dzi1a 02.04.09, 19:58 co on chce tym wykrzykiwaniem osiągnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: czemu ten Cejrowski tak wykrzykuje "łapaj ge 02.04.09, 19:59 Widać sam już za gejami nie nadąża, bo nogi już nie te. Ale jakaś chuć jeszcze się w nim tli. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: czemu ten Cejrowski tak wykrzykuje "łapaj ge 02.04.09, 20:05 witek.bis napisał: > Widać sam już za gejami nie nadąża, bo nogi już nie te. Ale jakaś chuć jeszcze > się w nim tli. ----- coś mi te jego wykrzykiwania wyglądają na niezbyt szczere :) -- "....Księża skarżą się też na negatywną presję ze strony rówieśników: młody kandydat do kapłaństwa często musi się liczyć z utratą znajomych. - Nie robię z księży męczenników, ale wystarczy założyć koloratkę i przejść się po mieście, by usłyszeć dziesiątki wyzwisk. Że księża są chciwi, że się mądrzą, jak żyć uczciwie, a sami mają tyle na sumieniu. I weź tu, młody człowieku, załóż sutannę, noś ją do końca życia i tłumacz się ze wszystkich grzechów ludzi Kościoła. Wielu młodych ludzi uważa, że to zbyt trudne wyzwanie - mówi ks.Wojciech Szukalski z Seminarium Duchownego w Bydgoszczy " Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 02.04.09, 20:03 na świecie. Nazywa się boso przez świat-chyba I nie jest PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 00:28 zapijaczony.ryj napisał: > na świecie. Nazywa się boso przez świat-chyba > > I nie jest PiSu Ryju! Przegiąłeś! Toż to regularny, choć utalentowany faszysta! Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 10:22 lackzadek napisał (o Cejrowskim): > Toż to regularny, choć utalentowany faszysta! Czy ty, człowieku, rozumiesz słowo "faszysta"?... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 11:51 Raczej bliżej mu do nazizmu ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 11:56 ave.duce napisała: > Raczej bliżej mu do nazizmu ;) A czy ty rozumiesz słowo "nazizm", skoro je używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 12:07 Bardzo prosto. A ty? :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 12:10 ave.duce napisała: > Bardzo prosto. No to przedstaw nam tą definicję i pokaż, że WC do niej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 12:12 zamurowany napisał: > ave.duce napisała: > > > Bardzo prosto. > > No to przedstaw nam tą definicję i pokaż, że WC do niej pasuje. Chętnie się dowiem od Ciebie, dlaczego nie pasuje. :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Cejrowski robi najlepszy program geograficzny 03.04.09, 12:27 ave.duce napisała: > Chętnie się dowiem od Ciebie, dlaczego nie pasuje. To ty palnęłaś głupstwo, więc ty ją uzasadnij. No chyba potrafisz, prawda? Na pewno nie wzięłaś tego z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Czekam, czekam i nic... 03.04.09, 14:23 Ave.Duce twierdziła, że Cejrowskiemu blisko do nazizmu, a uzasadnienie tego jest bardzo proste. Czekam i czekam na to uzasadnienie... No bo przecież na pewno jakieś jest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czekam, czekam i nic... No to się doczekałeś.. 03.04.09, 17:07 Przepraszam, ale byłam zajęta czym innym. pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_pami%C4%99ci_homoseksualist%C3%B3w_prze%C5%9Bladowanych_przez_nazizm www.dziennik.pl/opinie/article123980/Wole_dzikusow_od_parady_gejow.html www.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,21821 Wnioski wysnuj sam . Miłego ŁYKendu :) :p :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany I się nie doczekałem... 03.04.09, 17:54 Nie no, chwileczkę. Ja wnioski wysnułem i żadnego związku WC z narodowym socjalizmem nie widzę. To *ty* miałaś wysnuć wnioski i pokazać swój tok rozumowania, z którym możnaby podjąć dyskusję. Nic nie zrobiłaś. No więc? Jak miałaś odwagę porównać WC do nazisty, to miej odwagę to uzasadnić. Zdanie po zdaniu, wniosek po wniosku. Rzucić w kogoś nazistą każdy potrafi. Więc do dzieła! Albo wycofaj swoje oszczerstwa. Miłego. Po weekendzie na pewno dokończysz. Ja poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kiepsko z wnioskowaniem... EOT 03.04.09, 19:36 ... u Ciebie, a w tym przypadku to proste > Wojciech Cejrowski: "gejów trzeba tępić. Chodzi o stałe i uporczywe potępianie grzechu sodomskiego, którego oni się dopuszczają" - grzmiał Cejrowski. "U zdrowego mężczyzny pederasta wzbudza obrzydzenie. Ale także obrzydzenie w oczach Boga. A my mamy obowiązek wytykać ich palcami, jeżeli to im uratuje duszę wieczną przed potępieniem". "osoby zainteresowanie tym, żeby świat był coraz lepszy, wszelkimi sposobami próbują coś takiego powstrzymać" www.dziennik.pl/wydarzenia/article347684/Cejrowski_Pederasta_wzbudza_obrzydzenie.html "wypowiedź o ”tępieniu gejów” narusza prawo, które zabrania siania nienawiści [...] "Nie można nikogo dyskryminować ze względu na przekonania, płeć czy wyznanie". www.dziennik.pl/polityka/article348569/Cejrowskim_powinien_zajac_sie_prokurator.html Himmler: "We must exterminate these people root and branch... the homosexual must be eliminated." Czy Himmler była nazistą? Gay men who would or could not conform and feign a switch in sexual orientation were sent to concentration camps under the "Extermination Through Work" campaign. en.wikipedia.org/wiki/History_of_homosexual_people_in_Nazi_Germany_and_the_Holocaust www.sodomylaws.org/world/germany/genews008.htm Możesz sobie pisać, co chcesz > na mnie nie licz. Jeśli nie widzisz związku > Twój problem. Nie mam zamiaru rozbić sobie głowy ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Kiepsko z wnioskowaniem? I kto to mówi! 06.04.09, 10:15 ave.duce napisała: > Cejrowski: > > (garść cytatów) > > Himmler: > > (garść cytatów) I ty to nazywasz rozumowaniem? Wolne żarty! Miałaś podać definicję narodowego socjalizmu i wskazać, co w niej pasuje do WC. Nie zrobiłaś tego. Zamiast tego rzucasz cytatami, w których Cejrowski chce wytykania palcami, a Himmler mordowania. Na koniec pytasz retorycznie, czy Himmler był nazistą. Żenada. I ty mnie pouczasz o wnioskowaniu... Abyś zrozumiała, podam taki przykład: jeśli (przykładowo) Kwaśniewski powiedział kiedyś, że lubi kiełbasę z piwem, a Himmler powiedział to samo, czy to czyni z Kwaśniewskiego nazistę? Według ciebie zapewne tak. Bo w jakiejś tam kwestii (nie związanej ideowo z nazizmem) wypowiedzieli się identycznie! Litościwie pomijam już nawet fakt, że WC w omawianej kwestii wcale nie wypowiedział się nawet identycznie. Deklarowanie obrzydzenia, "ratowanie ich dusz przed potępieniem", czy też "wskazywanie palcami" (owszem głupie, ale chyba niekaralne?) z jednej strony i mordowanie w piecach z drugiej, to trochę różne rzeczy, nieprawdaż? Tak więc: skoro byłaś na tyle odważna, aby oskarżyć WC o związki z nazizmem, to oczekuję, że to uzasadnisz, albo przyznasz się do błędu. Skoro umiesz korzystać z Wikipedii, pomóż sobie Wikipedią. Definicję nazizmu tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Kiepsko z wnioskowaniem... EOT 06.04.09, 19:11 Wojciech Cejrowski: "gejów trzeba tępić. Chodzi o stałe i uporczywe potępianie grzechu sodomskiego, którego oni się dopuszczają" - grzmiał Cejrowski. "U zdrowego mężczyzny pederasta wzbudza obrzydzenie. Ale także obrzydzenie w oczach Boga. A my mamy obowiązek wytykać ich palcami, jeżeli to im uratuje duszę wieczną przed potępieniem". Oj oj ,coś mi on za bardzo śliski jak na hetero.Jakiś gładziutki taki i przylizany ,wypisz wymaluj kryptogej. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Czekam, czekam i nic... 06.04.09, 19:09 zamurowany napisał: > Ave.Duce twierdziła, że Cejrowskiemu blisko do nazizmu, a uzasadnienie tego jes > t bardzo proste. Czekam i czekam na to uzasadnienie... No bo przecież na pewno > jakieś jest, prawda? Cejrowski nie jest tym o czym mówicie ,jest tylko bezczelnym chamem który szybciej mówi, niż myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Czekam, czekam i nic... 07.04.09, 09:28 erg_samowzbudnik napisał: > Cejrowski nie jest tym o czym mówicie ,jest tylko bezczelnym chamem który > szybciej mówi, niż myśli. Czy jest chamem, czy nie - to już zostawiam prywatnemu osądowi i nie zamierzam się do tego wtrącać. Ale Ave.Duce pozwoliła sobie na to, aby korzystając z anonimowości internetu ubliżyć Cejrowskiemu od nazistów. Jak jest taka odważna, aby przyrównywać ludzi do nazistów, to niech okaże choć odrobinę rozumu i to uzasadni. Ale nie, teraz udaje że jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czekam, czekam i nic... 23.04.09, 10:47 zamurowany napisał: > erg_samowzbudnik napisał: > > > Cejrowski nie jest tym o czym mówicie ,jest tylko bezczelnym chamem który > > szybciej mówi, niż myśli. > > Czy jest chamem, czy nie - to już zostawiam prywatnemu osądowi i nie zamierzam > się do tego wtrącać. Ale Ave.Duce pozwoliła sobie na to, aby korzystając z > anonimowości internetu ubliżyć Cejrowskiemu od nazistów. Jak jest taka odważna, > aby przyrównywać ludzi do nazistów, to niech okaże choć odrobinę rozumu i to > uzasadni. > > Ale nie, teraz udaje że jej nie ma. Nic nie udaje, mój Panie Doskonały! Przeczytałam jeszcze raz swoje i Twoje posty > jeśli dalej twierdzisz, że Cejrowski nie ma nazistowskich poglądów, to trudno. Jesteś rzeczywiście zamurowany... mentalnie. Co do innych poruszonych przez Ciebie kwestii > możesz przecież donieść na mnie; dokąd? - w tym Ci nie pomogę, bo nie wiem - wykażesz obywatelską kaczystowską postawę. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Czekam, czekam i nic... 23.04.09, 10:56 ave.duce napisała: > Przeczytałam jeszcze raz swoje i Twoje posty I nadal brak wniosków, jak widzę. Czyli obstajesz przy babskich pomówieniach. Ok, ale przynajmniej powiedz to otwarcie. > jeśli dalej twierdzisz, że > Cejrowski nie ma nazistowskich poglądów, to trudno. Miałaś to wykazać. Oczywiście nie potrafisz. Babskie gadanie, szkoda czasu. > Jesteś rzeczywiście zamurowany... mentalnie. Ok, masz to już za sobą. Możesz przejść do rzeczy. > możesz przecież donieść na mnie; Ja? To nie mnie przecież szkalujesz. Więc czemu ja miałbym donosić? Brednie. > wykażesz obywatelską kaczystowską postawę. Poza bredniami nic ci nie pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kobieta ... EOT 23.04.09, 11:29 Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg – nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało kobiety i przerabiają ją na obraz i podobieństwo mężczyzny, do którego ona należy. JKM ps. skąd w Tobie tyle pogardy dla kobiet? Z JKM? Co do "meritum" - pozostawiam osąd innym forumowiczom. EOT - end of topic/transmission)> koniec dyskusji, tematu, wątku > tego też nie rozumiesz, czy dla zasady MUSISZ mieć ostatnie słowo? To pytanie retoryczne: pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: Kobieta ... EOT 23.04.09, 11:44 ave.duce napisała: [ za JKM: ] > Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ale miało być o Cejrowskim! Dokończ co zaczęłaś, albo wycofaj się z oszczerstw. A w jakim celu podałaś ten cytat z JKMa? > ps. skąd w Tobie tyle pogardy dla kobiet? Z JKM? Bredzisz. Nie gardzę, lecz szanuję. No chyba że wskażesz konkretnie, gdzie twoim zdaniem wyraziłem pogardę dla kobiet, to się przyjrzymy i ci wytłumaczę, że się mylisz. > Co do "meritum" - pozostawiam osąd innym forumowiczom. Jaki osąd? Miałaś uzasadnić swoje oszczerstwo a nie uciekać po rzuceniu obelgą. > EOT - end of topic/transmission) Tak, wiem - pisałaś to już jakieś 3-4 razy. > czy dla zasady MUSISZ mieć ostatnie słowo? Rzucasz jakieś niedokończone i bzdurne kwestie, rzucasz oszczerstwami, więc czego się spodziewasz? Że posłusznie zamilknę? Nie żartuj sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj lepszy fasysta niz kaczysta 03.04.09, 14:22 lackzadek napisał: > zapijaczony.ryj napisał: > > > na świecie. Nazywa się boso przez świat-chyba > > > > I nie jest PiSu > > Ryju! Przegiąłeś! > Toż to regularny, choć utalentowany faszysta! > Odpowiedz Link Zgłoś
edico2 Gra pod PiS'o-kościelną doktrynę 03.04.09, 01:54 Widocznie chce się załapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: czemu ten Cejrowski tak wykrzykuje "łapaj ge 03.04.09, 11:23 dzi1a napisała: > co on chce tym wykrzykiwaniem osiągnąć ? Niczego bym się tu nie doszukiwał, bo to zwykły pajac jest. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt A co jest w stanie osiągnąć 03.04.09, 12:47 ultraprawicowy szympans? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Gość ma problem z kobietami. 03.04.09, 12:48 Na koniec wczorajszego "Boso przez świat" powiedział że skoro zwierzęciu zakłada się uzdę to kobiecie też można, czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Pewnie chce się wyżyć, bo nie udało mu się 03.04.09, 14:10 znaleźć dla siebie porządnego partnera - teraz mści się na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Gdzie i kiedy? Jarek zagrozonym bo ochronę zabrali 03.04.09, 14:20 dzi1a napisała: > co on chce tym wykrzykiwaniem osiągnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Parafrazując Prezydenta KAczyńskiego 03.04.09, 16:54 ma cośna swoim gejowskim sumieniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Parafrazując Prezydenta KAczyńskiego 03.04.09, 18:44 Wyglada na 6-ciu gejow naraz ale jako facet to jakiś taki wyskrobek. Sa takie typy urody i to jest ten typ. Wyskrobek robiacy za macho. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Szuka pratnera 23.04.09, 10:51 dzi1a napisała: > co on chce tym wykrzykiwaniem osiągnąć ? i chce, aby mu pomóc takowego złapać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Szuka pratnera 23.04.09, 14:00 snajper55 napisał: > dzi1a napisała: > > > co on chce tym wykrzykiwaniem osiągnąć ? > > i chce, aby mu pomóc takowego złapać. > > S. Cejrowski naprawdę nazywa się Gejowski, tylko jego partner zażądał zmiany nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś