Gość: oko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:36 jak Papież mógł wpuścić do katolickiej świątyni heretyków i bałwochwalców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alla Re: skandal w Asyżu IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 19:13 Czy pan o toleranci religinej czytal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: oszust z *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.chello.pl 25.01.02, 19:18 Gość portalu: ??? *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl napisał(a): jakies glupoty napisal Szanowny *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl mozesz sobie rozne glupoty wypisywac. Po to w koncu jest to forum, zeby frustraci mieli szanse sublimacji swoich kompleksow. Ale badz tak mily i czyn to na WLASNY RACHUNEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko2 Re: oszust z *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:48 Gość portalu: oko napisał(a): > Gość portalu: ??? *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl napisał(a): > > jakies glupoty napisal > > Szanowny *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl mozesz sobie rozne glupoty wypisywac. Po to > w > koncu jest to forum, zeby frustraci mieli szanse sublimacji swoich kompleksow. > Ale badz tak mily i czyn to na WLASNY RACHUNEK. > No dobrze - ale skąd mam wiedzieć, że jest tu jakieś inne oko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko1 Re: oszust z *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.chello.pl 25.01.02, 19:51 Gość portalu: oko2 napisał(a): > Gość portalu: oko napisał(a): > > > Gość portalu: ??? *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl napisał(a): > > > > jakies glupoty napisal > > > > Szanowny *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl mozesz sobie rozne glupoty wypisywac. P > o to > > w > > koncu jest to forum, zeby frustraci mieli szanse sublimacji swoich komplek > sow. > > Ale badz tak mily i czyn to na WLASNY RACHUNEK. > > > > No dobrze - ale skąd mam wiedzieć, że jest tu jakieś inne oko? Dzieki za wyjasnienie. Jakies zle dzis bioprady. Zreszta wystarczy radia posluschac, zeby miec dosyc. Mam prosbe - przyjmujac, ze bylem pierwszy - moglbys wybrac inny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. minely juz IP: 142.108.17.* 25.01.02, 21:24 24 godziny od czasu, gdy stare dziady w smiesznych szatach, z koslawym karolem na czele wznosily modly do niebios. no i co, zadzialalo ? pokoj nastal ? Odpowiedz Link Zgłoś
ptwo Re: skandal w Asyżu 25.01.02, 21:25 Gość portalu: oko napisał(a): > jak Papież mógł wpuścić do katolickiej świątyni heretyków i bałwochwalców? A co, Pan Szanowny, bardziej papieski od papieża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Modły o pokój w Asyżu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:29 Gość portalu: oko napisał(a): > jak Papież mógł wpuścić do katolickiej świątyni heretyków i bałwochwalców? Okazuje się, że pokusa bycia bardziej papieskim od Papieża nie opuszcza nas. Przeoczyłeś widać założenie tego spotkania modlitewnego. Istotą miały być modły do wspólnego Boga o pokój oraz złożenie przez czołowych przedstawicieli religii monoteistycznych zobowiązań do zaniechania waśni religijnych i stosowania przemocy w imię religii. I ten cel – jak mi się wydaje – został w Asyżu osiągnięty. Warto tu zauważyć, że określenia „herezja” niemal zaprzestano w dobie zbliżeń ekumenicznych nadużywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozo Re: Modły o pokój w Asyżu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.01.02, 00:14 Daj sobie spokoj z tymi modlami.Nie wiem czy dostrzegasz ze im bardziej i wiecej sie modla tym wieksze skurwysynstwo z nich wylazi.Rozejrzyj sie po swym polskim podworku.Katolicki do wymiotow kraj,cale niebo na uslugach a takiego zezwierzecenia nie uswiadczysz u najbardziej prymitywnych ludow ktore nie slyszaly o Bogu rzekomej milosci.Nich sie modla gdzie chca i jak chca to i tak niczemu nie sluzy poza mydleniem oczu glupszej czesci narodow i wydzieraniem grosiwa od naiwnych.Polska jest przykladem ze katolicyzm osiagnal szczyt bestialstwa i nigdy nie byl,nie jest i nie bedzie oparty na idiotycznym frazesie dla durni "milosci blizniego". Odpowiedz Link Zgłoś