Gość: hubal SZKODA ZE PAN BOG SIE ROZMYSLIL (nt) IP: 170.35.240.* 04.12.03, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onri To wszystko przez biopaliwa :) IP: *.ula5.1000lecie.pl 04.12.03, 22:19 Dobrze tylko ze w tym szpitalu limity sie jeszcze nie skonczyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:20 Zyczę premierowi Millerowi Jakubowskiej i innym poszkodowanym w wypadku szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrus Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:21 A podobno w Polsce jest 95% katolikow! Ewangelia zdaje sie mowi: "przebacz nawet wrogowi". No, ale anonimowym chamom wszystko wolno! Czasami wstydze sie ze jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM A tak było blisko... :( IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:30 To nie po katolicku, ale w dżungli jest jedna zasada - albo my albo oni. O mały figiel, a byłoby o jeden wielki kłopot mniej. Wiem, że wielu mnie zakrzyczy, że to hipokryzja i takie tam, ale jestem ciekawy, ile osób nie przeżyje zimy przez "udolne" rządy tego indywiduum. Ech! Trudno zapanować nad palcami... A tak by się chciało czymś ciężkim zarzucić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham To byla zaba Szirak!!! IP: *.adsl.hansenet.de 04.12.03, 22:31 Miller nie poddawaj sie, przezyles wypadek, przezyjesz i EU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Bozia pokarała niektóre osoby z GTW IP: *.crowley.pl 04.12.03, 22:32 To nie może być przypadek, napewno Pan Jezus i Bozia pokarała w ten sposób niektórych członków Grupy Trzymających Władzę za składanie fałszywych zeznań przed sejmową komisją zajmującą się korupcyjną propozycją Rywina. A może premier też był w tym gównie unurzany ? Bozia również podpowiada dyskretnie Millerowi, żeby szybko kończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Bozia pokarała niektóre osoby z GTW IP: 82.160.16.* 04.12.03, 22:42 Bozia pokarała niektóre osoby z GTW innym (np."misiowi") odebrała rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt2 Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:32 Usłyszałem własnie, że obowiązki premiera przejmuje ten dupek Pol. Czyż może byc cos bardziej wyrafinowanego? Mnie sie wydaje, że Pol specjalnie nie robi nic z drogami właśnie po to, aby Miller latał starym trupem a on dorwie sie do władzy. Chociaż na tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sneer Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 217.153.7.* 04.12.03, 22:33 Mówią, że przez tydzień będą w szpitalu - i to jest sukces, bo może przynajmniej przez tydzień niczego łajzy nie ukradną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDI Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.12.03, 22:33 Jeżeli śmigłowiec był sprawny technicznie, to przyczyna awarii mogła być tylko jedna - BIOPALIWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator To wszystko wina Michnika!!!! IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:34 Gdyby nie on to w Polsce byłoby lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katopolak Re: To także wina Zydów, cyklistów i masonów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 22:39 a także homoseksualistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Łoskot Jest szansa ? IP: *.chello.pl 04.12.03, 22:35 Tydzień w szpitalu...może być mało na to aby się nasza "bidna" Polska podniosła na równe nogi, zanim Miller Barbarzyńca znów ich jej nie poderżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Holmes Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:37 Drogą dedukcji już wiem - to wszystko spisek Bin Ladena, Husajna i Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Miller sparaliżowany po prawej stronie!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 22:43 Właśnie dzwoniła do mnie siostra która pracuje w tym szpitalu i ponoć nie może ruszać nogą i nie ma czucia oczywiście premier nie siostra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.ebola.lublin.pl 04.12.03, 22:40 Taak! Trzeba umieć czytać znaki. A swoją drogą to nie dziwię się Millerowi, że wyszedł blady. Ostatecznie otarł się o koszmar agnostyka. No bo jak jest to przesrane a jak nie ma to też niewyjściowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TADEK A TO WINA BIOPALIWA !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.12.03, 22:40 Jeżeli śmigłowiec był sprawny technicznie, to przyczyna awarii mogła być tylko jedna - BIOPALIWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: A TO WINA BIOPALIWA !!! IP: *.attu.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 22:49 Gość portalu: TADEK napisał(a): > Jeżeli śmigłowiec był sprawny technicznie, to przyczyna awarii > mogła być tylko jedna - BIOPALIWO !!! Lub czasopisma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: A TO WINA BIOPALIWA !!! IP: *.chello.pl 04.12.03, 23:08 POL siedzi w rzadzie dla głosów UP, a teraz ten nieudacznik będzie p.o. premierem. Swietnie. Jeszcze jakieś dobre wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Dwa kręgi?Tak łatwo się nie wykpisz Miller.Będzies IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:41 z jeszcze odpowiadał przed sądem ziemskim oczywiście-rzeczywiście Pan Bóg w ostatniej chwili dał nam szansę,aby nie był to Sąd Ostateczny.I tak chyba jest dla wszystkich lepiej. A Jakubowska-złego licho nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek [...] IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Z tym BORem,to ciekawy pomysł!!!podoba mi się!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: CZY WY JESTEŚCIE NORMALNI? IP: 82.160.16.* 04.12.03, 22:53 Panie Jacku! - jak widać i się czyta, jesteśmy w strasznej mniejszości. "Juliana", chyba , zle Pan osądził, mnie przez pośpiech i zdenerwowanie przytrafiło się niesłusznie go, za którąś wypowiedż osądzić. Dzięki za pański głos, już zaczynałem wierzyć, ze jestem jakąś czarną owcą, z tymi swoimi pogłądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Jabłoński!!!Ty jeszcze żyjesz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CZY WY .............? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:01 Juliana wymieniłem jako przykład, bo kiedy wróciłem do jego tekstu, by się upewnić Gazeta przytomnie zaczęła kasować te idiotyzmy. Ale prawda, że przykro cztać jakie stado bezrozumnych nas otacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stado Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:04 Uratowałeś honor SLD.Sam Henryk by tego nie uciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: 82.160.16.* 04.12.03, 23:13 Oj! Panie "stado" - aleś Pan mi przypiął łatkę, dużo jestem w stanie znieść ale żeby zaraz pchać mnie w objęcia SLD,- musi Pan od razu szufladkować?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:15 "Stado" - SPRÓBUJ zrozumieć co chciałem powiedzieć. Wiesz nienawiść i głupota mieszają się w tych tekstach i są smutnym świadectwem naszego bydlęctwa. Bo w obliczu katastrofy, zagrożenia życia, i tragedii rodzin sprawa tak płytka jak polityka się nie liczy zupełnie. Chciałbyś mnie sprowokować by podjąć dyskusję o kwestiach Prawica vs.SLD Cienias jesteś. I NIC nie rozumiesz. Nie wiem czy zauważyłeś że nie bronię Millera jako polityka, ale sprzeciwiam się takiemu chamstwu i bydlęctwu do jakiego również Ty się dopisujesz. Wiesz, powiem Ci że uważam Millera za wyjątkowo złego premiera. Nie wiem czy Ci to Twój czerep rubaszny poczuje się tym usatysfakcjonowany gdy dodam że od zawsze jestem zwolennikiem centroprawicy. Ale szkoda że nic a nic nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Jacuś,dobrze,że chociaż TY jesteś rozumny. IP: 82.160.16.* 04.12.03, 23:40 "Wiesz nienawiść i głupota mieszają się w tych tekstach i są smutnym świadectwem naszego bydlęctwa. Bo w obliczu katastrofy, zagrożenia życia, i tragedii rodzin sprawa tak płytka jak polityka się nie liczy zupełnie.".!!! No i zobacz Pan - panie "stado", pański cytat jednoznacznie określa określa mój stosunek do poziomu dyskusji, reszta pańskiej wypowiedzi, z przykrością to piszę, to jakiś objaw paranoi, naprawdę nie miałem zamiaru podejmować żadnej dyskusji na tematy polityczne. Kto wie, (tak na uboczu), może nasze zapatrywania wcale się tak strasznie nie różnia. Przykro tylko, że za często okazuje sie, że człowiek (Pan) może na początku tak trafnie coś zdiagnozować a za chwilę używa żargonu 90% uczestników dzisiejszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek czar pryska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 13:54 Niestety, panie Henryku to pomyłka. Słowo "Stado" było tylko inwokacją w MOJEJ notki, a nie tekstem Stada. Niestety czar pryska. "Stado" niestety nie objawił żadnych ludzkich uczuć. Przykro mi, że Pana rozczarowuję, bo jak zauważyłem na skutek tej pomyłki wyciąnął Pan wniosek że i bydlętach rodzi się ludzki odruch i mówią ludzkim gosem. Hm, no może w Wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelle Re: CZY WY .............? IP: *.110-136-217.adsl.skynet.be 04.12.03, 23:06 Oj przykro,przykro.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelle Re: CZY WY .............? IP: *.110-136-217.adsl.skynet.be 04.12.03, 23:08 Oj przykro,przykro... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: CZY WY .............? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 13:58 Zgadza się wyjątkowe hieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AllyGator [...] IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 02:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pstolars Wypowiedzi Kaszuby - słyszeliście na TVN24?!!!! 04.12.03, 22:46 Oglądałem od 20 do 22 TVN24. Słyszaliście wypowiedzi Kaszuby? Najpierw kilka razy powtórzył że dzięki Bogu premier ma się dobrze. Ale rozbroił mnie poł godziny temu. Jak opowiadal o dwoch pracownikach swojego biura (kobieta ma teraz operacje - odma plucna, kolega ma otwarte zlamanie) powiedzial ze wszyscy tutaj sie teraz modlimy o ich szybki powrot do zdrowia. Wyobrazacie to sobie - wszyscy (!), cale pi...one SLD-owskie Biuro Informacji Rzadu MODLI SIE teraz o zdrowie swoich kolegow. A fe panie Kaszuba. To wybitnie niezgodne z linia programowa partii - najpierw kol. Blochowiak o teraz Pan... Romek Giertych czeka na bliskich ideowo, pewnie myslicie juz o nastepnych wyborach. No tak, raczej Ci obecni ich nie wygraja. Inne idee na topie.... :))))))))))))))))) Ach - gdzie Wasza ideologia, zasrancy? Byleby do koryta pod kazdymi haslami gnoje... Trzeba walczyc z Kosciolem walczymy, ale jak trwoga to do Boga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Wypowiedzi Kaszuby - słyszeliście na TVN24?!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:29 to przenośnia neoendecki baranie!!! idź lepiej rydzyka posłuchaj! tam też podobno sie "modlą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to.ja gdzie sie podziala dyskusja ? krasnoludki ukradly ? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.12.03, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt2 Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:46 Tak naprawdę, to Miller jest gość z jajami. Można go nie lubieć, ale trzeba docenić go, że potrafi bronić swoich poglądów, do których ma prawo. Szkoda tylko, że nie umie sobie dobrać z małymi wyjątkami (Hausner)ludzi. A swoją drogą, dlaczego nie Hausner przejmuje dowodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop miller sparaliżowany!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 22:51 CZY NIE INTERESUJE WAS STAN ZDROWIA PREMIERA Odpowiedz Link Zgłoś
pstolars Re: miller sparaliżowany!!!!!! 04.12.03, 22:52 Interesuje, ale bardziej interesuje ze masz takie dobre informacje. Niepotwierdzone. Co siostra porabia, kieruje tym szpitalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop [...] IP: *.smrw.lodz.pl 04.12.03, 23:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon Re: miller sparaliżowany!!!!!! IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 23:49 zaraz sięokaże że Miller miał widzenie i uratował go Bóg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrJ Na F-16 ich stań, a sami sobie latają złomem.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 22:49 cóż za poświecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, "zeby kozka IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.03, 22:51 Premier wolal wydac 3 miliony na renowacje swojego prywatnego domu zamiast na solidny przeglad techniczny. "Zeby kozka nie skakala to by nozki nie zlamala. " Jaki Pan taki kram". Tak pracuja w Polsce - osoby odpowiedzialne za dopuszczenie do lotu. Premier do odlotu a nie lotu ( wlasne). Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warzygarniec Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.pl / 192.168.2.* 04.12.03, 22:52 Wolałbym, żeby Pan Premier Leszek M. spadł ze stołka, a nie z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Ciekawe czy Pan Premier poszedł do lekarza rodzinnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:55 I czy dostał skierowanie do chirurga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejoki Oni Praktycznie odniesli takie Obrazenia jak KOT IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.12.03, 22:55 Po Upadku z wysokosci ciesze sie ze nie skonczyło sie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś