Gość: Marian IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.03, 12:48 co moze sobie wyobrazić życzy prze. marian pisz czesciej bo ładnie to robisz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.basia Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 25.11.03, 12:51 Gość portalu: Marian napisał(a): > co moze sobie wyobrazić życzy prze. marian > pisz czesciej bo ładnie to robisz! Przyłączam się!!! Z całego serca wszystkiego najlepszego no i wracaj do nas, bo się nam ckni:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 25.11.03, 13:36 Ja również przyłączam się do życzeń ;-) wszystkiego co najlepsze i dalszych ciekawych dyskusji na forum :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona-iwona Kiedy Iwony jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 10:35 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/397.htm Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 25.11.03, 14:22 My tu ciągle Kwaśny Miller Rywinada A dziś przecież dzień 25 listopada Życzenia załączam też i ja dla dziewczyny Forum Pierwszej Damy- Kataryny Wszystkiego najlepszego @:-) Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 25.11.03, 14:46 To może jeszcze ja... rzadko udzielam się na tym forum, lecz zawsze z przyjemnością czytam wypowiedzi solenizantki... Kataryno, wszystkiego najlepszego ;) Pozdrówka, Katarzyna (też solenizantka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk podwójne imię, podwójne życzenia 25.11.03, 15:17 a nawet potrójne: Geremek na Kwacha Michnik na Milera Kataryna na Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie z przyjemnoscia sie dolaczam do zyczen 25.11.03, 15:25 w takiej oto formie. mam nadzieje ze fani przybory i wasowskiego mi wybacza... kasiu, zaloguj sie już wiosna podrosła i bzami tchnie kasiu, kasiu, kasiu zaloguj się bez rosy po nocy i listek schnie kasiu, zaloguj sie zawsze sama, taka dama, wielbicieli cala gama zamorski maciej m. juz utracil sen jak pąki macieja jagody dwie kasiu, zaloguj się już lato swym kwiatom motylki śle kasiu, kasiu, kasiu zaloguj się spójrz drżące na łące sylwetki te kasiu, no gdzie ty gdzie zawsze sama, taka dama, wielbicieli cala gama w przystojnym goniacym p. wrze dla ciebie krew pielka na oślep brać każda chce, kasiu, zaloguj się już jesień łzy niesie witkowi b. kasiu, kasiu, kasiu z witoldem źle już zima się ima wzorków na szkle kasiu, zaloguj się no a ty, czyżbys ty, zyla tylko tym i wdzięk masz i talent tez, do prawdy strasznej przesz do twarzy ci pisac o lwie wiec kasiu - czekamy cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ ZAWSZE SAMA,WIELKA DAMA,WIELBICIELI CALA GAMA IP: *.ny325.east.verizon.net 25.11.03, 15:45 Ja te dolaczam sie do zyczen imieninowych,a nawet chcialem w watku "TYLKO SZCERZE KATARYNA" poswiecic tej uroczestosci wiecej czasu,ale jakos nie moge go otworzyc. Ja na niego klik,a on znikl. Tylko Ty nam nie znikaj na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katar(z)yna? A skąd Wy wszyscy wiecie, że Ona Katarzyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 16:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ SAMA MOWILA,ZE MA ZONE I TROJE DZIECI NA UTRZYMANI IP: *.ny325.east.verizon.net 25.11.03, 16:25 A to kataryna.kataryna to tylko sciema dla nieudacznikow forumowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: A skąd Wy wszyscy wiecie, że Ona Katarzyna? IP: *.ny325.east.verizon.net 25.11.03, 16:37 Ostatni bal,drugi raz nie zaprosza nas wcale. Krotko mowiac nie zostalismy zaproszeni,a ja juz mialem leciec! I dowod musze wymienic i z rodzina sie spotkac,nie zaszkodziloby wiec i szampana u Kataryny wypic. Widze,ze sam bede musial sie upic na te okolicznosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 17:39 Ja też się przyłączam! Na urodziny się spóźniłem, to chociaż w imieniny się uda :) wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 25.11.03, 18:06 Wszystkim wielkie dzięki :))) Specjalne podziękowania dla panów poetów :)))) I najserdeczniejsze życzenia dla mojej imienniczki Flory1 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz IP: *.acn.waw.pl 25.11.03, 18:52 Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAM Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz IP: *.tnt1.sedona.az.da.uu.net 26.11.03, 07:03 Ja tez sie dopisuje...z dalekiej Hameryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.03, 18:52 Spóźnione wszystkiego najlepszego! 3m się Kataryna! www.funnygreetings.com/gigantic/smile%20thin%20small.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 25.11.03, 19:03 Kataryno! To nie jest istotne, czy naprawde jestes Katarzyna, najwazniejsze, ze masz tyle zyczliwych ci ludzi. Zycza ci wszystkiego najlepszego, ukladaja wiersze. To jest piekne.Badz z nami zawsze. Pelna humoru, cierpliwosci i madrosci - jak zawsze. Ja tez chce sie przylaczyc do najpiekniejszych zyczen- wierszy niestety nie potrafie pisac Badz zdrowa Pozdrawiam - plus-minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Katarynie (czyli adminowi) wszystkiego .... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 19:24 Admin ! Nie czekaj tylko tnij ten post. Za chiwlę sprawdzę i jak go nie wytniesz to zadzwonię do dyżurnego redkatora !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: Katarynie (czyli adminowi) wszystkiego .... ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 19:42 Co to znaczy ?!!!! Normalnie to Adminku/Katarynko kasujesz moje posty z szybkością światła. Znowu się przestraszyłeś ... ? Cienko z Twoimi nerwami katarynku/adminku .... . Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 25.11.03, 19:49 Wygadana Kataryna Wiele wątków tu zaczyna, Z sensem i zawsze do rzeczy, I polszczyzny nie kaleczy. Katarynę widać w tłumie, Swój sąd uzasadnić umie, Zawsze grzecznie odpowiada, Nawet, gdy trafi na gada. Katarynę prowokują, Z Kataryną dyskutują, Jedni ją tu uwielbiają, Inni z pasją ją zwalczają. I tak, Kataryno trzymaj! Na zawistnych się nie zżymaj, A swych fanów wciąż rozpieszczaj I opinie swe zamieszczaj. Bo choć paru Cię nie kocha, To, gdy znikasz każdy szlocha I na forum wnet jest plaża, Gdy się na nim nie wyrażasz. Z najlepszymi życzeniami - Iza Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarynie w dniu imienin 25.11.03, 19:57 &*^%$#*$> :)) KasiKasi Rolo Tomasi Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: .. w dniu imienin 25.11.03, 21:25 Iza.Bella.iza > otwórz Firmę Wierszową - Ja zamawiam już teraz poemat pochwalny I już myślę nad formą zapłaty Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: .. w dniu imienin 27.11.03, 23:24 rolotomasi napisał: > Iza.Bella.iza > otwórz Firmę Wierszową - Ja zamawiam już teraz poemat pochwa > lny > I już myślę nad formą zapłaty > Jest już 2 dni po imieninach, więc można już ten wątek potraktować mniej uroczyście. Nie odpisywałam od razu, bo wszelkie dyskusje w wątku laudacyjnym są nie na miejscu. Pisze się do adresa i do nikogo więcej. I to był Twój pierwszy nietakt Rollo. Potem popełniłeś 2 następne - zażyczyłeś sobie peanu na swój temat i zaproponowałeś za to zapłatę! Tematy same do mnie przychodzą i jak się już wyartykułują to jedyne czego chcą w zamian, to polecieć w świat. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: .. w dniu imienin 28.11.03, 02:16 było:"I to był Twój pierwszy nietakt Rollo. Potem popełniłeś 2 następne " Jest gorzej niż piszesz >> popełniłem 4 i ostatni > w Gruzji. Ale nie przepraszam Męska rzecz próbować Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: .. w dniu imienin 28.11.03, 02:19 "Jeśli nie chcesz mojej zguby... Krokodyla daj mi luby" I tak dasz radę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Na chwałę Kataryny:) i na złość jej wrogom;) 25.11.03, 21:57 kataryna.kataryna 01-06-2003 16:03 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Infidel :-) napisał(a): > Kataryna czyha na portalu jak tylko ktoś coś o aferze > wykrytej przez Agorę napisze, aby oświecić i pouczyć swoim > komentarzem ... to tak jak na pierwszej stronie > gazety wyborczej, jak coś ważnego się w świecie dzieje, to > zaraz jeden z tuzów dziennikarskich swój komentarz, zwykle w > mentorskim tonie, zamieści. > A ja i tak swoje wiem :-))) Mam na tym forum krytyków wielu Lecz każdy blednie przy Infidelu Cierpi Infidel, męczy się strasznie Dlaczego cierpi? Przeze mnie właśnie! Bo odkąd przyszłam, nie ma spokoju A głos wewnętrzny go wzywa do boju Z moim mentorstwem, postów ilością Których tematy mu w gardle kością Więc śledzi, czyta i krytykuje Co kataryna tu wypisuje I toczy dzielnie prywatne boje Bo jak napisał - i tak wie swoje Nie wie biedaczek wszak jeszcze tego Że ja na tym forum jestem dla niego Żeby miał temat do swoich postów I mógł zaistnieć tutaj po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinka Re Dla Katarynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:16 Aby rzeczywistość była piękniejsza od marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Na chwałę Kataryny:) i na złość jej wrogom;) 26.11.03, 00:21 Przylaczam sie Basiu ,oczywiscie i wlasnie chcialem tez wiersz napisac w watku "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" i popatrz jakie to dziwne rzeczy sie dzieja: Ja na ten watek klik,a on mi znikl.No i cale forum znika zarazem,tak jakby Ekipa Techniczna GW mocno pracowala nad tym by tego watka juz nikt nie otworzyl. Ach,jak ja lubie te demokracje w wydaniu cenzoro-adminow GW. Niby w Polsce nie ma cenzury ,a w GW jest. Ciekawe zjawisko! Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Moje zyczenie brzmi: UMRZYJ. 26.11.03, 12:52 Dupkowi się wydaje, że on nie umrze he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STALIN J. [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CenzorAgory Hehe idioto, tnij tnij... :))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 08:21 wycinaj posty, wycinaj... dawniej fryzjerzy klekotali nozyczkami zanim cos ucieli, wiec ty tez klekotaj. biedny czlowieczku. zapytaj michnika jak to jest z prawda - on ci powie. PRAWDA I TAK DOCIERA DO LUDZI, CHOCBY NIE WIEM JAK SPRAWNY CENZOR JEJ PIORKA WYRYWAL I WLOSKI STRZYGL. Trach! (Juz nie ma tego postu???) a, niewtajemniczonym wyjasniam, ze stalin napisal "komu odpowiadasz na post "Umrzyj" skoro ten post wycieto? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Hehe idioto, tnij tnij... :))))))) 28.11.03, 11:28 Gość portalu: CenzorAgory napisał(a): > wycinaj posty, wycinaj... > dawniej fryzjerzy klekotali nozyczkami zanim cos ucieli, wiec ty tez klekotaj. > biedny czlowieczku. > zapytaj michnika jak to jest z prawda - on ci powie. > PRAWDA I TAK DOCIERA DO LUDZI, CHOCBY NIE WIEM JAK SPRAWNY CENZOR JEJ PIORKA > WYRYWAL I WLOSKI STRZYGL. > Trach! > (Juz nie ma tego postu???) > > a, niewtajemniczonym wyjasniam, ze stalin napisal "komu odpowiadasz na > post "Umrzyj" skoro ten post wycieto? Gdybym był adminem, to powycinałbym wszystkie twoje "forumowe pierdy" dlaczego? dlatego, że jeszcze nie widzałem ani jednej twojej "wypowiedźi", która byłaby wolana od obraźliwch słów... tylko to potrafisz... bluzgać i obrażać... dyskusja wg. ciebie to rynsztokowa pyskówka, po minucie wymiany argumentów - wymiekasz, dostajesz piany na ustach... taki jesteś maxikaz... ale tylko jeden raz... he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Katarynie w dniu imienin wszystkiego najlepsz 26.11.03, 14:41 Spóźnione życzenia :) Wszystkiego najlepszego! Myślałem o prezencie. Głowa Roberta na srebnej tacy byłaby najbardziej stylowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszek K-k pośmiewiskiem forumowym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:24 Czy to do k-k juz dotarlo ze za pośmiewisko forumowe robi ? Załosna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: K-k pośmiewiskiem forumowym jest 27.11.03, 10:32 Wyplułes już cały jad? Zostaw sobie coś jeszcze na kolacje. O tej porze trudno o muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
studio.beret Rozne ludzi sa zaklecia 28.11.03, 02:48 Gość portalu: śmieszek napisał(a): > Czy to do k-k juz dotarlo ze za pośmiewisko forumowe robi ? Załosna osoba. Tym - co Katarynie dokuczaja - rymy ponizsze "poswiecam" : rozne ludzi sa zaklecia sa co bluznia jak prosieta bez obrazy dla tych drugich posle kilka postow dlugich : o ty mordo, w ciemie bita dam ci z buta - bedzie kwita ! gdy zobacze,ze wciaz malo to poprawie tega pala ! co bys nasza Kataryne potraktowal jak dziewczyne; z szacuneczkiem, bardzo milo a nie bluzgiem, wredna zmijo ! beret Odpowiedz Link Zgłoś