Dodaj do ulubionych

Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdopo...

• Gość: hubal SZKODA ZE PAN BOG SIE ROZMYSLIL (nt) IP: 170.35.240.* 04.12.03, 22:15
    • Gość: Onri To wszystko przez biopaliwa :) IP: *.ula5.1000lecie.pl 04.12.03, 22:19
      Dobrze tylko ze w tym szpitalu limity sie jeszcze nie skonczyly
    • Gość: robol Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:20
      Zyczę premierowi Millerowi Jakubowskiej i innym poszkodowanym w
      wypadku szybkiego powrotu do zdrowia.
    • Gość: jedrus Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:21
      A podobno w Polsce jest 95% katolikow! Ewangelia zdaje sie
      mowi: "przebacz nawet wrogowi". No, ale anonimowym chamom
      wszystko wolno! Czasami wstydze sie ze jestem Polakiem.
    • Gość: PM A tak było blisko... :( IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:30
      To nie po katolicku, ale w dżungli jest jedna zasada - albo my
      albo oni. O mały figiel, a byłoby o jeden wielki kłopot mniej.
      Wiem, że wielu mnie zakrzyczy, że to hipokryzja i takie tam, ale
      jestem ciekawy, ile osób nie przeżyje zimy przez "udolne" rządy
      tego indywiduum. Ech! Trudno zapanować nad palcami... A tak by
      się chciało czymś ciężkim zarzucić...
    • Gość: Cham To byla zaba Szirak!!! IP: *.adsl.hansenet.de 04.12.03, 22:31
      Miller nie poddawaj sie, przezyles wypadek, przezyjesz i EU !!!
    • Gość: misiu Bozia pokarała niektóre osoby z GTW IP: *.crowley.pl 04.12.03, 22:32
      To nie może być przypadek, napewno Pan Jezus i Bozia pokarała w
      ten sposób niektórych członków Grupy Trzymających Władzę za
      składanie fałszywych zeznań przed sejmową komisją zajmującą się
      korupcyjną propozycją Rywina.
      A może premier też był w tym gównie unurzany ?

Bozia również podpowiada dyskretnie Millerowi, żeby szybko
      kończył.
      • Gość: Henryk Re: Bozia pokarała niektóre osoby z GTW IP: 82.160.16.* 04.12.03, 22:42
        Bozia pokarała niektóre osoby z GTW innym (np."misiowi") odebrała rozum.
    • Gość: wojt2 Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:32
      Usłyszałem własnie, że obowiązki premiera przejmuje ten dupek Pol. Czyż może
      byc cos bardziej wyrafinowanego? Mnie sie wydaje, że Pol specjalnie nie robi
      nic z drogami właśnie po to, aby Miller latał starym trupem a on dorwie sie do
      władzy. Chociaż na tydzień...
    • Gość: Sneer Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 217.153.7.* 04.12.03, 22:33
      Mówią, że przez tydzień będą w szpitalu - i to jest sukces, bo
      może przynajmniej przez tydzień niczego łajzy nie ukradną.
    • Gość: TEDI Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.12.03, 22:33
      Jeżeli śmigłowiec był sprawny technicznie, to przyczyna awarii
      mogła być tylko jedna - BIOPALIWO !!!
    • Gość: Obserwator To wszystko wina Michnika!!!! IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:34
      Gdyby nie on to w Polsce byłoby lepiej.
      • Gość: katopolak Re: To także wina Zydów, cyklistów i masonów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 22:39
        a także homoseksualistów
    • Gość: Mateusz Łoskot Jest szansa ? IP: *.chello.pl 04.12.03, 22:35
      Tydzień w szpitalu...może być mało na to aby się nasza "bidna"
      Polska podniosła na równe nogi, zanim Miller Barbarzyńca znów ich
      jej nie poderżnie.

• Gość: Sherlock Holmes Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:37
      Drogą dedukcji już wiem - to wszystko spisek Bin Ladena, Husajna
      i Samoobrony
      • Gość: lop Miller sparaliżowany po prawej stronie!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 22:43
        Właśnie dzwoniła do mnie siostra która pracuje w tym szpitalu i ponoć nie może
        ruszać nogą i nie ma czucia oczywiście premier nie siostra
    • Gość: Majcher Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.ebola.lublin.pl 04.12.03, 22:40
      Taak! Trzeba umieć czytać znaki. A swoją drogą to nie dziwię się Millerowi, że
      wyszedł blady. Ostatecznie otarł się o koszmar agnostyka. No bo jak jest to
      przesrane a jak nie ma to też niewyjściowo.
      • Gość: olo TO GNIEW BOŻY IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 04.12.03, 23:16
        • Gość: . NIE. TO BYL CUD. IP: *.server.ntli.net 04.12.03, 23:35
    • Gość: TADEK A TO WINA BIOPALIWA !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.12.03, 22:40
      Jeżeli śmigłowiec był sprawny technicznie, to przyczyna awarii
      mogła być tylko jedna - BIOPALIWO !!!
      • Gość: mms Re: A TO WINA BIOPALIWA !!! IP: *.attu.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 22:49
        Gość portalu: TADEK napisał(a):

> Jeżeli śmigłowiec był sprawny technicznie, to przyczyna awarii
        > mogła być tylko jedna - BIOPALIWO !!!

Lub czasopisma
        • Gość: ert Re: A TO WINA BIOPALIWA !!! IP: *.chello.pl 04.12.03, 23:08
          POL siedzi w rzadzie dla głosów UP, a teraz ten nieudacznik będzie p.o.
          premierem. Swietnie. Jeszcze jakieś dobre wiadomości?
    • Gość: PL Dwa kręgi?Tak łatwo się nie wykpisz Miller.Będzies IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:41
      z jeszcze odpowiadał przed sądem ziemskim oczywiście-rzeczywiście Pan Bóg w
      ostatniej chwili dał nam szansę,aby nie był to Sąd Ostateczny.I tak chyba jest
      dla wszystkich lepiej.
      A Jakubowska-złego licho nie rusza
    • Gość: Jacek [...] IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: PL Z tym BORem,to ciekawy pomysł!!!podoba mi się!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:43
      • Gość: Henryk Re: CZY WY JESTEŚCIE NORMALNI? IP: 82.160.16.* 04.12.03, 22:53
        Panie Jacku! - jak widać i się czyta, jesteśmy w strasznej mniejszości. "Juliana", chyba , zle Pan osądził, mnie przez pośpiech i zdenerwowanie przytrafiło się niesłusznie go, za którąś wypowiedż osądzić. Dzięki za pański głos, już zaczynałem wierzyć, ze jestem jakąś czarną owcą, z tymi swoimi pogłądami.
        • Gość: PL Jabłoński!!!Ty jeszcze żyjesz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:56
        • Gość: Jacek Re: CZY WY .............? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:01
          Juliana wymieniłem jako przykład, bo kiedy wróciłem do jego tekstu, by się
          upewnić Gazeta przytomnie zaczęła kasować te idiotyzmy.
          Ale prawda, że przykro cztać jakie stado bezrozumnych nas otacza?
          • Gość: stado Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:04
            Uratowałeś honor SLD.Sam Henryk by tego nie uciągnął.
            • Gość: Henryk Re: Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: 82.160.16.* 04.12.03, 23:13
              Oj! Panie "stado" - aleś Pan mi przypiął łatkę, dużo jestem w stanie znieść ale żeby zaraz pchać mnie w objęcia SLD,- musi Pan od razu szufladkować?.
            • Gość: Jacek Re: Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:15
              "Stado" -
              SPRÓBUJ zrozumieć co chciałem powiedzieć. Wiesz nienawiść i głupota mieszają
              się w tych tekstach i są smutnym świadectwem naszego bydlęctwa. Bo w obliczu
              katastrofy, zagrożenia życia, i tragedii rodzin sprawa tak płytka jak polityka
              się nie liczy zupełnie.
              Chciałbyś mnie sprowokować by podjąć dyskusję o kwestiach Prawica vs.SLD
              Cienias jesteś. I NIC nie rozumiesz. Nie wiem czy zauważyłeś że nie
              bronię Millera jako polityka, ale sprzeciwiam się takiemu chamstwu i
              bydlęctwu do jakiego również Ty się dopisujesz. Wiesz, powiem Ci że uważam
              Millera za wyjątkowo złego premiera. Nie wiem czy Ci to Twój czerep rubaszny
              poczuje się tym usatysfakcjonowany gdy dodam że od zawsze jestem zwolennikiem
              centroprawicy. Ale szkoda że nic a nic nie dociera.
              • Gość: Henryk Re: Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: 82.160.16.* 04.12.03, 23:40
                "Wiesz nienawiść i głupota mieszają
                się w tych tekstach i są smutnym świadectwem naszego bydlęctwa. Bo w obliczu
                katastrofy, zagrożenia życia, i tragedii rodzin sprawa tak płytka jak polityka
                się nie liczy zupełnie.".!!! No i zobacz Pan - panie "stado", pański cytat jednoznacznie określa określa mój stosunek do poziomu dyskusji, reszta pańskiej wypowiedzi, z przykrością to piszę, to jakiś objaw paranoi, naprawdę nie miałem zamiaru podejmować żadnej dyskusji na tematy polityczne. Kto wie, (tak na uboczu), może nasze zapatrywania wcale się tak strasznie nie różnia. Przykro tylko, że za często okazuje sie, że człowiek (Pan) może na początku tak trafnie coś zdiagnozować a za chwilę używa żargonu 90% uczestników dzisiejszego forum.
                • Gość: Jacek czar pryska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 13:54
                  Niestety, panie Henryku to pomyłka. Słowo "Stado" było tylko inwokacją w MOJEJ
                  notki, a nie tekstem Stada. Niestety czar pryska. "Stado" niestety nie objawił
                  żadnych ludzkich uczuć. Przykro mi, że Pana rozczarowuję, bo jak zauważyłem na
                  skutek tej pomyłki wyciąnął Pan wniosek że i bydlętach rodzi się ludzki odruch
                  i mówią ludzkim gosem. Hm, no może w Wigilię.
          • Gość: jelle Re: CZY WY .............? IP: *.110-136-217.adsl.skynet.be 04.12.03, 23:06
            Oj przykro,przykro.Pozdrawiam
          • Gość: jelle Re: CZY WY .............? IP: *.110-136-217.adsl.skynet.be 04.12.03, 23:08
            Oj przykro,przykro...
            Pozdrawiam
          • Gość: Tom Re: CZY WY .............? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 13:58
            Zgadza się wyjątkowe hieny
      • Gość: AllyGator [...] IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 02:15
    • pstolars Wypowiedzi Kaszuby - słyszeliście na TVN24?!!!! 04.12.03, 22:46
      Oglądałem od 20 do 22 TVN24. Słyszaliście wypowiedzi Kaszuby? Najpierw kilka
      razy powtórzył że dzięki Bogu premier ma się dobrze.
      Ale rozbroił mnie poł godziny temu. Jak opowiadal o dwoch pracownikach swojego
      biura (kobieta ma teraz operacje - odma plucna, kolega ma otwarte zlamanie)
      powiedzial ze wszyscy tutaj sie teraz modlimy o ich szybki powrot do zdrowia.
      Wyobrazacie to sobie - wszyscy (!), cale pi...one SLD-owskie Biuro Informacji
      Rzadu MODLI SIE teraz o zdrowie swoich kolegow. A fe panie Kaszuba. To
      wybitnie niezgodne z linia programowa partii - najpierw kol. Blochowiak o
      teraz Pan... Romek Giertych czeka na bliskich ideowo, pewnie myslicie juz o
      nastepnych wyborach. No tak, raczej Ci obecni ich nie wygraja. Inne idee na
      topie.... :))))))))))))))))) Ach - gdzie Wasza ideologia, zasrancy? Byleby do
      koryta pod kazdymi haslami gnoje... Trzeba walczyc z Kosciolem walczymy, ale
      jak trwoga to do Boga...
      • Gość: pio Re: Wypowiedzi Kaszuby - słyszeliście na TVN24?!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:29
        to przenośnia neoendecki baranie!!!
        idź lepiej rydzyka posłuchaj! tam też podobno sie "modlą"...
    • Gość: to.ja gdzie sie podziala dyskusja ? krasnoludki ukradly ? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.12.03, 22:46
    • Gość: wojt2 Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:46
      Tak naprawdę, to Miller jest gość z jajami. Można go nie lubieć, ale trzeba
      docenić go, że potrafi bronić swoich poglądów, do których ma prawo. Szkoda
      tylko, że nie umie sobie dobrać z małymi wyjątkami (Hausner)ludzi. A swoją
      drogą, dlaczego nie Hausner przejmuje dowodzenie?
      • Gość: lop miller sparaliżowany!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 22:51
        CZY NIE INTERESUJE WAS STAN ZDROWIA PREMIERA
        • pstolars Re: miller sparaliżowany!!!!!! 04.12.03, 22:52
          Interesuje, ale bardziej interesuje ze masz takie dobre informacje.
          Niepotwierdzone. Co siostra porabia, kieruje tym szpitalem?
          • Gość: lop [...] IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 23:01
          • Gość: slon Re: miller sparaliżowany!!!!!! IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 23:49
            zaraz sięokaże że Miller miał widzenie i uratował go Bóg :)
    • Gość: GrJ Na F-16 ich stań, a sami sobie latają złomem.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 22:49
      cóż za poświecenie
    • Gość: Maria Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, "zeby kozka IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.03, 22:51
      Premier wolal wydac 3 miliony na renowacje swojego prywatnego
      domu zamiast na solidny przeglad techniczny. "Zeby kozka nie
      skakala to by nozki nie zlamala. " Jaki Pan taki kram".
      Tak pracuja w Polsce - osoby odpowiedzialne za dopuszczenie do
      lotu.
      Premier do odlotu a nie lotu ( wlasne).
      Maria
    • Gość: warzygarniec Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.pl / 192.168.2.* 04.12.03, 22:52
      Wolałbym, żeby Pan Premier Leszek M. spadł ze stołka, a nie z
      nieba.
    • Gość: chory Ciekawe czy Pan Premier poszedł do lekarza rodzinnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:55
      I czy dostał skierowanie do chirurga ?
    • Gość: Kejoki Oni Praktycznie odniesli takie Obrazenia jak KOT IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.03, 22:55
      Po Upadku z wysokosci ciesze sie ze nie skonczyło sie gorzej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka