stokrotka1971 09.03.09, 11:29 W imieniu Agaty dziękuję za wszystko ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:44 szkoda że w tak wielu z nas nie mieści się zwyczajna "miłość bliźniego", wnioskuję to po błyskawicznym znikaniu postów o śmierci Andrzeja Samsona. ciekawi mnie po co im wszystkim te lekcje religii skoro całym swym postępowaniem zaprzeczają temu czego nauczał Jezus Chrystus. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong [*] I ja zapalę mu świeczkę. 09.03.09, 11:45 Mimo, że to niepoprawne politycznie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=92425363 Odpowiedz Link Zgłoś
salon_optyczny Re: [*] I ja zapalę mu świeczkę. 09.03.09, 11:49 Odemnie tez swieczka dla tego czlowieka A to ze posty znikaja i sa przerzucane w dziwne miejsca swiadczy o tym jak bardzo zaklamani ludzie zyja obok nas... pseudo katolicy gdybym mogł was utłuc... ale nie... nikt sie nie podpisze imieniem i nazwiskiem pod swoim osądem. tchorze i tyle zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: [*] I ja zapalę mu świeczkę. 09.03.09, 12:03 ja bym się podpisała, ale niestety mój nick nie jest tożsamy z moim nazwiskiem, a nie chce mi się zakładać nowego konta, by ci cokolwiek udowodnić. Ten pan sam sobie zapracował na infamię. Odpowiedz Link Zgłoś
bufka23 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:46 Nie wiem, czy był winny, został skazany, nie żyje. Myślę sobie tylko, że życzę wszystkim, żeby żyli tak, żeby mieli taką siostrę, taki dom gdzie mogą się schronić gdy cały świat jest wrogi i nienawistny. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:48 bufka23 napisała: > Nie wiem, czy był winny, został skazany, nie żyje. Myślę sobie tylko, że życzę > wszystkim, żeby żyli tak, żeby mieli taką siostrę, taki dom gdzie mogą się > schronić gdy cały świat jest wrogi i nienawistny. A ja życzę wszystkim, żeby żyli tak, żeby nikogo tak strasznie nie skrzywdzili, żeby ich cały świat miał powód znienawidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 18:49 A ja nie mam sympatii ani swieczki dla takiego wykolejonego,pedofila. Niestety fotografie udowadniaja jakie swinstwa on z dziecmi robil. Jak to mozna usprawiedliwic?? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 19:06 pare.slow napisał: > Niestety fotografie udowadniaja jakie > swinstwa on z dziecmi robil. Jak to mozna usprawiedliwic?? Jak rozumiem widziałeś zarówno zdjęcia jak też i materiał dowodowy? Jeśli nie to podobne twierdzenia sa nieuprawnione. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 21:00 pare.slow napisał: > A ja nie mam sympatii ani swieczki dla takiego > wykolejonego,pedofila. Niestety fotografie udowadniaja jakie > swinstwa on z dziecmi robil. Jak to mozna usprawiedliwic?? Jak widać można. Zwłaszcza jeśli pedofil Samson krzywdził cudze dzieci. Bo jestem pewna, że każdy z jego tu obrońców, gdyby Samson zrobił z ich dzieckiem to co z tamtymi, nie byliby tacy skłonni do obrony dewianta. Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna Re: żeby cały świat miał powód 09.03.09, 19:09 A ja życzę - niektórym - mniej pychy (która każe im wypowiadać się w imieniu "całego świata") Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:48 Jak pech to pech. Cały show mu Religa zabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:49 :((( aż nie wiem co napisać :( I juz nie zdążę... Zniszczyli człowieka :( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:50 i plują na Niego po śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 18:53 stokrotka1971 napisała: > i plują na Niego po śmierci... Ty, stokrotka masz dzieci albo planujesz miec? Bo zes taka wyrozumiala dla pedofilow! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:56 agusiaki napisała: > :((( aż nie wiem co napisać :( > > I juz nie zdążę... > > Zniszczyli człowieka :( Kto go zniszczył? Te dzieci, którym wsadzał wibratory a one, niewdzięczne, naskarżyły? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 12:02 Kobieto naprawdę nie odzywaj się, skoro nie masz pojęcia o sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 19:05 kataryna.kataryna napisała: > > Kto go zniszczył? Te dzieci, którym wsadzał wibratory a one, niewdzięczne, > naskarżyły? > Jak rozumiem rozmawiałaś osobiście z tymi dziećmi lub przynajmniej czytałas protokołu z rozmów z nimi? Czy tak? > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Tfuj!!! 09.03.09, 11:58 www.tvn24.pl/12690,1588886,0,1,wymyslil--ze-bedziemy-bawic-sie-w-myszke,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:59 jak rozumiem jesteś praktykującym katolikiem, współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
75marek Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 11:59 No widzisz? Nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 12:03 rozumiem więcej niż myślisz, wasza wiara uczy głównie nienawiści. czy z taką samą oceną wystąpisz piętnując księdza pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 12:05 ja tak. Pismo mówi o tych, co zgarszają maluczkich, że lepiej by im było kamień młyński do szyi przytroczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
75marek ?? Jaka wiara, co ty bredzisz? 09.03.09, 12:07 Czyżbyś myślała w sposób zero-jedynkowy (szydzi z Samsona = praktykujący katolik)? Katolikiem nie jestem ale zapytam z ciekawości: co powinien zrobić 'praktykujący katolik' w takiej sytuacji, twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Żyć tak, by nie krzywdzić 09.03.09, 12:02 Ulga dla ofiar. Choć być może niektóre z nich są jeszcze zbyt małe, by pojąć, że nimi są. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Żyć tak, by nie krzywdzić 09.03.09, 12:23 A jak ktoś nie pojmie to mu się wmówi... Odpowiedz Link Zgłoś
bartol_k Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 12:07 Odszedł jeden z najważniejszych głosów polskiej psychoterapi rodzinnej. Szkoda, że tak wielki człowiek odchodzi w atmosferze zaszczucia. Mam tylko nadzieję, że w mediach jego osoba będzie uhonorowana przynajmniej w tym samym stopniu co Z. Religi. Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos Świeczka dla Andrzeja [*] 09.03.09, 12:06 Zrobił dużo dobrego. O tym też trzeba pamiętać. Był niekonwencjonalny, bo musiał pomagać niekonwencjonalnym ludziom. Zbyt wcześnie przesądzono o jego winie (ludzie-potwory z brukowców!) i zaszczuwano z satysfakcją, że można utopić kolejny autorytet. Zabili go dziennikarze brukowców. Może potrzebował pomocy, a nie napaści. Ale w tym kraju ludzie chcą krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:09 Jak łatwo przychodzi obrona pedofila. Co za czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:13 czy tak samo żarliwie bronisz ofiary księży pedofili, czy też w tym wypadku będziesz bronił oprawców Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:19 O czym ty bredzisz, kobieto? Twój chory antyklerykalizm nie pozwala ci na przywołanie ani odrobiny rozsądku, ani śladowej przyzwoitości. Ponadto nie jest to na temat. Swoimi wpisami źle pracujesz na swą reputację. Napisz coś o ofiarach Samsona, choć może z twojej perspektywy to tylko on jest jedyną ofiarą. Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:23 O jakich ofiarach? Znasz jakąś? Potrafisz wymienić z imienia i nazwiska czy tylko tyle wiesz co z prasy i tv usłyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:58 stokrotka1971 napisała: > O jakich ofiarach? Znasz jakąś? Potrafisz wymienić z imienia > i nazwiska czy tylko tyle wiesz co z prasy i tv usłyszałeś? Sfalszowali, a twoj pedofil swintym powinien zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 19:03 stokrotka1971 napisała: > O jakich ofiarach? Znasz jakąś? Potrafisz wymienić z imienia > i nazwiska czy tylko tyle wiesz co z prasy i tv usłyszałeś?" WG MNIE STOKROTKA FO FACET PEDOFIL! PRZYZNAJ SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:27 nie, źle mnie zrozumiałeś. jeżeli był winny to został osądzony i ukarany. ale po śmierci człowieka możemy jedynie zamilknąć choćby dlatego że on sam już nie może się bronić. dziś nie piętnujesz już sprawcy tylko jego rodzinę. księża mają łatwiej bo przynajmniej oficjalnie nie mają rodziny. a o moją reputację się nie obawiaj, żyję bardziej etycznie niż ci co całe dnie w kościołach krzyżem leżą, pierwszy przykład z brzegu pan Mirosław O. ponoć taki wielki katolik a w czasie postu orżnął się jak świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:33 Problem leży w tym (chociaż nie tylko) że NIE został osądzony i ukarany. Spędził 3 lata w więzieniu czekając na wyrok...Bałam się, że tego nie przeżyje :( Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:59 agusiaki napisała: > Problem leży w tym (chociaż nie tylko) że NIE został osądzony i > ukarany. Spędził 3 lata w więzieniu czekając na wyrok... Jak już wiedzy zabrakło i rozum postradałaś, to spróbuj choć zachować resztkę przyzwoitości. Wyrok - 8 lat. Sąd uznał winę Samsona we wszystkich postawionych zarzutach. Uchylony z powodów formalnych. Śledztwo - nowe okoliczności, nowe ofiary. Grozi wyrok 10 lat pozbawienia wolności. Bałam się, > że tego nie przeżyje :( Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 14:46 Nie postradałam rozumu - myślę bardzo logicznie w przeciwieństwie do niektórych wypowiadajacych sie tutaj i nie tylko tutaj. Jestem pewna, że Andrzej Samson był niewinny. Zgubiła go nadmierna pewność siebie i naiwność. Ale za to nie karze się śmiercią ani nawet 10 latami więzenia. Jeśli masz dziecko zrob eksperyment - kup w sexszopie zółty albo rózowy wibrator i pokaz go dziecku 4ro letniemu. Jeśli będzie wiedziało, że to wibrator i do czego służy to gratuluję. Wyrok zdaje się nie jest prawomocny. Więc NADAL czekał na wyrok. Bo z całej masy 'ofiar' i biednych gwałconych dzieci ledwo udało się ustalic dwie to to bardzo wątpliwe. Kim sa te domniemane ofiary spróbuj dowiedzieć sie sam... To raz. Dwa - do sądu idzie się po wyrok, rzadko kiedy po sparwiedliwość. Dla mnie wspaniały człowiek, niezwykły talent został zniszczony. I dzisiaj nic mu już nie pomoże. A Ty sobie wierz, że faktycznie skrzywdził jakieś dziecko. P.S. Jak sie dobrze rozejrzysz to znajdziesz drugie dno tej sprawy. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 19:09 agusiaki napisała: > Nie postradałam rozumu - myślę bardzo logicznie w przeciwieństwie > do niektórych wypowiadajacych sie tutaj i nie tylko tutaj. Jestem > pewna, że Andrzej Samson był niewinny. Zgubiła go nadmierna pewność > siebie i naiwność. Ale za to nie karze się śmiercią ani nawet 10 > latami więzenia." Uwazaj augusiak, zeby i Ciebie nie spotkala taka "krzywda" jak Samsona, jak bedziesz dzieciom pokazywala wibratory z Sexshopu!! > > Jeśli masz dziecko zrob eksperyment - kup w sexszopie zółty albo > rózowy wibrator i pokaz go dziecku 4ro letniemu. Jeśli będzie > wiedziało, że to wibrator i do czego służy to gratuluję. > Wyrok zdaje się nie jest prawomocny. Więc NADAL czekał na wyrok. Bo > z całej masy 'ofiar' i biednych gwałconych dzieci ledwo udało się > ustalic dwie to to bardzo wątpliwe. Kim sa te domniemane ofiary > spróbuj dowiedzieć sie sam... > To raz. > Dwa - do sądu idzie się po wyrok, rzadko kiedy po sparwiedliwość. > > Dla mnie wspaniały człowiek, niezwykły talent został zniszczony. I > dzisiaj nic mu już nie pomoże. A Ty sobie wierz, że faktycznie > skrzywdził jakieś dziecko. > > P.S. Jak sie dobrze rozejrzysz to znajdziesz drugie dno tej sprawy. > > EOT" Uwazaj augusiak, zeby i Ciebie nie spotkala taka "krzywda" jak Samsona, jak bedziesz dzieciom pokazywala wibratory z Sexshopu!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Jakże trudno stanąć w obronie ofiar 09.03.09, 12:46 inna57 napisała: ale p > o > śmierci człowieka możemy jedynie zamilknąć To zamilknij wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tokida Żałosne media. 09.03.09, 12:33 Zaszczuli faceta, dorpowadzili go do śmierci - wybitnego specjalistę, nie mniej wybitnego w dziedzinie psychoterapii niż Religa w kardiologii. Wobec śmierci wszyscy jesteśmy równi parszywe medialne hieny i informacja o Samsonie zmarłym o 10 rano i Relidze zmarłym 6 godzin później powinna pojawić się w głównych dziennikach 8 marca. Tymczasem o Samsonie nie było nawet w zmianki w TVNowych "Faktach", a przecież to ścierwa z Wiertniczej karmiły się pedofilskimi sensacyjkami z Samsonem w roli głównej. Fakt Samson zrobił coś bardzo złego, zbłądził, później nie potrzebnie zgrywał hardość, myślę, że bardziej zgubiła go pewność siebie niż perwersja, tak czy owak nie mamy prawa odbierać mu jego wcześniejszego dorobku. Pomógł bardzo wielu ludziom. Za swoje grzechy poniósł najwyższą karę - infamię, ruinę życia zawodowego i osobistego, a teraz nawet życie. Niejedn myśli sobie pewnie, ze szkoda, ze nie ma średniowiecza bo pewnie motłoch chętnie rozwłóczyłby psami ciało "wstrętnego pedofila". Byłoby piękne widowisko - w sam raz do "Szymon Majewski Show". Dla mnie Andrzej Samson to ofiara bezprecedensowej nagonki, człowiek ukarany niewspółmiernie do swoich przewin. De facto Wy dziennikarze macie na rękach jego krew, a przypominam, że póki co za pedofilię, a może lepiej uszczegółowić, za oglądanie na zdjeciach nagich dzieci nie ma jeszcze kary śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Żałosne media. 09.03.09, 16:11 lepiej mieć jego krew na rękach niż ... i tak się obeszli łagodnie ze zboczuchem, który bezczelnie wykorzystywał swoje stanowisko tarmoszenia się kosztem dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Świeczka dla Andrzeja [*] 09.03.09, 19:01 Logophilus, pomocy to beda potrzebowac dzieci, ktore on poddawal "terapii" ! Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 12:16 najlepiej założyć kontrowersyjny wątek na znanym z chamstwa forum. stokrotka1971 napisała: > W imieniu Agaty dziękuję za wszystko > ['] Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 12:31 Tendencyjny artykuł ze źródła informacji o poziomie rzetelności brukowca. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 12:35 stokrotka1971 napisała: > Tendencyjny artykuł ze źródła informacji o poziomie rzetelności > brukowca. Podaj jakies dowodu mowiace o tym, ze ten artykul jest tendencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 12:37 Ten program sam w sobie delikatnie mówiąc jest mało poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 12:38 stokrotka1971 napisała: > Tendencyjny artykuł ze źródła informacji o poziomie rzetelności > brukowca. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 12:40 A o presji społecznej i medialnej słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 12:42 stokrotka1971 napisała: > A o presji społecznej i medialnej słyszałaś? :))))))))))))) Idz sie utop. Szkoda, ze Samson na twoje dzieci "presji" nie wywarl. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 12:42 stokrotka1971 napisała: > A o presji społecznej i medialnej słyszałaś? Presja społeczna powiadasz... napisz więc coś w obronie Łyżwińskiego, plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 12:52 stokrotka1971 napisała: > A o presji społecznej i medialnej słyszałaś? Jasne, presja medialna sprawiła, że dzieci zaczęły opowiadać jak je "leczył" wibratorami a rodzice wyłącznie ze względu na medialną presję zgodzili się na udział swoich dzieci w wyjątkowo bolesnym procesie. A Samson był dobry i niewinny, wszystko to spisek dzieciaków i ich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 13:02 Niewykluczone. Media lubią wywierać presję. Np. GW wywierała presję na Agatę by dokonała aborcji. A ty to odkryłaś na jej blogu, do którego link możesz w każdej chwili podać. Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 16:15 no jasne, pewnie go prowokowały. tym, ze mają dwie nogi dwie ręce usta no i oczywiście DUPĘ.. to co zrobił było obrzydliwe i nic go nie nobilituje Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Sąd i prokurator też tendencyjni? 09.03.09, 19:16 a-siek napisała: > stokrotka1971 napisała: > > > Tendencyjny artykuł ze źródła informacji o poziomie rzetelności > > brukowca. Ha ha , tak jest, pytanie wlasciwe. Niektorych nie przekonasz, wiec najlepiej zignorowac. > > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Był człowiekiem tylko złym 09.03.09, 12:37 założenie tego wynika wprost z faktu, że Andrzej Samson był wielką pomyłką Agory i kolejnym ich "autorytetem", który okazał się kompromitacją . Niestety zamiast przyznać się do błedu, są gotowi postawić pedofilowi pomnik a zabawy, o których jest napisane w linkowanym przez Ciebie artykule, nazywać "niekonwencjonalnymi metodami" którymi zrobił wiele dobrego. Jakiś młotek w tym wątku mniej więcej tak to napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1971 Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 12:39 pies_na_czarnych napisała: > To co ci ludzie opowiadaja dla ciebie jest klamstwem. Dlaczego? > Tez jestes pedofilem. Jeżeli ktoś nie zgadza się z jedynie słuszną teorią to jest oczywiście żydem, pedofilem, masonem. Koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 13:29 te niuanse - wsadzał czy nie wsadzał? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 13:34 stokrotka1971 napisała: > Jeżeli ktoś nie zgadza się z jedynie słuszną teorią to jest > oczywiście żydem, pedofilem, masonem. Koniec dyskusji. JAk rozumiem alternatywna słuszna teoria by stokrotka brzmi: czynienie dobra niekonwencjonalnymi metodami polegającymi na wkłądaniu rąk do majtek kilkuletnich dzieci. A jeśli ktoś sie z tym nie zgadza to jest podłym moherem. Odpowiedz Link Zgłoś
dankimarkowskiejcurka Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 13:53 Nasłuchało się społeczeństwo mrożących krew w żyłach historii o zboczeńcach i teraz mamy skutek w postaci postów takich jak powyższy. Ciekawe co z relacjami osób, którym ten człowiek pomógł? Czyżby były zbyt niepoprawne politycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 14:26 dankimarkowskiejcurka napisała: > Nasłuchało się społeczeństwo mrożących krew w żyłach historii > o zboczeńcach i teraz mamy skutek w postaci postów takich jak > powyższy. Ciekawe co z relacjami osób, którym ten człowiek pomógł? > Czyżby były zbyt niepoprawne politycznie? Ksiądz z Tylawy też na pewno komuś kiedyś pomógł. Czy to go rozgrzesza z tego co robił dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko zdumiewające.co z podstawowymi zasadami się stało? 09.03.09, 14:37 Zdumiewające jest to masowe społeczne przyzwolenie na korupcję, złodziejstwo, wszelkie zboczenia etc... No ale skoro szeroko propagowane jest hasło <róbta co chceta> no to robią... Odpowiedz Link Zgłoś
dankimarkowskiejcurka Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 14:51 Porównywanie tych dwóch spraw jest niedorzeczne. Zasługi Andrzeja Samsona dla nauki są niezaprzeczalne a media wraz z odbiorcami inteligentnych inaczej programów takich jak "uwaga" mogą być dumne ze swojego wkładu w taki a nie inny koniec człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza-0 Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 15:06 Nie powinno się zle mówić po śmierci człowieka... Ale ten pan nie zasługuje na żaden szacunek po tym, kim się okazał. Wykształcony i wydawałoby się że mądry człowiek, a tak naprawdę to zboczeniec i łajdak. I nadal udzielałby się w tej swojej profesji, robił za wielki autorytet, a tak naprawdę to on wymagał pomocy psychoterapeuty. Zakłamany, podły, chory i bezczelny, a takich ludzi nie należy bronić ale czuć do nich obrzydzenie. Nikt mnie nie przekona do jego wielkości bo zacni ludzie tak nie kończą swojej kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 16:07 dankimarkowskiejcurka napisała: >Zasługi Andrzeja Samsona dla nauki są niezaprzeczalne To go akurat dodatkowo obciąża. Doskonale sobie zdawał sprawę jak bardzo krzywdzi te dzieci i jakie spustoszenie w ich psychice zostawia. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 10.03.09, 08:53 dankimarkowskiejcurka napisała: > Zasługi Andrzeja > Samsona dla nauki są niezaprzeczalne A wymień kilka z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 16:27 no własnie. komu on pomógł? ludziom, którzy sami sobie nie potrafią ze sobą radzić? też mi autorytety. stado (...) Odpowiedz Link Zgłoś
dankimarkowskiejcurka Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 15:04 1. Znam osobiście taką osobę 2. Odsyłam do biblioteki lub np. google Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 16:38 migasz się, nic nie wiesz o zasługach! Ksiązki prawie każdy trochę gr. pisze, papier jest cierpliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Aby uczcić w ciszy śmierć człowieka 09.03.09, 17:36 coś nie ma tych zasług??? Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Wyjaśnijmy sprawę zasług, to one (?) 09.03.09, 19:28 Andrzej Samson (ur. 11 sierpnia 1947 w Smugach, zm. 8 marca 2009 w Częstochowie[1]) - polski psycholog, psychoterapeuta, zajmujący się terapią rodzin i dzieci. W 1970 roku ukończył Wydział Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego. Jeden z pionierów polskiej psychoterapii, którą zajmował się od początku lat siedemdziesiątych. Wypracował wiele własnych, niekonwencjonalnych metod terapeutycznych, z których część przynosiła spektakularne rezultaty[potrzebne źródło]. Autor poczytnych książek, popularyzujących psychologię, publikował swoje felietony w popularnonaukowym czasopiśmie "Charaktery". W latach 1970 był psychoterapeutą na letnich obozach organizowanych przez Poradnię Zdrowia Psychicznego przez Joannę Flatau dla studentów w Warszawie. W tym czasie był związany z Kazimierzem Jankowskim, psychiatrą propagującym psychiatrię humanistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: mógł odbyć jeszcze wiele niekonwencjonalnych 09.03.09, 16:41 badań o metodach stosowania technik wibracyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 16:27 poplakalam sie:-( jeden wielki zal... Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 19:06 A mnie jest cholernie żal tego nieszczęśnika ... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
femalespirit Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 19:11 Niech mu Bog wybaczy, jesli jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza-0 Re: Świeczka dla Andrzeja 09.03.09, 20:53 Bóg mu wybaczy bo jest miłosierny ale... rodzice tych dzieci, które "leczył" psycholog napewno nie! Stary dziad nie zdawał sobie sprawy (?) jak kaleczy psychikę podopiecznych... i to jest niewybaczalne ani niewytłumaczalne. Kto staje w jego obronie to tak jakby dawał przyzwolenie na takie niegodziwe postępki. Odpowiedz Link Zgłoś