj manatki kup se bilet do Amsterdamu i wszystkiego dobrego na
      nowej drodze zycia a jak by ci się znudziło życie w pedalstwie to zawsze możesz
      zawitać do pewnego holenderskiego profesora który z powodzeniem leczy ludzi z
      pedalstwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka