Dodaj do ulubionych

Kataryna to stara, moczarowska szkola propagandy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 10:49
Ta starsza dzisiaj osóbka swoje propagandowe szlify zdobywała w tych róznych
trybunach łódzkich, poznańskich itp. Zawsze byla w dobrych kontaktach z
wiadomymi departamentami i wydziałami.
Zdemaskowana przez forumowiczów jako agenciara schowala sie teraz w kąt i
płonie ze wstydu.
Broni ja dzielnie na forum też przekwitła moczaranka , żałosna b-b.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ochab Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 10:56
      to basia.basia jest tak stara? nie wierze ! klaaaaamiesz!!!! :(
    • Gość: t1s Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 11:01
      Ja to jestem ciekaw obiektywny cwelu kto tobie robił szlify partyjne. Dyduch w
      jakimś małym pokoiku na Rozbrat? Może Wenderlich?
      • Gość: nikagda Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 11:04
        co znaczy "cwel"?
        • Gość: t1s Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 11:09
          Spytaj kolegę Obiektywnego z młodzieżówki SLD.
          • Gość: kermit Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 11:19
            t1s oszczędź sobie czasu i nie dyskutuj z ćwiarami.
            • Gość: t1s Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 11:34
              Racja.
              Jeszcze tylko pytanie do osobnika o nicku dożwocie;
              Na jaki jeszcze temat tak dużo wiesz? Przygotowywałeś się do teleturnieju czy
              znasz to z autopsji?
              • Gość: Dozywocie Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.energis.pl 28.11.03, 11:43
                Widzisz, banalny prostaku: uzywam slow, ktorych znaczenie rozumiem. Jesli
                napisze o tobie "cwel" to uwierz mi, ze nim zostaniesz niebawem. Tymczasem
                jednak napisze, ze jestes kretynem. Niczego to nie zmieni, ale moze cie
                wyhamuje przy nastepnym poscie.
          • Gość: Dozywocie Re: Kataryna to stara, moczarowska szkola propaga IP: *.energis.pl 28.11.03, 11:25
            nie wiem dlaczego t1s odsyla cie do kogos innego, skoro uzywa terminu "cwel",
            to na pewno zna jego znaczenie doskonale.

"Cwel" w gwarze wieziennej to jest osobnik kopulowany w usta przez
            wspolwiezniow, pijacy ich sperme ze szklanek, do ktorych jest ona gromadzona,
            zmuszany do wylizywania kibli po grypsujacych (czyli najokrutniejszych
            wiezniach), musi na zadanie twardzieli wchodzic pod stol i szczekac jak pies,
            wreszcie musi oddawac zawartosc swoich paczek wspolwiezniom.

"Cwel" nie ma zycia, jest podczlowiekiem, mozna go zabic i nie zalicza sie
            tego do kategorii zbrodni.

Teraz juz wiesz kim jest dla t1s wspomniany przedstawiciel SLD.
            • Gość: antymoczarowiec Ref. Moczaranka jestem , prosto spod......łowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 11:34
              K-k i b-b maja duzo czasu . Na forum sa od 7 rano do 2 w nocy. Tak internetowo
              umilaja sobie emerycki czas i odreagowuja swoje przekwitanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka