haen1950 08.05.09, 23:19 Kalisz bardzo ostatnio swoim grubym dziobem szafuje. Chyba trzeba mu przypomnieć jak spławiał Olewników i dlaczego uwalił komisję Blidy. Dzięki niemu niejaki Zioberek będzie nagrywał europosłów w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awuk Re: Kazyperda i moczymorda 08.05.09, 23:22 haen1950 napisał: > Kalisz bardzo ostatnio swoim grubym dziobem szafuje. Chyba trzeba mu > przypomnieć jak spławiał Olewników i dlaczego uwalił komisję Blidy. > > Dzięki niemu niejaki Zioberek będzie nagrywał europosłów w Brukseli. Ale jaki mądry na każdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A co to takiego to "kazyperda", h(y)aenassWhole ? 08.05.09, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: A co to takiego to "kazyperda" - literówka TY 08.05.09, 23:54 lko - każdy jest omylny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Kazyperda i moczymorda 08.05.09, 23:58 haen1950 napisał: > Kalisz bardzo ostatnio swoim grubym dziobem szafuje. Chyba trzeba mu > przypomnieć jak spławiał Olewników i dlaczego uwalił komisję Blidy. > > Dzięki niemu niejaki Zioberek będzie nagrywał europosłów w Brukseli. Oj haen to niesprawiedliwie , diaspra zarzadzila i Polak , Niemiec , Francuz , Wloch , Grek itd. musi wypelnic zadanie . A ze zrobia to , nie mam zadnych watpliwosci , Kaczynscy , Sarko , Steinmeier sa wykonawcami rozkazu . Ja nie mam nic przeciw Zydom , ale maja swoj kraj niech wracaja , po prawie 2400-letnim wygnaniu moga wreszcie byc tym kim sa . Bo jak nie ... nie chce juz o tym myslec , a co niestety sie sprawadza . Odpowiedz Link Zgłoś
alesierypa Re: Kazyperda i moczymorda 09.05.09, 00:21 haen1950 napisał: > Kalisz bardzo ostatnio swoim grubym dziobem szafuje. Chyba trzeba mu > przypomnieć jak spławiał Olewników i dlaczego uwalił komisję Blidy. > > Dzięki niemu niejaki Zioberek będzie nagrywał europosłów w Brukseli. Heniutek!Weekend sie byl zaczal :)Odstresuj sie chlopie przez ten czas od tych okropnych komuchow / komuchow spod znaku SLD , a nie, bron Boze komuchow borowskich/,pospiewaj sobie jutro do spolki z Etta Nr 2 jaakies fajne piosenki ze swojej mlodosci, np. "eta dzien pabiedy":) i gwranantuje Ci doskonale samopoczucie,wolne od trosk o SLD.Udanego wypoczynku zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Kazyperda i moczymorda 09.05.09, 00:31 alesierypa napisała: > Heniutek!Weekend sie byl zaczal :)Odstresuj sie chlopie przez ten czas od tych > okropnych komuchow / komuchow spod znaku SLD , a nie, bron Boze komuchow borows > kich/,pospiewaj sobie jutro do spolki z Etta Nr 2 jaakies fajne piosenki ze swo > jej mlodosci, np. "eta dzien pabiedy":) i gwranantuje Ci doskonale samopoczucie > ,wolne od trosk o SLD.Udanego wypoczynku zycze:) Jasne masz racje i polecam twoja rade heniowi , ja tez nie lubie patrzec na komunistow . Dlatego przelaczam na inny kanal jak sie pojawia Kalkstein i jego mniejszy brat zwany potocznie i blednie prezydentem RP a takze sw. Jacek z Lesniczowki , Bielan zwany Adamem , Joachim Bru(z)dzinski Edgar Peron Gosiewski , Napier..lski , Olej..wszystkich , Kwas itd . --------------------------------- Kaczynscy sa tak zdeterminowani walka o Polske ze kamien na kamieniu nie zostanie . Odpowiedz Link Zgłoś
alesierypa Re: Kazyperda i moczymorda 09.05.09, 01:49 wilk_z_wolfow napisał: > alesierypa napisała: > > > Heniutek!Weekend sie byl zaczal :)Odstresuj sie chlopie przez ten > czas od tych > > okropnych komuchow / komuchow spod znaku SLD , a nie, bron Boze > komuchow borows > > kich/,pospiewaj sobie jutro do spolki z Etta Nr 2 jaakies fajne > piosenki ze swo > > jej mlodosci, np. "eta dzien pabiedy":) i gwranantuje Ci doskonale > samopoczucie > > ,wolne od trosk o SLD.Udanego wypoczynku zycze:) > > Jasne masz racje i polecam twoja rade heniowi , ja tez nie lubie > patrzec na komunistow . > Dlatego przelaczam na inny kanal jak sie pojawia Kalkstein i jego > mniejszy brat zwany potocznie i blednie prezydentem RP a takze > sw. Jacek z Lesniczowki , Bielan zwany Adamem , Joachim Bru(z)dzinski > Edgar Peron Gosiewski , Napier..lski , Olej..wszystkich , Kwas itd . > --------------------------------- > Kaczynscy sa tak zdeterminowani walka o Polske ze kamien na kamieniu > nie zostanie . Wielki Wilku z Wielkich Wilkow:)! Ciesze sie, ze zgadzasz sie ze mna,co do kondycji Henia.Do Twojej listy komuchow dodalabym jeszcze pare innych nazwisk.Na moich ,wtedy jeszcze bardzo mlodych ,studenckich oczach,rodzila sie Historia.A ilu jest takich jak ja, naocznych,chociaz raczej biernych swiadkow?Nie wiem co robil Henio / moze kiedy sie przyza:)/, wiem co robila Etta2 - byla zona meza na kontrakcie w Czechoslowacji / nie chce mi sie szukac linku, sama do tego sie przyznala/.Nie mam zamiaru kajac sie ,ze mnie zgarnela milicja,ze nigdy nie siedzialam nawet przez 24h.Ale pamietam pewien 1-majowy dzien i pochod,kiedy my, przyszli dyrektorzy socjalistycznych przedsiebiorstw gnalismy rownolegle do opozycyjnego pochodu chodnikiem do akademika polibudy na Leczkowa."A zimny byl 1 Maja tego roku"Polali nas zimna woda z tej swojej fontanny i trzeba bylo zapobiegawczo wyleczac sie roznymi ,dostepnymi srodkami.Przy odrobinie cynizmu,moglibysmy wystapic o kwity dla nas chwalebne pewnie.Czasami ciesze sie , ze jestem daleko od tych obrzydliwych wojenek w rodzinie.To przeciez jest jawna wojna w rodzinie.Te chlopaczki,co tam biegaja po telewizjach,20 lat temu albo nie wiedzieli jak sie nazywaja / stresy:)/,albo zarli paczki,albo latali po miscie w nadziei, ze bedzie jakas zadyma.Przyznaje honor, niektorzy mogli sie zmienic.Zmienili sie Gwiazdowie - raczej nie zmienili sie, lecz odplyneli:(Walesa jest Bogu dzieki ciagle ten sam i taki sam:)O kaczkach z przyczyn estetyczno-intelektualnych nie pisze.A cala reszta wziela sie z nie wiadomo jakiej przestrzeni.Nie bylo Tuska ,Nowaka , Karnowskiego,Adamowicza i jeszcze paru nazwisk, do tych Twoich Wilku komuszych dodac.Czytam czesto FK i czasami "wlosy deba staja".Pozdrawiam Wilku. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Kauzyperda i moczymorda. 09.05.09, 07:03 Kiedyś autentycznie go lubiłem, mieszankę Zagloby i warszawskiego cwaniaczka. Do czasu. Do czasu, kiedy przyjrzałem sie jego kreciej robocie w komisji ds Blidy, koncepcji śledztwa i jego prowadzeniu. Gdzie jak gdzie, ale tam jego rechot i kawały są obleśne i niestosowne. Zacząłem rozumieć na co natknęli się Olewnikowie mając z takimi zimnymi sqrwielami do czynienia. Nie wiem, czy to zmowa elit, czy Kalisz po tej komisji będzie jeździł nowym jaguarem. Ale na jedno wychodzi, Blidowie będą następni w kolejce po sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
elementabtypisowski Re: Kauzyperda i moczymorda. 09.05.09, 07:06 Kalisz wybrał spokój , jak wielu innych . Służby specjalne są w rękach neofaszystów z PIS . Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Kauzyperda i moczymorda. 09.05.09, 07:17 Zwłaszcza tow. Bondaryk zaufany Tuska jest z PIS. Wypiłeś czy lekarstw nie zjadłeś Odpowiedz Link Zgłoś